• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Aynen tatlım sonuna kadar arkandayım hatta aynısını ben de yapıyorum.2 gün beni de aramadı, dün aradığında dışarıda onun arkadaşlarıylaydım sert konuştum, yarım saat sonra bir daha aradı kavga ettik biraz.Ama bugün 3 kere aradı ve neredeyse 1 saate yakın konuştuk.Gittiğinden beri konuşmalarımız 5 dk yı bulmamıştır ama beyefendi isteyince 1 saatini ayırdı.Arada ayar yapmak lazım böyle sen de devam et valahi bilahi:66:

seninde arkandayım kuzumm

Çok rahat tatlım, o yüzden kızıyorum..Paşam keyfi yerinde olunca arıyor..Anlamadım yani.. Madem öyle bende eskisi gibi hayatıma devam edeyim dimi? Neden bekleyeyim evde telefonunu..Ararsa dışarda olduğum yerden konuşurum :) 3 günde bir aramak ne demek, bu mu yani değerim? Çok üzülüyorum..Oda üzülsün..

tamam canım haklıymışsın.
ama bugün pek ilgiliymiş maşallah. hepte böyle olsun inşallah :)

Aynen tatlım sonuna kadar arkandayım hatta aynısını ben de yapıyorum.2 gün beni de aramadı, dün aradığında dışarıda onun arkadaşlarıylaydım sert konuştum, yarım saat sonra bir daha aradı kavga ettik biraz.Ama bugün 3 kere aradı ve neredeyse 1 saate yakın konuştuk.Gittiğinden beri konuşmalarımız 5 dk yı bulmamıştır ama beyefendi isteyince 1 saatini ayırdı.Arada ayar yapmak lazım böyle sen de devam et valahi bilahi:66:

Ahh ahhh hep bi strateji uygulamak gerekiyor bunlara..Orda bile akıllanmadılar.. Çok iyi yapmışsın tatlım..Bende aynen böyle devam edeceğim..Haftasonu görüşürsekte bir güzel ağzının payını vereceğim...Bizim burda gecemiz gündümüz birbirine karıştı..Herkes yapıyor askerlik..Nazları bize geçiyor, yok aklım karışık, yok bilmemne..Eeehh dedim artık..

canımıniçiii aradııı 19 dk . konuştuk en uzun konuşmamızdı bu :)))))) onu çook özledm yaa herkes ziyaretçi geliyomuş bana gelen kmse yok diyo yaa off :(((( bende cuma gtcem gidemiyorum :( acaba perşembe gtsem mi ki diyorum akşama kadar görüşemezsem yazık olur gittiğime :( kafam bulandı yaa
zaman hiç geçmiyo diyo giderken kitap götürcem başka ne götürebilirim kızlar fikri olan war mı???

bizi günümüzü gün ediyoruz sürekli gezip tozup keyfimize bakıyoruz zannediyolar
bilmiyolar sabahtan akşama kadar onları düşündüğümüzü
onlar için gözyaşı döktüğümüzü
endişelendiğimiz bilmiyolar...

bizi günümüzü gün ediyoruz sürekli gezip tozup keyfimize bakıyoruz zannediyolar
bilmiyolar sabahtan akşama kadar onları düşündüğümüzü
onlar için gözyaşı döktüğümüzü
endişelendiğimiz bilmiyolar...

benimki biliyo :nazar: şanslıyım heralde.. bide demez mi ben sana hergün bişeyler yazıyorum burda küçük bi defterim var. geldiğimde birlikte okuruz :43:
aslında aynısını ben ona yapacaktım ama baktım hep hüzünlü şeyler dökülüyo benden, vazgeçtim.. döndüğünde mutlu olucaz artık tekrar bunları okuyup üzülmeyelim diye..

kızlar yemın torenı ıcın son 5 gun ama ben dıyorum cuku persembe yola cıkıcaz erkek arkadasımın aılesıyle..cok mutluyum..bu yemın torenın den dolayı daha ıyıyım ama bılıyorumkı ayrıldıktan sora cok kotu olucam..yemın torenıne gıdemeyenler uzulmesın hem ıyı hem kotu cunku bu kadar kısa zamanda tekrardan gorusmek kotu olcak bı yandan yıne alısıcam cunku..:26:

benimki biliyo :nazar: şanslıyım heralde.. bide demez mi ben sana hergün bişeyler yazıyorum burda küçük bi defterim var. geldiğimde birlikte okuruz :43:
aslında aynısını ben ona yapacaktım ama baktım hep hüzünlü şeyler dökülüyo benden, vazgeçtim.. döndüğünde mutlu olucaz artık tekrar bunları okuyup üzülmeyelim diye..

ayy kıyamam bende istiyorum benimki de yazsın

kuzum şimdi aradı
uymadan arıyım demiş 1-2 arası nöbeti varmışş
ne nöbeti dedim koğuş nöbeti dedi
o ne dedim
dolaplar koridorda hırsızlık falan olmasın diye nöbet tutuyoruz
zaten daha dışarda nöbet tutturmuyolar dedi
öyle işte
kimsecikler yok burda
herkese iyi geceler
gelirsiniz yine gece yarısı
sabaha kadar nöbet tutarsınız :126:

Ayyy ne güzel düşünmüüşş..
Ben de mi acaba öyle bi şey yapsam. aşkıma defter hazırlasam yokluğunda neler yaptığımı hissettiklerimi falan yazsam çok güzel olur ya benm aklıma neden gelmedi bu :69:

ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:):66:

ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:):66:

mail olur mu yaaa mektubun yeri ayrı yani gelince werirsin ben yemn törenine götrcem wercem sonra kalanınıda sürpriz yaptığımda götürürm kalanınıda geldiğinde weririm =)) bu arada şafak 146 dimi??? ben saymıyrm ama biri sordu da

Hic iyi deilim. Bugun canin ucak biletlerini otellerini ayarladim. Dedim rahat etsib. Oda zor bulunuyo zaten. Annesini de alip arabayla gidicektik. Aksam aradi. 22.30 gibi. Bende yatti diye arkadasimla konusuyordum.m. Bana 9.30 ta uyuyoruz demisti. Kizdi. Dedi gecenib yarisi kimle konusuyorsun sen? Aacikladim iste. Dedi sen ne yapmissinn? Dedim ne olsu? Bana sormadan nsil otel ayarlarsinn? Sokk oldumm. Ben rahar etsin diye otel arastirdim tum gun. İlerdede bana sormadan is yapma defi. Cocuk azarliyo sanki. Ulan 30 yasina gelmisim. Bi de defim sevinir hem. Bi tesekkur eder. Onun icin babami ikna edene kadar canim cikti. Gidiyim dedim. Bi sagolu bile haketmemisim demek. Bi de ustune bana bagiriyorr. Bunu bi kere daha yapti gecen hafta. Otobus bulamamistim yarim yanalak is yapiyon konusmak istemiyirum senle demisti. Bugun 2. Şok. Dedimm yeter artik. Asker masker dinlemem ben. Yemib torwnine de gelmitom dedim. Ne hali varsagorsun surunsunn. Zaten gelmeni istiyorum da dememisti. İyilikten anlamayan ibsana yapcak biseyim yok. Gerekirse tuzugu de atarimm.

Canım şey yapabilirsin ben onu düşündüm öyle yapmaya karar verdim.Böyle günlük gibi maile yazıyorum.Eğer beni tımarhanelik etmeden şu 5 ayı tamamlarsak ve döndüğünde hala onunla olursan bu maillerin çıktısını alıp kitap gibi bastıracağım, kapak falan yaptıracağım güzel de bir isim...İkimizin romanı gibi bir şey olucak ve asker hediyesi olarak vereceğim:)Tabi içinde pek güzel şeyler yazmasa da ona ait yazılmış yüzlerce safya olacak.İstersen sen de öyle bir şey yap

mail olur mu yaaa mektubun yeri ayrı yani gelince werirsin ben yemn törenine götrcem wercem sonra kalanınıda sürpriz yaptığımda götürürm kalanınıda geldiğinde weririm =)) bu arada şafak 146 dimi??? ben saymıyrm ama biri sordu da

Ben de aşkıma mektuplar yazmaya karar verdim geldiğinde vercem okusun da anlasın o yokken neler çekmişim :5:
Ya şu şafağı ben bi türlü anlayamadım herkes farklı bi şey diyo ben 148 mi ne saydım yanlış hatırlamıyosam hangisi doğru :44:

yoooookk şafak saymaakk, sayınca geçmiyo yaaaa:2: pazar günü görüşüyoruz bizdeee nasipseee izin kullanacak bnm askerim, sabırsızlanıyoruummmmmm:69:

Back
X