• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

evet az kaldı ama dönüşümüzü düşünemiyorum otobüs çarpmışa döncez:5:

evet yhaaa ama sımdıden onu dusunmeyelım tadını cıkaralım cnm cook ozledık ama bızde kavusucazz bı gun..kı gun saymıyorum o yuzden cunku moralım bozluyo daha basınd aoldugumuz ıcın..burda bırbırıme destek oluyoruz ne guzel ıste..yemın torenı sorası yıne bu forum bızı bekler..emınım herkes cok kotu olucak..

evet yhaaa ama sımdıden onu dusunmeyelım tadını cıkaralım cnm cook ozledık ama bızde kavusucazz bı gun..kı gun saymıyorum o yuzden cunku moralım bozluyo daha basınd aoldugumuz ıcın..burda bırbırıme destek oluyoruz ne guzel ıste..yemın torenı sorası yıne bu forum bızı bekler..emınım herkes cok kotu olucak..

aynen canım cok mutluyum bende gun saymıyorum basta sayıyodum gecmek bilmio

tlfk yarımcı olduğun için çok teşekkur ederim canım yarın yemn törenlerinin hangi gün oldugu kesinleşcekmiş biz eşimi teslim ederken kapıdaki komutanlar 28 gün sonra demişler ama eşim gideli 2 hafta cuma olma ihtmali çok sence hangisidr

ayakkabısını 2 numara buyuk alsaymıs yara olmazmıs cnm,benımkı oyle yapmıs cok rahat dıyo..botları tam ayak numarası alanlar hep aynı durumdaymıs

ben de aşkımın sesiyle uyandım bu sabah, 9 gibi falan aradı öğlen oldu kaaaalk dıyo:) insan 5 de kalkınca 8 öğlen oluyo haliyle:3: silahla atış yapacaklarmış bugn bakalım, pek heyecanlıydı :69:

nagish Allahtan seninki de Amasyada konuşamadığımda senden alıyorum haberleri tabi aynı şeyleri yapıolarsa :72:

ayakkabısını 2 numara buyuk alsaymıs yara olmazmıs cnm,benımkı oyle yapmıs cok rahat dıyo..botları tam ayak numarası alanlar hep aynı durumdaymıs

daha sonra zorlanırım die tam numrasını almış yarın doktra gndermş komutanı gerekrse parayla alcak 1 numara byuk o ayaklarım acıyo diyince benim içim acıyo burda

Bende gitmiyorum canım..Daha doğrusu gitme imkanım var ama sevgilim istemiyor..Hala saçına kıyafetine alışamadı sanırım.. :19:

:)) benimkide sabır aşkım ne kaldı şurda az kladı biticek saçlarım uzamış çıkcam karşına dio istersen kazıt gel aşkım dedim bende vay arkadaş ne saçmış yaa:))

daha sonra zorlanırım die tam numrasını almış yarın doktra gndermş komutanı gerekrse parayla alcak 1 numara byuk o ayaklarım acıyo diyince benim içim acıyo burda

anladım keske basta alsaymıs orda en onemlı sey ayak tam numarası alan kısıler hep aynı durumdaymıs,askım gıtmeden herkes ona dıodu 2 numara buyuk al dıye oda oyle yapmıs,herkesınkı yara oldu ben cokr ahatım dıyo..bıde unıformasınıda buyuk almıs sıcakta rahatsız olmamak ıcın..malum ızmır sıcagıı..

Back
X