341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Haklisin canim. Takmamak lazim aslinda. Bugun kendimi uzdum ama olan bana oldu. Kimsenin ruhu duymadi. Kayinpederimi bayramda aradim. Size gelmek istiyorum dedim. Biz size gelmek istemistik dedi. Tamam dedim. Ve geldiler. Bugun askerime demis ki bize gelmedi. Gulermisin aglarmisin?
cnım olayın basını bilmeden pat diye dalıyorum ama neden böyle birşey yapmışki kayınbaban,yazık günah ya hem gelme de hemde ogluna gelin bize gelmedi diye laf yetiştir

İyiyim canım evet konuştuk bugün baya bi :69:
Sen nasılsın görüşebildin mi sen de askerinle?

bende iyiyim cok şükür.. msnde görüşstük canım..askerim bi zayıflamışki ya :(( bide ben onu öyle bitkin görünce dayanamadım oturdum ağladım o da gördü ağladığımı iyice kötü oldu..off sonradan kendime çok kızdım niye ağladım diye ama tutamadım kendimi ne yapayım :(

oo sizinkiler de biraz abartmış..hmm olsun canım takılma bir dahaki bayram öyle bişey olursa sen de ona göre davranırsın. aileler öyle işte.. napıca hatır için sevdiğin için görmezden gelicen ama kafana da takmıcan

Allahtan aileci deil. Anlattim. Sen haklisin dedi. Ben konusurum babamla dedi. Bende zor anlasiyom babamla dedi. Dedigin gibi gormezden gelicem sevdigim icin. Evlilik cidden fedakarlik demekmis. Sevgiliyken daha iyiydi sanki. :63:

Allahtan aileci deil. Anlattim. Sen haklisin dedi. Ben konusurum babamla dedi. Bende zor anlasiyom babamla dedi. Dedigin gibi gormezden gelicem sevdigim icin. Evlilik cidden fedakarlik demekmis. Sevgiliyken daha iyiydi sanki. :63:

tabi canım kesinlikle nişanlılık ve sevgililik dönemi o kadar farklı ki o kadar olıur :) benim kayınvalide kayınpeder iyi allahtan ama işte korkuyorum hep ya kötü bişey olursa die. statu değişti mi farkı görüyorum ama iyi yönden de öyle.ailen artık daha rahat ediyo daha rahat bırakıyo seni falan..güzel şey ya nişanlı olmak

cnım olayın basını bilmeden pat diye dalıyorum ama neden böyle birşey yapmışki kayınbaban,yazık günah ya hem gelme de hemde ogluna gelin bize gelmedi diye laf yetiştir

Ayy canim anlamadim ki bende. Ben saygisiz biri deilim. Gitmek istedim ama biz gelicez dediler. Eli kolu dolu geldiler sagolsunlar. Ama bu laf olmadi cidden. Anliyamadim hic ama kirildim. Gunum berbat gecti. Yarin babasina sorcak. İnsanlari zamanla tanicaz sanirim. Sende aglamissin canim. Kiyamam. Bazen dayanmak zorlasiyor.:25:

tabi canım kesinlikle nişanlılık ve sevgililik dönemi o kadar farklı ki o kadar olıur :) benim kayınvalide kayınpeder iyi allahtan ama işte korkuyorum hep ya kötü bişey olursa die. statu değişti mi farkı görüyorum ama iyi yönden de öyle.ailen artık daha rahat ediyo daha rahat bırakıyo seni falan..güzel şey ya nişanlı olmak

Evet o acidan rahat. Daha rahat dolasiyoruz. Aile baskisi cok olmuyo. Ailecek beni seviyor hepsi. Kayinpederimle kayinvalidem ayri zaten. Kayinvalidem de seviyo. Allah bozmasin. Bi babasi kil anlasilan. Ne derse desin. Ben kendimi biliyorum. Allah buyuk.

Evet o acidan rahat. Daha rahat dolasiyoruz. Aile baskisi cok olmuyo. Ailecek beni seviyor hepsi. Kayinpederimle kayinvalidem ayri zaten. Kayinvalidem de seviyo. Allah bozmasin. Bi babasi kil anlasilan. Ne derse desin. Ben kendimi biliyorum. Allah buyuk.

sevdiceğin geldiğinde daha rahat edersin şu an yalnız olduğun için böyle oluyo.. takmamaya çalış biz şafağımıza bakalım :1:

kızlaaaaaaaaaaaar!
anca eve dönebildim keyifler nasıl? allahım 1 haftadır zaman su gibi akıp geçti onunlayken!
anca sizlerin arasına geri gelebildim...
nasılsınız nasıl gidiyor!

selammmm canlar nasılsınız napıosunuz düğünlerden başımı alamıyorum ben hergün bi arkadaş evlenio hepsi sıraya girdi sanki bayadır bişi yazamıyorum valla özledim resmen ya konuşmayı sizinle bu arada yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz aramızaaa :64:

Bir tek dileğim var şafak atsın yeter.

Ya geçen hafta evci çıkardılar 2 gün hızlı geçti, pazar günü teslim oldu, salı tekrar bayram diye evci çıkardılar dün teslim oldu.
duygularım per ve perişan ötesi.

ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLL!!!

Bir tek dileğim var şafak atsın yeter.

Ya geçen hafta evci çıkardılar 2 gün hızlı geçti, pazar günü teslim oldu, salı tekrar bayram diye evci çıkardılar dün teslim oldu.
duygularım per ve perişan ötesi.

ALLAHIM YARDIMCIMIZ OLL!!!

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum şu anda arkadaşım:2::2::2:. Önce gitti, alışmaya çalıştım. Sonra geldi, 7 gün kaldı, dün tekrar gitti. 2 kez asker uğurladım, iki kat daha fazla üzüldüm. Gider gitmez aradı ki evci izni vermiyorlarmış orda. Bi de buna üzüldüm. Anlayacağın üzüm üzüm üzüldüm...:2::2::2:

günaydın herkese ... bir gün daha bitmek üzere başlıyor... hepimize Allah kolaylık versin...

bende iyiyim cok şükür.. msnde görüşstük canım..askerim bi zayıflamışki ya :(( bide ben onu öyle bitkin görünce dayanamadım oturdum ağladım o da gördü ağladığımı iyice kötü oldu..off sonradan kendime çok kızdım niye ağladım diye ama tutamadım kendimi ne yapayım :(

Ayy canım yapma ama bi daha bak onun moralini bozmuş oldun aklı sende kalmıştır şimdi. Güçlü olmaya çalış bi dahaki sefere olur muu :70:

günaydın kızlaaar!
bugün paşam çarşıdaymış telefon kiralamış sabahtan beri konuşuyoruz telde ama ben bu askerlik işini sevmedim yemin ederim resmen zulüm.
inzibat olabilirmiş, o zaman zamanının çoğunu dışarıda geçiricekmiş ama çarşısı 3 haftada 1 olucakmış sinir oldum. bandoya geçse rahat edicek, inat etti ya.
delirticek bu çocuk beni :)

Seninle aynı duyguları paylaşıyorum şu anda arkadaşım:2::2::2:. Önce gitti, alışmaya çalıştım. Sonra geldi, 7 gün kaldı, dün tekrar gitti. 2 kez asker uğurladım, iki kat daha fazla üzüldüm. Gider gitmez aradı ki evci izni vermiyorlarmış orda. Bi de buna üzüldüm. Anlayacağın üzüm üzüm üzüldüm...:2::2::2:

ya rezillik vallahi içime oturan öküzleri saymaktan bi hal oldum!
aynen önce gitti, alışmaya çalıştım derken yemin töreni dediler, 2 gün evci çıkardık. pazar günü teslim oldu salı tekrar çıkıyorum dedi perşembeye kadar tekrar. gene öldüm öldüm dirildim. kendimi alışverişe verdim onu trene bindirdikten sonra. vallahi cebe ve ruhuma zarar hjkdfhgj

Back
X