Kizlar gecenize tursu suyu sikmak istemem ama.moralim bozukk.

Bugun cok stresliydi. Biler aradim ama bulamadim. Amasyadan alnmasi lazimmis. 2 gundur bunun pesindeyim. Benimki aradi soyledim. Dedim nettede var ama satmiyorlar netten sanirim dedim. Yokk beceremedin yok bilmemnevsaudi. Neyse annemle sohbet ediyim dedi kapadi. Agladim gucume gitti.

sonra aradi tekrar ozut dilerim cok stresliyim dedi. Sehit haberleri geldikce moralimiz bozuluyor dedi. Bende urfaya gitcem dedi. Dedim urfada yok bisey ne alaka. Diyo yemin torenine gelmeseydin rahat otobus bulurdum. Ktm yle giderdim diyo. Sanki cok guzel de. İyi gelmiyim o zaman dedim. Sen yalniz kalma isstedim dedim. Beni babam birakti zaten buraya yalniz deilim dedi. Ne alakaysa artik. 9 saat yol giycem bi de burun kiviriyo. Ozledim de demiyo hicc. Agladim simdiii. Bilmiyom hicbiseyy.:26:

e
canım turşu suyu olur mu biz destek olmak adına burda bir aradayız :)
iyi günde de kötü günde de ...
ya tek diceğim aslında her şeye peki demen.
gerçekten çok agresifler, evet bazen neşeleniyorlar ama çok uzun süreli olduğunu düşünmüyorum, sahip oldukları hiç bir lükse, hiç bir şeye orada sahip değiller. kendilerine bile değil.
hepsi bir tiyatro oynuyor adeta. roller ediniyorlar.. diye düşünüyorum.
sakin ol, sadece sakin ol. ve ortak nokta kendin bulup ona sun.
mesela de, yemin törenine gelmek istiyorum tabikide bu hayatımız boyunca görebileceğim tek bir an ve geri dönüp tekrar edebileceğimiz bir şey değil çok özel. ama eğer sen gelmemi istemiyorsan da saygı duymak zorundayım de. ve haftaya kadar bak bakalım ona. ama gelmek istediğini de çaktırmadan ayar olarak ver. 1 kez olacak bir şey bu, 2.si olmayacak asla diye.
daha özlemezler canım, daha dur. aptal gibiler, özleyebilecek bi durumları yok. alışma çabalarındalar, şuan sadece boşluktalar, ama emin ol beynen de bizle değil oradaki görevleri ile dolular, emin ol ustaya geçtiğinde daha farklı olacak.
üzülme ve ağlama, güçlü ol ki o da orada güçlü olsun..