• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

saat 9da başlayacakmış,misafirler de en geç 7:30-8 arası içeri girmiş olacaklarmış.aslında bu saatlerde orada olmak için benim 6da falan çıkmam lazım.ama o saatte de çıkamam yani,karşıya hiç vasıta olmaz ki sabahın köründe.bi de vapurla değil de otobüsle geçersem istanbulun sabah trafiğinde iyice vakit kaybederim,çok çok uzar yolum:59: nasıl yapsam,kaçta çıksam karar veremedim.en geç 7ye doğru çıkmam lazım ama nasıl gidicem bilmiyorum

7 de çıksan yetişirmisinki canım

ahsen cnm sıkma canını yaa geneli öyle ama seni de anlıyrm sabrını zorlamıştır yine de sen alttan alan ol usta birliğine geçsinler rahat etsnler o zamn yada gelnce çıkartırız acısını:41::41::41:

of çok heycanlıyım, giyicek hiç bi şey bulamıyorum, odayı talan ettim, en son kot gömlek giymeye karar verdim.
ay ama böyle bi heycan yok!

of çok heycanlıyım, giyicek hiç bi şey bulamıyorum, odayı talan ettim, en son kot gömlek giymeye karar verdim.

aynı durumdayız cnm koca dolaptan hiçbişiy çıkaamadım giyecek planladıklarımı da beğenmedm ooooooffff yaa pasta yapyrm biyandan da :))) kendi ellerimle:69::69::69::66::66::66::66::66::64::64:

kızlarr bişey sorucamm erkek arkadşm aradı az önce yemin törenine gelicek misin diye yerini saatini fln söyledi gelirsende ablan ve nişanlısıyla gel dedi ama biz şu anda nişanlı fln değiliz askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırdı sadece şimdi ben gidersem ailesi ve akrabalarıda orda olursa sizce beni nasıl karşılarlar??

kızlarr bişey sorucamm erkek arkadşm aradı az önce yemin törenine gelicek misin diye yerini saatini fln söyledi gelirsende ablan ve nişanlısıyla gel dedi ama biz şu anda nişanlı fln değiliz askere gitmeden önce beni ailesiyle tanıştırdı sadece şimdi ben gidersem ailesi ve akrabalarıda orda olursa sizce beni nasıl karşılarlar??

bence eğer öyle bi imkanın varsa kesinlikle gitmelisin

kim nası karşılar diye düşünme önemli olan erkek arkadaşının seni karşısında görünce ne hissedeceği

kaçırma bunu sevdiğin insanın en önemli anlarında biri cok güzel bi anı olur size :34:

benim sevgilim daha gitmeden ben nası yapsam da gitsem diye planlar kurmaya başladım :52:

bence eğer öyle bi imkanın varsa kesinlikle gitmelisin

kim nası karşılar diye düşünme önemli olan erkek arkadaşının seni karşısında görünce ne hissedeceği

kaçırma bunu sevdiğin insanın en önemli anlarında biri cok güzel bi anı olur size :34:

benim sevgilim daha gitmeden ben nası yapsam da gitsem diye planlar kurmaya başladım :52:

evet haklısın canım ben de çok hevesliydim ve böyle düşünüyodum zaten ama birinden duymak rahatlattı sağol:52::21:

Back
X