• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet benim aşkımda yazmaz daha çok kısa notlar alır genelde ama ben yazıyorum onun yerine çok güzel bişey tavsiye ederim herkese el yazım kötü olmasına rağmen aşkıma duygularımı yazıyorum çok iyi geliyor yani:)

aynen insan rahatlıyor ona söylemek istediklermi düşüncelerimi yazmk içimi brz olsun rahatlatyor

Çok sagolun. Dusunuceem biraz. Askere gitmeden de beni uzmustu. Ucuk cikarmistim bi gecede sikintidan. Cevremde herkesin begendigi bi kizim. Bunu haketmedim. Zaten telefonu da yuzune kapattim. Uzmsn yakalicak kacak ariyorum diyo. Beni ilgilendirmiyo.

ben mail atıyorum kızlar naapim, mektup devri kapanmış gönderemezsn askeriyeye zaten okuyolar dıyo... mail atıyorum içimden geçenleri yazıyorum belki hatırla olmaz mektup gibi ama napalım modern dunyaya mecburen ayak uydurduk:):66:

bende mail atıorum kızlar ama mektup yazmayacağımızdan değil mektup yazcak mecbur :)) bende yazcam ama gün için de içmden gelenleri de o an mail atıorum çarşı iznine çıktığında onları da okusun die :1:

Simdi burda yemin toreni icin sevinmem gerekirken hersey ayarlanmisken ben gitmesemmi diyorum uzuluyorum. Halbuki mutlu olmam gerekirdi.

ya bugün görüşüne gittim ankaraya şimdi geldim ama eve KEŞKE HİÇ GELMESEYDİM !! nasıl özlemişim daha 1 haftada.
kokusunu burnuma çeke çeke doyamadım!

Simdi burda yemin toreni icin sevinmem gerekirken hersey ayarlanmisken ben gitmesemmi diyorum uzuluyorum. Halbuki mutlu olmam gerekirdi.

boşweeeeeeeeeer takma kafana bu kadar erkekler bazen kıymet bilmezz o sonra anlıcak değerini iptal ettir sen o otel rezerwasyonunu falan da bi aklı başına gelsn biyer bulamasın da ozaman belki anlar değerini..:20::20::20::20:

pantolon değil cnm üzerimdekiler kırmızı krem :)

ben yemin törenine gödemicem ama gitseydim gitmeden önce aşkım bana kıyafet almıştı onları giyerdim herhalde artık yanına gittiğimde inş. kırmızı krem kombinide çok güzel tuba çok güzel olun güzelliğiniz karşısında şok olsunlar zaten onlar için dünyanın en güzel prenseslerisinizde ama yinede olsun ilk buluşma çok özel olmalı kızlar:)

ya bugün görüşüne gittim ankaraya şimdi geldim ama eve KEŞKE HİÇ GELMESEYDİM !! nasıl özlemişim daha 1 haftada.

bence git canım.. yüz yüze konuşup bi anlaşmaya varmanız daha iyi olur.. böyle uzaktan telefondan üzmesin seni :45:

kızlar!
bugün görüş günüydü gittim gördüm, allahım 1 haftada bir insan ne kadar özlenebilir! kokusunu burnuma çeke çeke bi hal oldum :)) orada fotoğrafta çektiler makine ve telefon içeri alınmadı... ama salı günü kendisine teslim ediceklermiş! ah canım ya...

bence git canım.. yüz yüze konuşup bi anlaşmaya varmanız daha iyi olur.. böyle uzaktan telefondan üzmesin seni :45:

bencede git ama herşeyi oturup konuşmak için git emin olmak için git canım kızlara katılıyorum yoksa uzun bir süre böyle üzgün beklemek zorunda kalıcaksın bu daha zor en azından git içindekileri samimi olarak anlat yani

kızlar!
bugün görüş günüydü gittim gördüm, allahım 1 haftada bir insan ne kadar özlenebilir! kokusunu burnuma çeke çeke bi hal oldum :)) orada fotoğrafta çektiler makine ve telefon içeri alınmadı... ama salı günü kendisine teslim ediceklermiş! ah canım ya...

darısı başımızaaaaaaaa, sevndm senn adına canım:16:

sanırım ağlamak üzereyim hatta ağlıyorum :43:
ben de çoook özledim, tişörtüne sarılıp onun kokusunu içime çekiyorum 2 aydır :43:
keşke bende görsem 1 saatcik olsun razıyım :(

kızlar!

canım ya senin adına çok sevindim özlenmezmi ya çok iyi yapmışsın darısı herkesin başına askerlerimizi görmeyi ALLAh herkese nasip etsin:)))

Back
X