• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canımm ben de yemin törenine gitmicem,bitanemin ailesi gelecek,evci çıkabilirse ertesi gün gitmeye çalışıcam ben ama babam bilmiyor sevgilimi,bugün anneme dedim de gitme konusunda olumsuz gibi konuştu :( bitaneme de dedim gelebilirim belki diye bi belli olsun da ayarlarız inşallah bişeyler dedi,canım sana bir şey soracağım : yemin töreninden sonra 2 gün izin var ya ,kesin olarak ankara dışına çıkamayacaklar mı bizimkiler şimdi?bir de yemin töreninden sonra 2 hafta daha bulundukları yerde kalacaklar diye konuştuk biz,sen bir şeyler biliyor musun canım bu konuda?yemin töreninden sonra usta birliğine mi geçecekler yoksa?

güzelim bunu yeni gördüm ben.. hemen cevap vereyim
yemin töreninden sonra ki 2 gün izin boyunca da her gün gidip imza atacaklarmış. yani il dışına çıkmaları yasak.
yemin töreninden sonra da 2 hafta silah eğitimi var diye biliyorum ben öyle demişti benimki :)
yemin törenine gidememe konusu nasıl oturuyo içime anlatamam :43: benim de babam bilmiyo sevgilim olduğunu. yakın olsa sabah gider akşam gelirim ama 12 saat mesafe var bana :43:
üstelik ben 2 aydır göremiyorum onu :43:

he bide gemi işi farklı orda gemiler varmış deniz-karacıların olduğu bir yermiş.ordaki askerler savaş falan çıkınca gemilere çıkıyorlarmış

selam telomer hoşgeldin sana bişey sorucaktım sende benim gibi genetikçimisin?:3:

hoşbulduk :)
fen fakültesi biyoloji mezunuyum. histoloji-embriyoloji de yüksek lisans yapmaya hazırlanıyorum şu sıralar.. aynı zamanda genetik aşığıyım :)
senin bölümün moleküler biyoloji ve genetik mi

fen fakültesi biyoloji mezunuyum. histoloji-embriyoloji de yüksek lisans yapmaya hazırlanıyorum şu sıralar.. aynı zamanda genetik aşığıyım :)

yok ben genetik biyomühendislik okuyorum..IVF falan düşünüyosun heralde:) ben onu göze alamıyorum,sanırım adli genetikçi olucam:53: gerçi adli tıp ilgimi çekiyor ama kısmet bakalım

hadi ya of ne saçmaymış bu askerlik işleri:41:
bende bu şans varken daha ne kadar uzağa gidebilir bilmiyorum:18:

ya diğer yerler olur belki..bana çok uzak çıkmadı aşkım ama az daha yakın olsaydı daha iyi olurdu.yol baya uzun işi gücü bırakıp gitmem lazım.okulda ders bırakırsam aşkım kızar valla:41:

yok ben genetik biyomühendislik okuyorum..IVF falan düşünüyosun heralde:) ben onu göze alamıyorum,sanırım adli genetikçi olucam:53: gerçi adli tıp ilgimi çekiyor ama kısmet bakalım

evet canım umarım düşündüğüm gibi de olur.. haziranda mezun oldum. y.lisans için 6 eylülde mülakatım var.. çok istiyorum inşallah kabul edilirim..
adli tıp, criminal benim de ilgimi çekiyo.. zaten biyolojinin her alanı (botanik hariç) benim ilgi odağım :) en ağır basanını seçtim, ilerlemeye çalışıyorum.. senin de gönlüne göre olur inşallah

yüksek de hayırlı olsun inş kolay kolay halledersin.benim kuzenim hocalardan dolayı pek zorlanmıştı.ama laboratuar olan bölümlerde pek öyle şeyler olmuyo olsa olsa rekabet

evet canım umarım düşündüğüm gibi de olur.. haziranda mezun oldum. y.lisans için 6 eylülde mülakatım var.. çok istiyorum inşallah kabul edilirim..
adli tıp, criminal benim de ilgimi çekiyo.. zaten biyolojinin her alanı (botanik hariç) benim ilgi odağım :) en ağır basanını seçtim, ilerlemeye çalışıyorum.. senin de gönlüne göre olur inşallah

amin inş. canım.botanik belalınız zaten biliyorum.mülakatta heyecan yapmayan tümm arkadaşlarım yükseğe kabul edildi.heyecansız git hadi bakalım darısı başına bol bol dua et ramazanda

Back
X