341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlaaaaaaaaar ben geldmmmmmm :((((((( merabalar hepinize çook üzgünüm askerimle dün akşam 7 de ayrıldık 1 gün ankarada 1gün bursa da gezdk yemn törenine de gittm çooook beğendm yaa kamufljlarının içinde o kadar özlemişim ki hemen koştu sarıldıııııııııımmmmmmmmm :(( 2gündürde hiç ayrılmadm yanından ama bu sabah geldm ewe hiç iyi değilim ağladık oturduk ikimizde en son ayrılırke :(( ooooooooofffffffffffff yaa Allahtançok rahatlarmış sosyete bölüğü diyolar bursa da güzel tek tesellm o :43: şimdiden çoook özledm ölüm gibi ayrılık :(( ben yokken bayağı yazışmalar olmuş hepsini okuyamadım inş. herkes bişeklde konuşup görüşmüştr

Canım hoşgeldin... bizle senle aynı durumdayız. ilk gün gerçekten zor oldu. tek tesellimiz onların orda rahat olması. Allah hepimize sabır versin. bu onlarsız ilk bayramımız. ama onlarla nice bayramlar geçircez inşallah. :3:

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum. Benim sevgilim de erzincan da 341. kısa dönem :( nasıl geçicek bilmiyorum ya 5 ay :(

Hoşgeldin canım. Burada birbirimize destek olarak geçirmeye çalışıyoruz biz de günleri. Bi şekilde geçicek artık. Önemli olan onların moralini bozmamak.

valla özlüyoruz daha alışan varmı bilmiyorum..ben daha usta birliğine bugun yolladım.o yüzden tekrar ilk günkü gibi oldum.ne zaman alışıcaz bilmiyorum.ama sizinki daha rahat en azından haftasonları var.benim askerim 4 hafta hiç çıkamıcak be görmeye gidicem çanakkaleye:17:

mervecim nasılsın? haber varmı çanakkaleden?
bugün çok az konuşabildik biz:(

Cnım ben geldim :)) nasılsın hazalcım? ya simdi bayram için izin veriyorlar carsı izni sizinkilere yok mu?biz bgn cok konustuk carsıya cıkmıstı da..

hoşgeldin canm ya iyiyim sanırım:) sen nasılsın? yok ya bugün izin yoktu onların 2 hafta yokmuş sanırım izni bugün kısacık konuştuk kart bitti ilk izinde telefonumu istiycm dedi ama nolcak bilmiyorum:(

ne güzel ya hemen izin vermişler onlara.. söyledin mi gelicem diye?:))

kızlar çarşı izni verilen askerleriniz yemin töreninden sonra hiç izin kullanmayanlar mı oluyor acaba? Benim askerim usta birliği için dün teslim oldu da,bu hafta çarşı izni kullanabilir mi bilmiyorum.İzin kullanabilirse bize gelecek bayram ziyaretine

kızlar çarşı izni verilen askerleriniz yemin töreninden sonra hiç izin kullanmayanlar mı oluyor acaba? Benim askerim usta birliği için dün teslim oldu da,bu hafta çarşı izni kullanabilir mi bilmiyorum.İzin kullanabilirse bize gelecek bayram ziyaretine
tatlım yok öle değil carsı iznini alay komutanı belirliyormus..benimkinin komutan yumusakmıs o demiş bayram boyunca arsı iznine cıksınlar die..ama sennki usta birliğine gittiyse haftasonları kesn izinleri var bayram içinde verrler die düşünüorum

tatlım yok öle değil carsı iznini alay komutanı belirliyormus..benimkinin komutan yumusakmıs o demiş bayram boyunca arsı iznine cıksınlar die..ama sennki usta birliğine gittiyse haftasonları kesn izinleri var bayram içinde verrler die düşünüorum

haftasonu olur da bayramda olur mu diye merak ediyorum.cuma günü yemin töreninden sonra 2 gün evci izni kullandı,dün tekrar döndü.usta birliği de aynı yerde bu arada...o yüzden daha dün bir bugün 2 deyip izin vermezler herhalde.ama bi de evci izni kullanmayıp orda kalanlar var,onları çıkarırlarsa hepsine izin verirler diye düşünüyorum.bakalım,en kötü ihtimal haftasonu görüşürüz artık

ühüü bi bizim gıcık komutanlardan izin çıkmamış heralde

hoşgeldin canm ya iyiyim sanırım:) sen nasılsın? yok ya bugün izin yoktu onların 2 hafta yokmuş sanırım izni bugün kısacık konuştuk kart bitti ilk izinde telefonumu istiycm dedi ama nolcak bilmiyorum:(

ne güzel ya hemen izin vermişler onlara.. söyledin mi gelicem diye?:))[/QUO
ben iyiyim tatlım bgn askerimin sesini duydum ya :)) eveeettt dedm dedm o da cok mutlu oldu ama ekim 15ten sonra gel dedi komutanlarla konusacak nişanlım geliyor filan diye bakalım evci cıkabilecek mi bilmiyorum..sen nptın gtme işini :)

cnım ne güzell :))) benm askerime bayramın sonuna kadar carsı izni varmıs :)) buarada sennle tanısmadık biz ben merve..askern nerde cnım

ben de nuray canım. memnun oldum.
askerim ankara il jandarmada..kısa dönem.. onlarda da gurup gurup izin vermişler. mesela benimkinin izni bugün bir de cuma günü varmış..

haftasonu olur da bayramda olur mu diye merak ediyorum.cuma günü yemin töreninden sonra 2 gün evci izni kullandı,dün tekrar döndü.usta birliği de aynı yerde bu arada...o yüzden daha dün bir bugün 2 deyip izin vermezler herhalde.ama bi de evci izni
kullanmayıp orda kalanlar var,onları çıkarırlarsa hepsine izin verirler diye düşünüyorum.bakalım,en kötü ihtimal haftasonu görüşürüz artık
canım benim askeriminde usta ve acemi birliği aynı yerdi o da yemin töreninde sonra gitmedi yani dün teslim oldu..izin ona göre verilmiyor komutanların insafına kalmıs...

ben de nuray canım. memnun oldum.
askerim ankara il jandarmada..kısa dönem.. onlarda da gurup gurup izin vermişler. mesela benimkinin izni bugün bir de cuma günü varmış..[/QUOTbende memnun oldum canım ohh askerin ii yerdeymiş sen nerdesin peki..ya izin olayı tamamen komutanlara kalmıs birşey canları isterse veriyorlar

[/QUOTE]ben iyiyim tatlım bgn askerimin sesini duydum ya :)) eveeettt dedm dedm o da cok mutlu oldu ama ekim 15ten sonra gel dedi komutanlarla konusacak nişanlım geliyor filan diye bakalım evci cıkabilecek mi bilmiyorum..sen nptın gtme işini :)[/QUOTE]

zaten özleşelim biraz hemen gelmeye niyetim yok deseydn:))
valla bende daha var diye bişey demiycem şimdilik umutlanmayalım sonra boşu boşuna:))
evci çıkarsa iyi olur da nerde kalcaksınız kırklarelinde bütün iş sana düşcek:))

Back
X