• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende bursada okuduğumdan sık sık yalovadan geçiyorum kışlarıda tatile gideriz kaplıcaya falan...
askeriye koşullarını bilemem ama cidden ufacık sakin rahat biyer...
havalar soğusun da bi hafta sonu izin alırda termale falan gidersiniz ohhhh keyif yaparsınız

Evet annem de öyle diyo damat sayesinde yalovayı da görücez gitmişken kaplıcaya da gideriz diyo :)) Bakalım artık..
O rahat olsun da benim için en önemlsi o :69:
Aşkım da diyo iskenderunun sıcağından çook bunaldım yalova olmasına o yüzden de seviniyorum diyo. İskenderunun o sıcağında hem de öğle sıcağında eğitim yapıyolarmış pestilleri çıkıyomuş tabi benimkisi yazıcı olduğu için katılmıyo gibi bi şey eğitimlere :61:

Benimki de aradı 1 saat önce falan 10- 15 dk konuştuk çook özlemişim uzun uzun konuşmayı :69:
Kanlarını almışlar hem de jiletle parmak uçlarından :53: Yazık yaaa dedim gel ben öperim geçer :17:
Yalovalı biriyle tanışmış orda sormuş hemen nasıldır faln diye çok güzel yere düşmüşsün demiş arkadaşı.yeşillik sessiz sakin bi yer tam kafa dinlemelik demiş bakalım görcez 1 hafta sonra.
Bugünü saymazsak 3 gün sonra aşkımla aynı şehirde nefes alıyo olcaz inşallaaahhh :69:

bizimkininde pek acımış parmağı,bende dedimki ondan başka bişeyle olmaz o kan alma işi dedim.bende yalovaya geçen sene gitmiştim.gerçi ben termale gittim ama yalova cidden çok güzel..termalde böyle huzuru bulmuştum..

Evet ben ankaradayım ahh keşke dediğin gibi olsaydı benimki de ankarada yapsaydı askerliğini :97:

canım ya usta birliklerini değiş tokuş yapsak ne güzel olur ben yalovada oturuyorum nişamlım ankarada senin durumunda tam tersi:34::34:

ahh ahh...

:70::70::70:

bizimkininde pek acımış parmağı,bende dedimki ondan başka bişeyle olmaz o kan alma işi dedim.bende yalovaya geçen sene gitmiştim.gerçi ben termale gittim ama yalova cidden çok güzel..termalde böyle huzuru bulmuştum..

Diyo ki benmki jileti görünce bayılan bile olmuş, demiş bu da azıcık erkek olun ne ayılıp bayılıyosunuz :)
Bakalım bi ara gidip görcem ben de yalovayı merak ediyorum. Valla nişanlım sayesinde iskenderunu görmüş oldum yalovayı da görcem askerliğin bu yanı da güzelmiş haa :1:

Diyo ki benmki jileti görünce bayılan bile olmuş, demiş bu da azıcık erkek olun ne ayılıp bayılıyosunuz :)
Bakalım bi ara gidip görcem ben de yalovayı merak ediyorum. Valla nişanlım sayesinde iskenderunu görmüş oldum yalovayı da görcem askerliğin bu yanı da güzelmiş haa :1:

ayy canım yahazır bir ankarı bulmuşke sana sorayım bari tüm ankarlılara soruyom artıkk
şimdi biz ailecek gidecez ama ben ablam ve görümcem yemin töreninden sonra ankarada kalmayı düşünüyoruz evci izninde... yalovadan gittiğim için nerede kalınır bilmiyorum böle uygun fiyatlı tavsiye edebileciğin bir yerler varmı yada nerelere sormam gerek :46::46::46::46:

ayy canım yahazır bir ankarı bulmuşke sana sorayım bari tüm ankarlılara soruyom artıkk
şimdi biz ailecek gidecez ama ben ablam ve görümcem yemin töreninden sonra ankarada kalmayı düşünüyoruz evci izninde... yalovadan gittiğim için nerede kalınır bilmiyorum böle uygun fiyatlı tavsiye edebileciğin bir yerler varmı yada nerelere sormam gerek :46::46::46::46:

Nerde canım senin askerin?
Valla nerde kalınır pek bilemiyorum ki canım hiç öyle bi durumum olmadığı için :26:
İnternetten falan uygun fiyatlı otelleri araştırabilirsiniz. Biz iskenderuna gittiğimizde mesela öğretmen evinde kalmıştık siz de öyle bi yerlere bakabilrsiniz ankarada onun dışında bi bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamadım :(

Nerde canım senin askerin?
Valla nerde kalınır pek bilemiyorum ki canım hiç öyle bi durumum olmadığı için :26:
İnternetten falan uygun fiyatlı otelleri araştırabilirsiniz. Biz iskenderuna gittiğimizde mesela öğretmen evinde kalmıştık siz de öyle bi yerlere bakabilrsiniz ankarada onun dışında bi bilgim yok canım kusura bakma yardımcı olamadım :(

olsun canım :97::97::97::97:

kızlar aranızda genede bana yardım olacak varsa yazsın ankarada kalabileciğim yer varsa bilgilendirirseniz sevinirimm:46::46::46:

benim ki de akarada ama yemin töreninden sonra p.tesi günü teslim olcak bileciğe
o yüzden ankaraya hiç gelme dedi bende bursada şehrinde görücem sevdiceğimi
normalde pazar günü teslim olması gerekiyodu
1gün benmle 1günde ailesinle geçirmek için izin almış sevdiceğim

sınawa çalışamadım ha gitti ha gidecek hiç yüzüne bakamadım yaa ama ne iyi ne kötü umarım geçecek kadar alırım :S

ya zaten genel kültür gibi bişey.ben böyle yok kaç m parkedilir falan onları yapamadım.motordan baya yüksek almıştım o da birtanemin 1 günlük çalıştırmasıyla:55::55:

Back
X