Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun inş ciddi bişeyi yoktur..orda sigara falan içiyorlarsa ondan olmuştur belkide..
kendisi içmez.içilen yerde de pek durmaz ama asker ocağı mecbur
o aramadan bana rahat yok.
vardır tabı canım nıye olmasın bu heryerde aynıdır 9 dan 5 e kadar.
kendisi içmez.içilen yerde de pek durmaz ama asker ocağı mecbur
o aramadan bana rahat yok.
sağol canım, inşallah yoktur.umarım ciddi bişiyi yoktur cnm geçmş olsn
dün sordum doktor yok dedi pzt gelecek. belki gelmiştir ya da hastaneye götürmüşlerdir.. ah bi iyi olduğunu duyayım dayok ya dışarda içiyolar diye biliyorum ben ondan etkilenmemiştir de hava sıcak ya soğuk su falan içtiyse ondan olmuştur.doktor iğne veriyormuş genelde hemencecik kalkar ayağa merak etme sen
slmmm kızlar bugün bitanem aradı 7:20 de onun sesini duymak onunla uyanmak çoook mutlu ediyor beniii![]()
![]()
ewet yemin töreninden önceki 1 gün 9dan 5 e kadar görüş warmış ama acaba ben 9 da gitsem 5 e kadar kalabilme imkanım war mı???bilen war mı??![]()
kızlarrrrrrr perşmbe 9 da gitsem akşam 5 e kadar durabilirmiyim?? yoksa belirli saati mi olur yani 1-2 saat sonra gitmek zorunda kalırmıyım ki??
en son dün akşam 9 da konuştuk.. hastaydıboğazı çok ağrıyomuş. faranjit var onda bide
doktor da pzt geliyormuş.. normalde öğlen 12-1 arası hep arar ama bugün aramadı
çok mu kötü acaba
![]()
yemin törenine evci iznine çıkarmaya yetkili (1.derece) akraba gelenler evci iznine çıkabiliyormuş.ben evci izni olduğu için pazar akşamına kadar olur diyordum ama nişanlım 5-7 gün süreceğini söyledi.demek ki bayram sonuna kadar izin verecekler.tabi ctesi pazar askerlikten sayıldığı halde,bayramı evde geçirirse askerliğe eklenecek bi o kadar gün...eşiniz size uzak yerde mi askerlik yapıyor.eğer giderseniz ctesi pazar otel veya akrabada kalırsınız belki:26:
oyy canım bızde hatayda oturduk ılk bı kac ay eşimle,benım esımde dagıtım olmıycak hemen bızım uzun dönem senın kısa mı? bızım kasım 15 e kadar sanırım orada klaacakkızlar benm eşimde hatay serinyolda telefonda sıkıntı olmuyo çok şükür günde 2-3 kere arayabiliyo.. sürekli yürüyüş yapıyolarmış yemin törenine kadar böyle dedi akşamları sesi çok yorgun geliyobizimki yemin töreninden sonra hemen dağıtım olmcak dedi 26 eylüle kadar orda kalcaklarmış.. 10 gün sonra görcek olmak bile beni mutlu etmeye yetiyor, bide zaman hiç geçmiyo sanki o gitmeden önce daha çabuk geçiyodu günler
![]()
evet sınava girdikten sonra ne oldu nasıl gitti hiç bilmiyorum.. gerçekten evli olunca daha zormuş onu anladım biraz geç oldu ama kısmet böyleymiş demekki..
pembeli hosgeldın canmmm![]()
Hoşbuldum canımNaber görüşmeyeli?
nası olsun canım heycanla gecıyo ıste as kaldı gıtmemısee sende aynı durumdasındır emınımbızımde ev tasınma ıslerımız var bıraz yogunluk oldu dunden berı ondan zaman daha hızlı gecıyo..ılk defa bugun aramadı askım heralde aksam arıcak bı oglen bı aksam arıyo cunku..beklıyorum bakalım..:78: sen neler yaptın tatlım?
kızlar merhaba ben geldim internetim oldu artık ALLAHA şükürler olsun sizi çok özledim hem askerimin hasreti hemde sizin hasretiniz aynı anda çekilmiyor aklım hep sizdeydi ama artık burdayım görüşmek üzere:)))))))))