• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

ben çook uzak kaldım olaylardan ya
bi haber verin bakalım herkese mutlu haberler geliyo mu???

sanırım caglaismail yeni katılmış aramıza hoşgelmişş

Son düzenleme:
ben çook uzak kaldım olaylardan ya
bi haber verin bakalım herkese mutlu haberler geliyo mu???

sanırım caglaismail yeni katılmış aramıza hoşgelmişş

Herkes askerinin aramasını bekliyor canım onlar aradıkça güzel haberler veriyoruz burda.
Zaten şu anda çoğu kişi yemin törenine odaklanmış durumda :))

slllmmmmm kızlar napıosunuz kaç gündür doğru düzgün giremiyorum muhabbet almış başını yürümüş :)) nasıl gidio beklemeler :68:

slllmmmmm kızlar napıosunuz kaç gündür doğru düzgün giremiyorum muhabbet almış başını yürümüş :)) nasıl gidio beklemeler :68:

iyilik ya ne olsun beklemeye devaam ediyoruz rahat görüşemeyiz diye yemin töreninde görüşmicez snra yanına gitcem evci izninde daha rahat görüşürüz diye kızların çoğu yemin törenine odaklanmış durumda:))))inş herşey istedikleri gibi olur...

aşkım aradı. kuzum bitanem aradıııııııııı:69:
iyiymiş çok şükür. bugün nizamiyede görevliymiş, ziyaretçi kayıtları falan yapıyolarmış çok yoğunmuş birde bulunduğu yerdeki telefon bozukmuş..
sesini duymak içimi ferahlatıyo :16:

iyilik ya ne olsun beklemeye devaam ediyoruz rahat görüşemeyiz diye yemin töreninde görüşmicez snra yanına gitcem evci izninde daha rahat görüşürüz diye kızların çoğu yemin törenine odaklanmış durumda:))))inş herşey istedikleri gibi olur...

inş canım hepimizin gönlüne göre olur ben yemin törenine gidemiyorum ama daha sonra da gidemem büyük ihtimalle :((( sabırla saymaya devam edicem anlaşılan napalım

Yemin torenini bekliyoruz canim.o yuzden safak 5 :96:
benim şafak da 145 canım malum ben gidemiyorum ya :58: size hayırlı yolculuklar dönünce anlatırsınız artık :)

aşkım aradı. kuzum bitanem aradıııııııııı:69:
iyiymiş çok şükür. bugün nizamiyede görevliymiş, ziyaretçi kayıtları falan yapıyolarmış çok yoğunmuş birde bulunduğu yerdeki telefon bozukmuş..
sesini duymak içimi ferahlatıyo :16:

beni de şimdi aradı aşkım harıl harıl yemin törenine hazırlık yapıolarmış bol bol yürüolarmış "" anıtkabirdekiler gibi yürüoruz onlara acıyodum şimdi onlar gibi yürüoruz dio :1: ben de iyi artık alış veriş yaparken yoruldum die şikayet etmezsin anlamışındır dedim "" senin yanında uygun adım yürüm canım aşkım hiç şikayet edermiyim"" dio sıpam benim yaa kıyamam ona ben :emir_bebek:

emnylmz, şafak 147 değil mi canım? az önce konuştuk biz askerim de öyle söyledi..

canım ben benimkine sordum kaç saycam aşkım hangisi doğru die 155 dedi 12 ağustos 155 olarak başladım bugun 146 ama akşam oldu artık bugunde bitti 145 kaldı :)

peki canım :)
sen de benim gibi yemin törenine gidemeyenlerdensin :43: özlemeye devam :98:

sen 156 dan başlamışın inş 155 doğru olur herkesinki :)) malesef gidemiyorum tatlım bende yemin törenine veee hiç izinde kullanmıcak. ama bak geçio günler ya ZOR DA olsa geçio bi şekilde sağ salim gelsinler de yeterki özlemek de güzel inş öle olmaz ama ''evlenince özlemeyi bile özlicez belkide''

Back
X