• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

havan topu ile ilgili olan bölükte cnm bnmki tam adı ne oluyo blmyrm da:16: bnm ki bugn kan vermş revire geç 2 saat demşler o arada aradı bide akşam knştk... sıra çok oluyo dıyo akşamları az uzatsan kavga çıkacak dıyo... o yüzdn kmse olmadıgı zamanlarda aramayı terch edıyo rahat konuşalım diye... cnm senn askern nereye gidecek amasyadan sonra?

Bende amasya ekibindenim canlar. Benimkide gizli sakli bi yerletden ariyo hep. Yakalamasinlar beni diyo. Gizli arayinca uzun konusuyoruz.

Bende çok inatçıyım ve bu inatçılığım yüzünden çok tartıştığımız zamanlar oldu :73: Ama şuan inatlaşılacak zaman değil. Çevremdeki herkesin dediği tek şey alttan al. Çünkü orda piskolojileri tamamen farklı. Öyle komutanlar olabilioki hayatlarını zehir ediolar orda. Eniştem askerliğini yaptığı sırada iki asker intihar etmiş. Zaten orda herşeyden uzaklar. 20-25 yıl yaşadıkları hayattan çok farklı gece 10 yat, sabah 5 kalk, spor, içtima, mıntıka temizliği, nöbet... Sosyal hayat yok, teknoloji yok ve en önemlisi sevdikleri yanlarında yok... Bizim onlara verebilceğimiz en büyük destek sevgimizi göstermek... Evet tabiatın kanunu bu erkekler biz kadınlar kadar düşünceli olamıolar... Bizde kaçgündür ne haldeyiz hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz. Kendimizi kapadık sabahlara kadar hortlak gibi dolaşıyoruz.. Her saniyemiz onları düşünmekle geçio... Ne yedi, rahat uyuyomu, sağlığı yerindemi, birşeye ihtiyacı varmı, yoruldumu, beni düşünüyormu, ya beni unutursa vs... Dediğim gibi tabiatın kanunu... Onlar bizim onları düşündüğümüzün milyonda biri düşünse, düşündüğünü gösterse bize; dünyalar bizim olur... Hepimizin gözü, eli, kulağı telefonda ya ararlarsa die beklioruz... Biri aradığında hemen telefonu kapatıoruz ya aşkım aradıysa die... Onlar aramadığında nie aramadıki die kendimizi yıpratıoruz.... Aradıklarında hepimiz burda paylaşımlarda bulunarak sevinçten havalara uçuyoruz... Şu kadar dakika konuştum, en uzun konuşmamdı, çok kısa konuşabildik diye... Dedim ya tabiatın kanunu... Biliyorumki şuanki inadın ona olan sevginden, özleminden... Daha çok inatlaşacağın zamanlar olacak ama birbirinize ihtiyacınızın olduğu bir anda inadı bir yana bırak ve onun sensizliği seçtiğine inat git göster sensizliğin olmayacağını....

Haklısın demekten başka bir şey gelmiyor elimden, şimdi gitsem diyecek ailemle gel.Ben de ailesi ile tanışmadım ohoo beni yine birsürü stres bekler:)En iyisi oturayım oturduğum yerde bekliyim gelsin diye:)İşte ne bileyim hem gurur hem inat birsürü şey, şimdiye kadarki tüm heveslerimi kırınca böyle oldum ben de elimi kıpırdatmıyorum madem istemiyorsan diyorum.Çok tşk ederim canım desteğin için...

TLFK cim sence 2 nizinde üzülmesini istemediği için seninle vedalaşmayı istememiş olabilirmi bak mesela gittiği gün bizde otogarda fln vedalaşmadık hatta otogara gitmedim bile ben ve hatta sadece ben değil kimse gitmedi okula gittiği zamanlardaki gibi ( gerci ozaman oluyodum ama:) eline valizi sırtına çantasını alıp ole gitti tek basına otogara. bi gün öncesinde evde vedalaştık bana sakın gelme ben herzaman evdeki halinle hatırlamak istiyorum seni otogardaki ağlayan halinle değil dedi gitmedim bende cok kotu olup onu üzeceğimi bildiğim için annesi bile gitmedi izin vermedi gitmemize bizde gitmedik onuda üzmeyelim aklı bizde kalmasın die. atandığı zaman otogarda uğurlamaya gittiğimde otobüs kalkarken artık kendimi tutamayıp ağlamıştım ozaman hep ohalin gözümün önünden gitmio aşkım şimdi nolur gelme deyince bende gitmedim ama sizde hani bizim gibi bi ön vedalaşma :)) fln yaptıysanız boşuna inat etme canımcım

Yok biz vedalaşma yapmadık:)Ona bozuğum ya zaten, hatta telefonla konuşuyordu, benim de aracım kazalı uzun zamandan sonra ilk kez eve bıraktı,ailemin çok yakın dostları taşındı bulunduğumuz binaya biraz panik de oldum kimse görmesin falan diye atıverdim kendimi aşağı.Yarın görüşürüz dedik ayrıldık gidiş o gidiş.Şimdi diyordu İstanbula uğurlarsın elelrinle teslim edersin, kuzen ortaya çıktı ben geri dönmem kalırım falan demiş.Anlayacağın benim işlerimi sürekli bu kuzenleri bozuyor zaten, aklına gene giderken onlar girdi gelmesin sevgilin biz götürürüz diye şimdi yine aynı şey.Katledicem hepsini o olacak!

tlfk yarımcı olduğun için çok teşekkur ederim canım yarın yemn törenlerinin hangi gün oldugu kesinleşcekmiş biz eşimi teslim ederken kapıdaki komutanlar 28 gün sonra demişler ama eşim gideli 2 hafta cuma olma ihtmali çok sence hangisidr

Canım bu yıl bayram var diye bütün kısa dönemlerin yemin törenini erkene almışlar, hepsi 16 gün acemilik yapıyor.Demiştim ya 2 gün önce beytepede bi yemin töreni daha vardı, uzun dönemlerin sanırım mayısta gidenlerin.Onlarınki bile erkene alınmış sanırım.Sizinkilerin de cuma olmaıs çok muhtemel.

Bende amasya ekibindenim canlar. Benimkide gizli sakli bi yerletden ariyo hep. Yakalamasinlar beni diyo. Gizli arayinca uzun konusuyoruz.

aynen bizde gizli arayınca güzelce konuşuyoruz eğer sıra bekleyip aradıysa canım bile demiyo erkek yaaaaa karizma cizilir:) bende kankaaaaa diyorm deli oluyoooo ben diyemym sen deeee diye:69: amasyadan diyarbakıra gidecek birtek bnmkimi kızlar yaa:(((((

aa doğru canım ya biliorum amasyada olduğunu seninkinin unutmuşum seninki ne olarak gitmişti ustabirliği neresiydi bu arada canını sıkan şeylere cvp veremedim geç kaldığım için ama sakın kendini üzme sen ve seninle aynı dertten diğer arkadaşlara söylüorum kızlar ne yapsanız yeridir şuan bunları söleyen benmiyim çok şaşırdım kendime ama çok haklısınız bi insan hangi psikolojide olursa olsun geride bırakıp gittiği kendisi için gözyaşı döken sevdiğini üzmekten utanır ya ben kesinlikle sizin yanınızdayım yanlış anlaşılmasın onların durumunu tabiki bilmiyoruz ama asker oluyorum vs die kimse kimseye bağırıp çağıramaz umarsamazlıktan gelemez küçümseyemez okurken yazdıklarınızı valla benim canım sıkıldı bana yapılmış gibi. sabredin şimdi bişi yapmayın bencede ama gelene kadara böle devam ederlerse size yaşattıklarının acısını alın derim ben. burunları sürtsün biraz.:47:

Sağol canım vallahi haklısın.Benim babam 35 yıl askerdi mesleği buydu yani:)Ama ben böyle bir şey görmedim yaa...Sanırsın bütün dünyada tek gidenler onlar.Kendilerini acındırıyorlar, diyor ki biz burda nöbet tutalım siz orada mışıl mışıl uyuyun.Ben de dedim benim babam dağlarda gezerken, ben babamın yüzüne hasret kalıp onsuz büyürken , anca bu yaşımda aile kavramı nedir akşam yemeği beraber yenir öğrenirken senin tüm ailen mışıl mışıl uyuyordu kusura bakma bu devran böyle, şimdi sen yapacaksın, bana o zor zamanlarımın borcunu ödeyeceksin dedim de nazlanmayı kesti, sustu:)

yemin torenıne gıdıcekler neler hıssedıyosunuz:66: ben havalardayım:64: 2 gun sora bu saatlerde askıma dogru yola cıkmıs olcas aılesıyle..allahım sonunda kavusuyoruz 3 gunlugunede olsa..

Muğla il jandarma komutanlığı

Ovv tebrik ederim:) Güzel yerdir emin ol, büyük ihtimalle komutan alaydan çok hisarönünde olur, misafirlerini orada ağırlar.Kendisi rütbe terfisi bekleyeceği için de öyle askerlerle çok uğraşmazlar:) Bayağı iyi olmuş anlayacağın

günaydın kızlaAAAAAR askermle konuştum 21dk 36 sn en uzun konuşmamızdı sanırım çooook mutluyumm :66: :66: darısı konuşamayanlara ..

benimki aramıyoo çok sıkıymış eğitimleri yemin törenine kadar zor ararım demişti önceki gün.
akşam da aradı ama 2 dk konuşabildik telefonda nefes nefeseydi sıra kapıyım diye koştum geldim dedi
yine yanmış burnu çok kötüyüm diyo
ahh ahh alcaktın o güneş kremini dedim ben

ee kızlar kimler gidiyo bakalım askerinin yanına sadece gidip gerimi döneceksiniz yoksa evci izninde de yanında olabilecekmisiniz?:61::62::66::38::38::38::38:

benimki aramıyoo çok sıkıymış eğitimleri yemin törenine kadar zor ararım demişti önceki gün.
akşam da aradı ama 2 dk konuşabildik telefonda nefes nefeseydi sıra kapıyım diye koştum geldim dedi
yine yanmış burnu çok kötüyüm diyo
ahh ahh alcaktın o güneş kremini dedim ben

keşke sen alıp werseydin yaa ben öle yaptım Allah hepsine kolaylık wersn :(

daha sonra zorlanırım die tam numrasını almış yarın doktra gndermş komutanı gerekrse parayla alcak 1 numara byuk o ayaklarım acıyo diyince benim içim acıyo burda

canım almısmıydınız ortopedık tabanlık,bızımde aklımıza gelmedı ,vatka almıştı ama işe yaramamıs ben tabanlık aldım şimdi gelınce onu verıcem

anladım keske basta alsaymıs orda en onemlı sey ayak tam numarası alan kısıler hep aynı durumdaymıs,askım gıtmeden herkes ona dıodu 2 numara buyuk al dıye oda oyle yapmıs,herkesınkı yara oldu ben cokr ahatım dıyo..bıde unıformasınıda buyuk almıs sıcakta rahatsız olmamak ıcın..malum ızmır sıcagıı..
canım senınkı ızmırın neresınde?

bayramdan sonra işe başlıcam belki ozamn dha çabuk gecer ya 5 ay bana 5 yıl gbi gelio uzun dönemlilerin eşleri sevgilileri nasıl dayanabiliyo allah herkese sabır versin
şukret canm,bu yıl hamıleydım iş dolayısıyla 9ay ayrıydık kocamla,şimdi asker ve uzun dönem yedek subay şimdiyse 45 gunluk bebegım var ve 1yıl ayrı klıcaz,şukredın canım sevının artık üzülmeyın

havan topu ile ilgili olan bölükte cnm bnmki tam adı ne oluyo blmyrm da:16: bnm ki bugn kan vermş revire geç 2 saat demşler o arada aradı bide akşam knştk... sıra çok oluyo dıyo akşamları az uzatsan kavga çıkacak dıyo... o yüzdn kmse olmadıgı zamanlarda aramayı terch edıyo rahat konuşalım diye... cnm senn askern nereye gidecek amasyadan sonra?
nagish benım kocamda orada foçada komando okulunda senınkıde uzun dönem mı canım,şimdi konuştum kocamla 9 gün ızın vermısler gıdıp alıcamm cok mutluyummmmmmmmmmmmmm:nazar:

nagish benım kocamda orada foçada komando okulunda senınkıde uzun dönem mı canım,şimdi konuştum kocamla 9 gün ızın vermısler gıdıp alıcamm cok mutluyummmmmmmmmmmmmm:nazar:

yok cnm bizim kısa dönem, öğretmen askerlikistiyoduk ama olmadı maalesef... allah tez zamanda kavuştrsun eşini sana ve bebeğine inş...

Back
X