• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

tubaaaa, ahsen bu işin ayrıntılarını konuşalım mutlaka... ahsencim ben de misafir edebilirim gerçekten yalnız yaşıyorum zaten hiç problem olmaz... ben yatıyorum artıkın zabaaaanan doktora gtcm yaa saçlarım dökülüyoooo:43: iyi geceler herkeşeeeeee......:5:

evet konuşalım nagishcim sağolun benim misafirperver asker yarenlerim:) bu arada çok geçmiş olsun kendine dikkat et rüyanda inş. askerini görürsün:)

tubaaaa, ahsen bu işin ayrıntılarını konuşalım mutlaka... ahsencim ben de misafir edebilirim gerçekten yalnız yaşıyorum zaten hiç problem olmaz... ben yatıyorum artıkın zabaaaanan doktora gtcm yaa saçlarım dökülüyoooo:43: iyi geceler herkeşeeeeee......:5:

tmm cnm konuşalım ahsene uygun bizamanda da buluşuruz ayynen yaa benmkide döklmeye başladı bu ara :(( sana da iyi geceler askerinli geceler :)))

ben warya dün gece sahurdan sonra 1 saat uyuyamadım yaa seneye bu zamanları düşünmekten düğün hazırlıkları falan hayali bayağı bi uzun sürüyo unutturuyo herşeyi ama iyi geliyo moral bozukken... :61::86:

aynen gelinliğimi hayal ediyorum düğünü aşkımla tutacağımız evi yaşayacağımız hayatı :) beni alıppppppp götürüyor:)

Kizlarr uzulmeyinn. Askerlerimiz ev isi ogrenip gelicekler. Bu arada amasya ekibinddkileri yerlerde coj surundurmuyorlarmis kene yapismasin diye. Yerdeki otlari copleri topluyorlarmis. Ayy yazikk. İyice sefil oldular. :24:

ciddimisin tuğçecim kıyamam ben ya ben üzilmiyim diye bana anlatmıyor bunları hiç kayınvalideme telefon açtım o anlattı çektiği sıkıntıları bugünde yürümüşler baya çok karardım diyo bizimkisi beyaz tenlidir simsiyah bişey oldum diyor:) inş. beni beğenirsin diyor:)

:)))))) hiç güleceğim yoktu tuba ya bir alemsin :))))) yok ya askerde gördüğü okadar zorluktan sonra seni rahatlıkla taşır kucağında

güldürdü mü :)) işte buna sewndm benmde kafam dağıldı burda yazdıkça , dimi ama yaaa :((( biz zaten iyice zayıflıyoz çöpe döncez rüzgar bile esse uçurur kalmış onlar taşıyamıcak :D:D

Kizlarr uzulmeyinn. Askerlerimiz ev isi ogrenip gelicekler. Bu arada amasya ekibinddkileri yerlerde coj surundurmuyorlarmis kene yapismasin diye. Yerdeki otlari copleri topluyorlarmis. Ayy yazikk. İyice sefil oldular. :24:

yaa :1: yazık benimki sıcaktan neferet eder sıcağın altında ölüyodur kesin

güldürdü mü :)) işte buna sewndm benmde kafam dağıldı burda yazdıkça , dimi ama yaaa :((( biz zaten iyice zayıflıyoz çöpe döncez rüzgar bile esse uçurur kalmış onlar taşıyamıcak :D:D

evet canım ya ya varya ders çalışıcam çalışamıyorum konsantre sıfır bir yandan iş bakıyorum bir yandan onun hasreti bir sürü şey işte bu arada senin müstakbel nişanlın öğretmenmi

evet canım ya ya varya ders çalışıcam çalışamıyorum konsantre sıfır bir yandan iş bakıyorum bir yandan onun hasreti bir sürü şey işte bu arada senin müstakbel nişanlın öğretmenmi

yok cnm elektrk elektronik mühendisi senin ki ? onlar gelene kadar bizden bişiy olmaz leyla oldum iyice :((

ciddimisin tuğçecim kıyamam ben ya ben üzilmiyim diye bana anlatmıyor bunları hiç kayınvalideme telefon açtım o anlattı çektiği sıkıntıları bugünde yürümüşler baya çok karardım diyo bizimkisi beyaz tenlidir simsiyah bişey oldum diyor:) inş. beni beğenirsin diyor:)

Benimkide zayiflamis. Yarin esofman ve spor ayakkabilarla rahat ederler canim. Egitimleri de bitti sayilirmis artik. Olsun hersekilde begeniriz biz onlari kenelenselerde bitlenselerde zencide olsalar severiz.:16:

Benimkide zayiflamis. Yarin esofman ve spor ayakkabilarla rahat ederler canim. Egitimleri de bitti sayilirmis artik. Olsun hersekilde begeniriz biz onlari kenelenselerde bitlenselerde zencide olsalar severiz.:16:

evet çok seviniyordu bizimkisi çocuk gibi :) yarın eşofman giycez diye dediğin gibi herhalleriyle onları seiyoruz:)) benimkisi zaten zayıftı inş. daha çok zayıflamamıştır ya :)

günaydın kızlar herkese kimsecikler yok ama
askerimden 2 gündür haber yok
inşallah iyidir sürekli telefon elimde aradı arayacak diye bekliyorum

Back
X