pericikmazım siz napıcaksınız sen izmire mi gideceksin?
Tatlım cuma saat 16:00'da ailesiyle İzmir'den binip gelecekler..9 gün tatil :) Ama biz 2-3 gün birlikte olacağız. O bana geliyor :) Bayramdan sonra ben gidicem ama onu görmeye isterse :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pericikmazım siz napıcaksınız sen izmire mi gideceksin?
Ayt bende heyecanliyimm. Cok garibim.guzek gecer insallah. Bavulumu hazirlayip oje surmem lazim. Sabah 6 da yola cikiyoruz kismetse. Uyuyasim yok hic. Ayy iyiki varsiniz. Yoksa kafayi yerdikk.
kızlar ben geldim!
ya kaç gündür giremiyorum edemiyorum, özledim sizi!
nasıl gidiyor?
idare edeiyoruz cnm herkes hazırlık telaşesinde bende çok mutluyum biraz önce konuştum yine :) nası tanıyacaksan yaa yemn töreninden önce göremeyiz galiba dimi??:26::26:
polyannam senınkı nereye gıttı ,uzun dönem sanırım,ahh kader arkadasım benım,
fıstıklar 5 ayı mı dert edıyorsunuz sız bakın canınız sıkıldıgında benı düşünün 12 ayy,muhtemelen ustabırlıgı dogu olacak ve daha 50 gunluk bır bebekk,
gülünn bakıımm![]()
hemm öylee uzuldugunuzu de cok bellı etmeyınn aaa hayatlarında bıı askerlık cekıyorlar,sız bı evlenın anlıycaksınız benı hee bıde hamıle kalınn ohoooooo
erken gidersen görürsün tatlım, fotoğraf filan bile çektirirsin vallahi :) bende çok heycanlıyım, yarın akşam muhtemelen babası ile yola çıkacağız, ya da cuma sabahı. bizimkisinin töreni sanırım öğlen 3,30 gibiymiş, öyle olucak filan dedi ondan haber bekliyorum bende..
sizinkisi saat kaçta?
bi de bayram izinleri birleşmedi dimi :S
İnşallah çok güzel geçer canım :) Bende sevdiği yemekleri yapıp bekleyeceğim :) Şimdiden hayırlı yolculuklar canım, uyuyasın yok ama güzel bi uyku çekmen lazımYaşasın 341. Dönem Yarenleri
![]()
Tatlım cuma saat 16:00'da ailesiyle İzmir'den binip gelecekler..9 gün tatil :) Ama biz 2-3 gün birlikte olacağız. O bana geliyor :) Bayramdan sonra ben gidicem ama onu görmeye isterse :)
ankarada cnm seninki nerde? eniştem de aynı yerde yapmış usta birliği mardine çıkmış sonra oda doğuya gider diyo( herkesin belli olmuş sanırım ben daha konuşamadım 3 günde 1 arıyo ancaa yarn ararsa sorcam bakalım
canım ya Allah sabır versin sana bebeğinede eşinede hayırlısıyla kavuşursun inşallah dua edicem sana
ya ewci çıkma izinleri wardıya 2 gün askeriyeden o iptal oldu( bir günde yol izni war c.tesi teslm olması gerekiy ama beraber c.tesi gece gidelm bursaya ordanda pazar akşamı teslim olurum diyo 1 günden de bişiy olmaz diyolar en fazla 1 gün geç terhis olur diyolar ama kararsızım yaa :S bizimkine ben sormadım ama yarın sorym bakalım sanırım 9 da olur bizde yarın gece 4 gibi çıkcaz:)) fotoğraf çektrmem lazım mutlakaaaaaaaaa bisürü çekcem :)))
size bişiy sorcam yaa çok kararsız kaldım şimdi ilk gün askeriyede dikkat çekmemek istiyorm bi ceketim war pudra pembesi tek düğmeli omuzlarda da düğme war spor gibi biraz ama keten olduğu için klasiğe de kaçıyo bir de tunik war gömlek krem renk kollar kırmızı olcak acaba sizce hangisini giysem ceket mi tunik mi cekette çok mu resmi olur bilemedim yaa off bişiy söleyin :26::26:
canım valla açıkçası en dikkat çekmeyen neyin varsa onu giy derim ben.
tabikide şık olmak gerekiyor, ama ben gayet ne bulursam üstüme geçiricem bi makyajla işi bitiririm diye düşünüyorum.
ama ceket filan terletir zaten, sıcak olucak, sıcağın altında pişersin bence şansını tunikten yana kullan :)
ankarada nerede canım?
etimesgutta cnm senninkide mi ankarada yoksa
aaa, o sonra bursaya mı geçecek..
mmm bizimkisi olduğu yerde kaldığı için 2 gün evcisi var getiricez onu buraya :)) siz ne ile gidiceksiniz ankaraya??
şafak 144
yerim seni 40'lar![]()