kız gece gece güldürdün beni :)))) buarada ismin neydi ben merve..bide nerelisin![]()
memnun oldum canım fidan ben
anne bulgar baba edirneli
bulgaristan doğumluyum ama uzun zamandır trakyalıyım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız gece gece güldürdün beni :)))) buarada ismin neydi ben merve..bide nerelisin![]()
bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artıkmemnun oldum canım fidan ben
anne bulgar baba edirneli
bulgaristan doğumluyum ama uzun zamandır trakyalıyım :))
bnde memnun oldm cnım hele yardımcı oldugun icin ayrı bi memnun oldum.. off off 5 ayım böyle nette cürüyecek sanırım yoksa bunalıyorum ya burda kafa dagıtıyorum..kpssye de babam calısır artık![]()
kızlaaarrr insallah 4.5 ay sonra bu hallerimizi sevgililerimize anlatır güleriz yaa valla halmizi bilmiorum suan aglanacak haldemiyiz gülünecek haldemiyiz bilemedm![]()
kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz
cnm bnm msj sayım dolmadıgı için özelden msj atamıorum..görüşürz yine..sana ihtiyacım olacak :)))bende çıkıyorum arkadaşlık isteğin geldi onayladım ama hala bildirimlerdesin anlamadım
neyse ben eklerim seni
hepimize hayırlı tezkereler kızlar :)
ahh o bi gelsin direk basıcam nikahı zaten..daha da yanımdan ayıramam onu![]()
kızlaarrrr ben smdi cıkıyorum ii bakın kendinize yine görüşürz..askerlerinizi üzmeyin güzel konusun onlarla :)) ha buarada merve,hazal ve fidan arkadaslık istegi gönderdim size :)) yarn görüşürüzzzz
hehehe bas nikahı otursun dizinin dibinde:)
![]()
bundan sonra beni de götüreceksin nereye gidersen dedim tamam aşkım dedi.ben sözü aldım yani..zaten nikahda çok uzak değil Allahın izniyle..hele o gün bi gelse ah
canım ankara il jandarmaya özgü bir durum olabilir bu,benim sevgilimde ankaraya gitti yine,usta birliği trabzon ama diğerlerinden farklı olarak bizimkiler 2 ya da 3 hafta sonra dağıtıma uğrayacaklar.bu farklılık neden var anlayamadım,gerçi memnunmuş yerinden,ankarada biraz daha dursun bakalım :)
ne zaman nikaah?:)
Kızlaaaaaar
Selam
Sözlüm, denizci oldu.. Kısa dönem ER
1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI / İSKENDERUN / HATAY
---
Nasıl bir yer, Fikri olan varmı ?
kızlarr ilk ve son sayfalara baktımda,hiç uzun dönem şafak sayan yok mu?
uzun dönem asker yolu bekleyenler tecrübelerinizi paylaşırmısınız![]()
hoşbulduukkolmazmı var pericikmazi var ama bu ara foruma pek gelmezz heralde çünkü sevdiceği izne ayrılacaktıburdakilerde hep yeni canım arada bir 339.dönemlerden falan yazanlar oluyor.burda herşey böyle biranda gelişiveriyor işte:)genelde zamanlamalar hep aynı çünkü daha çok bi destek sayfası gibi
sende hoşgeldin
![]()
hoşbulduukk
bnm erkek arkadaşım izmir gaziemirde uzun dönem..gideli on beş gün oldu ne on beş gündü ama bnm için...
sizin durum,vaziyet nedir![]()