• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende uyuyorum bgn 2 kere ev tlfnu caldı kapandı aşkım aradı zannettim konuşamadık die çok üzüldüm aksam aradı içim rahatladı evden arayan o değilmiş

bayramdan sonra işe başlıcam belki ozamn dha çabuk gecer ya 5 ay bana 5 yıl gbi gelio uzun dönemlilerin eşleri sevgilileri nasıl dayanabiliyo allah herkese sabır versin

bende uyuyorum bgn 2 kere ev tlfnu caldı kapandı aşkım aradı zannettim konuşamadık die çok üzüldüm aksam aradı içim rahatladı evden arayan o değilmiş
konustugunuza sevindim canim. Uyku en iyi ilac bizim icin.
nagish Allahtan seninki de Amasyada konuşamadığımda senden alıyorum haberleri tabi aynı şeyleri yapıolarsa :72:
Benimkide amasyada canim.

:)) benimkide sabır aşkım ne kaldı şurda az kladı biticek saçlarım uzamış çıkcam karşına dio istersen kazıt gel aşkım dedim bende vay arkadaş ne saçmış yaa:))

cıdden sacla ne alakası var anlamadım,her halını sevmezmısınızkı boyle dıyolar anlamadım..sonucta orda o kdr gun gorme sansınız var bı sac ıcın gıtmemk normal gelmedı kızlar..bence sız gıdın yınede madem sansınız var emınım cok mutlu olcaklardır

anladım keske basta alsaymıs orda en onemlı sey ayak tam numarası alan kısıler hep aynı durumdaymıs,askım gıtmeden herkes ona dıodu 2 numara buyuk al dıye oda oyle yapmıs,herkesınkı yara oldu ben cokr ahatım dıyo..bıde unıformasınıda buyuk almıs sıcakta rahatsız olmamak ıcın..malum ızmır sıcagıı..

:)evet izmir cok sıcak benmkid çok terleyen biri ama terlemiyorum dio o yönden cok rahat tek sorun ayakları şu ayaklarım iii olsa verdikleri işlerin 2 katını yaparım diyo hatta bana askım zamn cok cabuk geciyo burda diyo

cıdden sacla ne alakası var anlamadım,her halını sevmezmısınızkı boyle dıyolar anlamadım..sonucta orda o kdr gun gorme sansınız var bı sac ıcın gıtmemk normal gelmedı kızlar..bence sız gıdın yınede madem sansınız var emınım cok mutlu olcaklardır

bayramdan sonra işe başlıcam belki ozamn dha çabuk gecer ya 5 ay bana 5 yıl gbi gelio uzun dönemlilerin eşleri sevgilileri nasıl dayanabiliyo allah herkese sabır versin

konustugunuza sevindim canim. Uyku en iyi ilac bizim icin.

sağol canım o sesini duyuyorum brde ses tonu iii ise içim çok rahat oluyo inşllah usta birliğindede rahat arar

Usta birliginde daha rahat arar canim. Belki cep telefonu bile sokabilir iceri.

Benimkide amasyada canim.

aa doğru canım ya biliorum amasyada olduğunu seninkinin unutmuşum seninki ne olarak gitmişti ustabirliği neresiydi bu arada canını sıkan şeylere cvp veremedim geç kaldığım için ama sakın kendini üzme sen ve seninle aynı dertten diğer arkadaşlara söylüorum kızlar ne yapsanız yeridir şuan bunları söleyen benmiyim çok şaşırdım kendime ama çok haklısınız bi insan hangi psikolojide olursa olsun geride bırakıp gittiği kendisi için gözyaşı döken sevdiğini üzmekten utanır ya ben kesinlikle sizin yanınızdayım yanlış anlaşılmasın onların durumunu tabiki bilmiyoruz ama asker oluyorum vs die kimse kimseye bağırıp çağıramaz umarsamazlıktan gelemez küçümseyemez okurken yazdıklarınızı valla benim canım sıkıldı bana yapılmış gibi. sabredin şimdi bişi yapmayın bencede ama gelene kadara böle devam ederlerse size yaşattıklarının acısını alın derim ben. burunları sürtsün biraz.:47:

Son düzenleme:

canım benimkinin sacla alakası yok ya döndüğünde uzamış görcem die sevini ama ben zaten gidemiyorum MALESEF NEYAZIK Kİ .....

canım benimkinin sacla alakası yok ya döndüğünde uzamış görcem die sevini ama ben zaten gidemiyorum MALESEF NEYAZIK Kİ .....

anladım canım o zaman sende zıyaretıne gıdersın canm daha zaman var nede olsa uzulme..bunları hepımız yasıcaz yerı gelıp uzulup aglıcaz..ama sonunda hepımız kavusucaz bunu dusunelım..:38:

anladım canım o zaman sende zıyaretıne gıdersın canm daha zaman var nede olsa uzulme..bunları hepımız yasıcaz yerı gelıp uzulup aglıcaz..ama sonunda hepımız kavusucaz bunu dusunelım..:38:

inşşşşş canım tüm isteğimiz ve hep duamız bu zaten hem ne kaldıki dimi şurda 5 aycık :43:

Herkese iyi sahurlar canlar bi gün daha karalandı takvimden :66: Hergün böle çarçabuk geçip akıp gitsin ama sadece onlar dönünceye kadara sonra istediği kadar yavaşlayabilir zaman :)

Herkese iyi sahurlar canlar bi gün daha karalandı takvimden :66: Hergün böle çarçabuk geçip akıp gitsin ama sadece onlar dönünceye kadar sonra istediği kadar yavaşlayabilir zaman :)

nagish Allahtan seninki de Amasyada konuşamadığımda senden alıyorum haberleri tabi aynı şeyleri yapıolarsa :72:

havan topu ile ilgili olan bölükte cnm bnmki tam adı ne oluyo blmyrm da:16: bnm ki bugn kan vermş revire geç 2 saat demşler o arada aradı bide akşam knştk... sıra çok oluyo dıyo akşamları az uzatsan kavga çıkacak dıyo... o yüzdn kmse olmadıgı zamanlarda aramayı terch edıyo rahat konuşalım diye... cnm senn askern nereye gidecek amasyadan sonra?

Back
X