Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günler gecmiyo hiç zamanmı durdu ne...
kısa donem izmir narlıdere istihkam
usta bırlık denizli
kızlar! ben geldiim. of 2 gündür uğrayamıyorum buralara, neler oldu neler bitti. keyifler nasıl..
kızlar! ben geldiim. of 2 gündür uğrayamıyorum buralara, neler oldu neler bitti. keyifler nasıl..
aynı sekılde canım gecmıyo zaman..bızde aynı sekılde cuma yemın torenınden sora cıkarıcaz pazar gunude usta bırlgıı yapıcagı yere teslıme dıcez bız :) yanı denızlıye kadarda bırlıkte gıdıcez cnm:)![]()
kızlar iskenderundakilerin dagıtım yerleri belli olmuş, haber aldınız mı?
biz yalova-altınovadayız, haftaya bu saatlerde beraberiz insalahhh kuzucuklar cok mutluyum, pazar sabah da gonderiyoruzz aldım biletini
Guzelyalidanim canim.![]()
aynı sekılde canım gecmıyo zaman..bızde aynı sekılde cuma yemın torenınden sora cıkarıcaz pazar gunude usta bırlgıı yapıcagı yere teslıme dıcez bız :) yanı denızlıye kadarda bırlıkte gıdıcez cnm:)![]()
izmir cok güzel ya
Evet canim cok guzel. İzmiri seviyorum. Ama yalniz cekilmiyor.
benim acemi ve usta ankarada
kızlar moralim çok bozuk. sevdiceğimin anası hasta ve gelemicekler yemin törenine. dolayısıyla da dışarı çıkamıcak. aşkımda nolur gel beni çıkar burdan diyo belli ki çok sıkılmış çünkü ilk zamanlar gelme bikaç saat için boşuna diyodu. off annemler de arada söz,nişan yok olmaz diyolar. bnde aşkım gelsem de ben seni çıkaramam diyom anlamıyo. napcam yaaa :84::84:
nerde oturuyosun yakınmısın denizli veya izmire
kızlar sanki fazla hırpalıyorsunuz kendinizi... sevgiliyi özlemek bile güzel neden ağlayalım ki... hele şu şehit eşlerini annelerini gördükçe içim yanıyor üzüldüğüm için kendimden utanıyorum, en azından hayattalar çok şükür seslerini duyabiliyoruz çok sık olmasa da... bu kadar hırpalamayın kendinizi... vatan borcu bu mecburr, siz üzülünce onlar da üzülürler![]()