• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Yok dışarı çıkamıyolar malesef :50:

peki nası wakit geçircez biliyomsn cnm hiç gittin mi ?? ne yapalım yani sen ne yapacaksın?? ortamı hiç bilmiyrm oruçlu da olcam bişiy yiyip içemicez o yer ben bakarım o da kötü olur giderken bişiyler yapıp götürüym diyorum akşama kadar oturcaz yani :))

peki nası wakit geçircez biliyomsn cnm hiç gittin mi ?? ne yapalım yani sen ne yapacaksın?? ortamı hiç bilmiyrm oruçlu da olcam bişiy yiyip içemicez o yer ben bakarım o da kötü olur giderken bişiyler yapıp götürüym diyorum akşama kadar oturcaz yani :))

Valla hiç bilemiyorum ki canım ben de gitmedim hiç ilk kez gidicem. Arayıp sormuştık biz aşkımın olduğu yeri evet sabah 9dan akşam 5e kadar ziyaret var dediler ama o arada çağırırlarsa bi şey çıkarsa falan ne olur onu da bilemiyorum. Akşama kadar ne yapılır kii oturup durcaz artık :9:

Valla hiç bilemiyorum ki canım ben de gitmedim hiç ilk kez gidicem. Arayıp sormuştık biz aşkımın olduğu yeri evet sabah 9dan akşam 5e kadar ziyaret var dediler ama o arada çağırırlarsa bi şey çıkarsa falan ne olur onu da bilemiyorum. Akşama kadar ne yapılır kii oturup durcaz artık :9:

ewet yaa 5 e kadar da oturtmazlar sanırım :S yok neyse ben wazgeçtim cuma giderim ailesiyle onlar cuma akşamı dönerler ewci çıkarıp bende orda kalırım :66:

pembeli sen ankarada oturuyosn sanırım nişanlım mamaktaoraya en yakın semt neresi mesela çankaya yakın mı veya keçiören??

ewet yaa 5 e kadar da oturtmazlar sanırım :S yok neyse ben wazgeçtim cuma giderim ailesiyle onlar cuma akşamı dönerler ewci çıkarıp bende orda kalırım :66:

Yani öyle yap bence de en iyisi. Biz gidiyoruz çünkü kalıcak yerimiz var orda. Yani 1 2 saat bile görüştürseler ordan çıkıp gidebileceğimiz bi yer var. Sen de ertesi gün bol bol görüşürsün acısını çıkarırsın zaten :34:

ben yemin törenine gidemiyorum maalesef çok şanslısınızki gidip göreceksiniz:(

Evet canım heyecanla bekleme konusunda ben de aynı durumdayım :52:
Taşınma işleriyle uğraşırken daha çabuk geçer senin için zaman canım, kolay gelsin bu arada.
Ben de napıyım işte zaman geçirmeye çalışıyorum nette gezinerek.
Benimki de sabah 6da aradı daha yatmamıştım ben o da yeni kalkmış :1:
Bugün bool bool aranırız inşallah ilerleyen saatlerde :31:

insalah canım:3: tesekkur ederım evet bısılerle ugrasınca vakıtte hızlı gectı..cok az kaldı..sen nerde yasıyosun bu arada canm?

tmm çok saol cnm benm benmde kalcak yerim war ama yani misafir olarak kalcam birde 1-2 saat görüşürsem yetmez geldiğime pişman olurum en iyisi cuma gidip diğer günler kalmak ;)

Tabi öyle canım doya doya görüşmek daha iyi :69:
ayy bi gelseydi şu yemin töreni de görüşseydik bi artık :52:

ayyyyyyyy ewet yaaaaaa heycnlanıyrm gün geçtikçeee :52: :52: :52:

Ben ilk gördüğüm anki halimi hayal etmeye çalışıyorum da gene sulugöz olabilirim duygulanabilirim yani ama mutluluk gözyaşları tabii napıyım çooook özlediiimmm :5:
Ona sorcağım o kadar çok soru var ki aklımda ama onu görünce unutcam gene eminim çünkü aradığında da aynısı oluyo aklımdan uçup gidiyo sorular :9:

Ben ilk gördüğüm anki halimi hayal etmeye çalışıyorum da gene sulugöz olabilirim duygulanabilirim yani ama mutluluk gözyaşları tabii napıyım çooook özlediiimmm :5:
Ona sorcağım o kadar çok soru var ki aklımda ama onu görünce unutcam gene eminim çünkü aradığında da aynısı oluyo aklımdan uçup gidiyo sorular :9:

yaz bikağıda al yanına cnm ben öle yapyrm yazıp cebime koyuyorum aradığındada soruyrm hemenn:51:

Back
X