- 30 Ocak 2010
- 657
- 3
- 318
ankara-bursa yakın ya gider görürsün ne güzel
bende yalovadan ankaraya gidecem bakalım ....öyemin töreninede az kaldı :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankara-bursa yakın ya gider görürsün ne güzel
Ne demek sen iyi ol başka bir şey istemiyoruz biz:) De aramıyor işte...Ben zorladıktan sonra ya da ulaş bana dedikten sonra arasa ne faydasenin sevdiceğinin sutalığı nereye çıktı?yakın mı sana?
Günaaydıııınn :))
Bu sabah çok mutluyum çünkü askerim 8 buçukta aradı günaydıın diye beni uyandırdı çook mutlu oldum
Bugün kan verceklermiş. Künyelerine doğru yazılması için. Daha bi sürü şey konuştuk da o uyku sersemliğiyle unuttum :26:
Haftaya bugün şu anda aşkım yanımda olmuş olcak inşallaaahhErtesi gün de yalovaya yollıycaz bakalım. Benim için de yalova olması daha iyi oldu çünkü onlar zaten istanbulda oturuyular ben burdan istanbula giderim ordan da yalova yaparız sık sık artık öyylee geçer gider askerlik :97:
canım ben bugun bişey ogrendim, yalovadakilere 2 kere evci izni veriliyormus istanbuldaysa evi:) bilgine.. ayrıca feribot felan 40 45 dk kartal ve pendikten super yanii![]()
Kimsecikler yok herhalde bugün :26:
Hadi gelin de kızlar sohbet edelim azıcıkkk![]()
Kimsecikler yok herhalde bugün :26:
Hadi gelin de kızlar sohbet edelim azıcıkkk![]()
hayırlı olsun:)bizimkide çanakkalede muhafız.muhafız ne oluyo bilen varmı?slmmm kızlr bende geldm usta yerımız bellı oldu bzmde ıstanbul pendık muhafz ...ıskendrun denızcıydı acemılgı suan
nobet tutcaklrmıs cnm hep heheh
Anladım canım, eğer kırgınlıkların varsa eğer sen de benim gibi biraz değer anlamasını, senin için çabalamasını görmek istiyorsan gitme derimTabi şu da var kendini de böylelikle cezalandırıyorsun, onu mutlu etmek için değil kendin özlemini dindirmek için bir şekilde gidebilirsin.Ben ailemden onun için bir kere izin alabilmiştim o da birliğine teslim edeyim diye, beyefendimiz istemedi.Daha da yüzüm olmaz, kılımı da oynatmam onun için.Tabi seninki çok farklı bir durum, yani ben bunun doğru olduğunu kendi ilişkimden yola çıkarak söyleyebilirim.Belki sen gidebilsen daha iyi olabilirdi.Ağırdan alması ciddi durumlarınızı belki hayatında her şeyi bitirip, tamamlayıp da sana gelmek istiyordur.Ya da ne bileyim ailesi öyle istemiştir sana söyleyememiştir.Erkekler garip ben de anlamıyorum, benimki de koşa koşa gitti.Okuldan daha diploması çıkmadı adamlara zorla tehditle diplomasını bastırttı askere gideceğim diye.Aile baskısı olduğunu düşünüyorum erkeklerde böyle.Seninle alakalı bi durum değildir, bir de bunları düşünüp iyice hırpalama kendini.Allah tamamını erdirsin canım hayırlısıyla çok mutlu olun![]()
hayırlı olsun:)bizimkide çanakkalede muhafız.muhafız ne oluyo bilen varmı?