hoşgeldin!yemin törenine mi şafak saysak?
yapmaa mervemm yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin!yemin törenine mi şafak saysak?
ya diğer yerler olur belki..bana çok uzak çıkmadı aşkım ama az daha yakın olsaydı daha iyi olurdu.yol baya uzun işi gücü bırakıp gitmem lazım.okulda ders bırakırsam aşkım kızar valla![]()
:):) evet sevgilinin ailesi nerde ki istanbul çıkma ihtimali varmı yani?
yapmaa mervemm yaa( giden var gidemeyen var
![]()
ailesi istanbulda da o da çıkabilir diyodu dağıtımdan önce..neyse bi gitsinler bakalım nasıl bir yermiş ne olacakmış
ne kadar maymun iştahlıyım ya askere gitmeden aman nolur telefonun olsun nerde olsa zaman geçer diyodum şimdi illa yakın olsun diye çıldırıyorum.ah ah ne hale geldim![]()
bizi bu hale getirenler utansınn![]()
güzelim bunu yeni gördüm ben.. hemen cevap vereyim
yemin töreninden sonra ki 2 gün izin boyunca da her gün gidip imza atacaklarmış. yani il dışına çıkmaları yasak.
yemin töreninden sonra da 2 hafta silah eğitimi var diye biliyorum ben öyle demişti benimki :)
yemin törenine gidememe konusu nasıl oturuyo içime anlatamambenim de babam bilmiyo sevgilim olduğunu. yakın olsa sabah gider akşam gelirim ama 12 saat mesafe var bana
üstelik ben 2 aydır göremiyorum onu![]()
merhaba canım,off off gelemeyecekler o zaman yanımızabelki bir umut gelirler diyodum ama yok
napalım artık canları sağolsun, canım baya uzakmışsınız,bitanem usta birliğine geçince bizim de aramızda o kadar mesafe olacak malesef
benim de gitme durumum kritik ,hiçbir şey belli değil yani,günler de geçmiyo,daha 1 hafta oldu halbuki,bana ay olmuş gibi geliyor
inşallah gönlümüze göre olur da görürüz askerlerimizi
Allah'ım kavuştursun hepimizi..
bugun dedimki diğer gidenlerle tanıştınmı?yok dedi zaten gidince uzun uzun tanışırız burası çok kalabalık nerden bulayım tek tek sorsam ancak dedi..erkek işte kızları böyle dağıtacaklar hemen toplaşırlardı içi geçmiş bunların![]()
evet ya biz burda bile bulalım birbirimizi şunların yaptığına bak
![]()
bu arada ticker çok güzel yaa benimkinde biz ayrıyız aylar geçecek de yanyana olacaklar![]()
ıste bu olabılırr![]()
napıyon cnm nasıl gdio