Hic iyi deilim. Bugun canin ucak biletlerini otellerini ayarladim. Dedim rahat etsib. Oda zor bulunuyo zaten. Annesini de alip arabayla gidicektik. Aksam aradi. 22.30 gibi. Bende yatti diye arkadasimla konusuyordum.m. Bana 9.30 ta uyuyoruz demisti. Kizdi. Dedi gecenib yarisi kimle konusuyorsun sen? Aacikladim iste. Dedi sen ne yapmissinn? Dedim ne olsu? Bana sormadan nsil otel ayarlarsinn? Sokk oldumm. Ben rahar etsin diye otel arastirdim tum gun. İlerdede bana sormadan is yapma defi. Cocuk azarliyo sanki. Ulan 30 yasina gelmisim. Bi de defim sevinir hem. Bi tesekkur eder. Onun icin babami ikna edene kadar canim cikti. Gidiyim dedim. Bi sagolu bile haketmemisim demek. Bi de ustune bana bagiriyorr. Bunu bi kere daha yapti gecen hafta. Otobus bulamamistim yarim yanalak is yapiyon konusmak istemiyirum senle demisti. Bugun 2. Şok. Dedimm yeter artik. Asker masker dinlemem ben. Yemib torwnine de gelmitom dedim. Ne hali varsagorsun surunsunn. Zaten gelmeni istiyorum da dememisti. İyilikten anlamayan ibsana yapcak biseyim yok. Gerekirse tuzugu de atarimm.
Kıyamam yapma böyle