341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

merveee çanakkaleden haber alabildinmi ben en son 4 bucuk gbi görüştüm teslim olduktan sonra arayabilirsem ararım dedi ama ses çıkmadı daha.. nasılmış acaba çanakkale?

alamadım canım hala bekliyorum istanbuldan 12de bindirdik işte inş geç kalınca bişe demezler diye dua ediyorum..çünkü teslim zamanına 18.00 yazmışlar:S seninki ordan mı aradı yoldan mı?bugun belki arayamam demişti hala bi haber bekliyorum

ocean sana ne dicem bide..internette 16.kule yazsana ilginç şeyler var korktum biraz ama bol bol dua edicem.o okumuş bana da gösterdi bende boşver fln dedim ama geyiklideymiş o olaylar.onun dışında rahat bi yermiş seninki ne muhafızmı

alamadım canım hala bekliyorum istanbuldan 12de bindirdik işte inş geç kalınca bişe demezler diye dua ediyorum..çünkü teslim zamanına 18.00 yazmışlar:S seninki ordan mı aradı yoldan mı?bugun belki arayamam demişti hala bi haber bekliyorum

yok canım ya telefonunu bi tanıdıga bıraktı bırakmadanda aradı işte gidiyorum diye akşam ararım dedi ama bu saatten sonra arayamaz heralde.. bugün çok yoğundur belkide yerleşme falan.. yarına kadar haber beklicez demekkii..
geç gidince bişey diyceklerini sanmıyorum ya umarım sorun olmaz çünkü bu askeriyenin saçma sapan işlerine güven olmuyo:44:

orası küçükmüş iskenderuna göre yani çok kalabalık değilmiş bizde burdan senle asker arkadaşı olalım bari onlar ne de olsa olacak:D

canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demişti :60: sonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu.:1: oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler :72:

sağol canım. Allah kavuştursun hepimizi.:16:

ocean sana ne dicem bide..internette 16.kule yazsana ilginç şeyler var korktum biraz ama bol bol dua edicem.o okumuş bana da gösterdi bende boşver fln dedim ama geyiklideymiş o olaylar.onun dışında rahat bi yermiş seninki ne muhafızmı

uff bu nasıl bi hikaye ya:) inanıp inanmamak arasında kaldım korkunç:/bu hikayenin gerçek olma ihtimali nedir acaba??

evet canım muhafız
tanıştılar mı acaba bizimkiler:)ben de geçen sordum tanıstınız mı diye ama 2 kişiyle tanıstım smdilik dedi senin sevgilinin adı ne belki onlardan biridir?

bizimki kimseyle tanışmamıştı zaten son günleri proje mi ne yapıyorlarmış çok takılamamış o yüzden bugun tanışırlar artık:)

canııımmm tekrar allah kavuştursun ozaman seni de hepimizi de inş. dedikleri kadar güzelmiş demekki amasyanın askeriyesi benimkide ilk gittiğinde piknik yeri gibi demişti :60: sonra eğitimlerden anladı garibim nasıl piknik yeri olduğunu.:1: oda bugün kırklareli ye geçti usta birlikleri hepsinin hakkında hayırlı olur tez vakitte sağsalim bitirirr dönerler inşaallah hepimize hayırlı teskereler :72:

sağol canım. Allah kavuştursun hepimizi.:16:

canım benim ki ankara il jandarmadaydı. hala orda.. 3 hafta sonra ilçelere dağıtım olacakmış.
niye sizinkilerden farklı oldu anlamadım

canım ankara il jandarmaya özgü bir durum olabilir bu,benim sevgilimde ankaraya gitti yine,usta birliği trabzon ama diğerlerinden farklı olarak bizimkiler 2 ya da 3 hafta sonra dağıtıma uğrayacaklar.bu farklılık neden var anlayamadım,gerçi memnunmuş yerinden,ankarada biraz daha dursun bakalım :)

cnım senn sevdiceginde mi kırklarelinde yanlıs okumadıysam ????

Slm kızlarrr ben geldim..benm sevdiceğimde KIRKLARELİNDE :((( ama ben gidemedim babası gitti onunla beraber kaldılar bizde telden msjlastık konustuk msjlasmayı bile nasıl özlemişim ya..o gidince telefonumda susmustu,küsmüştü resmen bana..Allah kazasız belasız askerlerimize kavustursun bizi...AMİİNNNN :)))

ocean şimdi aradı askerim..komutan çok disiplinliymiş 4 hafta çarşı yok dedi:( burası çok küçük telefon kartı yok falan dedi.inş yarın arayabilir sadece 2 dk konuşabildik.seninki tlf falan götürmüşmüydü yanında,bizimkinin yok olacak gibi de değil sanki

Back
X