gerçektn bizi bitek alışveriş paklar ancak o zaman unutuyorum az da olsa:))))
ahahah aynen ya.
onu bıraktıktan sonra bi alışveriş merkezine girişim var, elime ne geçiyosa denedim ettim. ama iyi oluyor he çaktırma :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçektn bizi bitek alışveriş paklar ancak o zaman unutuyorum az da olsa:))))
ahahah aynen ya.
onu bıraktıktan sonra bi alışveriş merkezine girişim var, elime ne geçiyosa denedim ettim. ama iyi oluyor he çaktırma :))
safak 134 olanlar sizinkiler izin kullanmADI MI bayramda ?BENİM eşim 4 gün dağıtım izni aldı benim safak simdi 138 mi oluyor? ben 141 den sayıyorum öyle kafadan... malum hepimiz için 1 gün 1 gündür..
bu arada bnm şafak kaç bilmiyorum tam 1 hafta izin kullandı zannedıyorum ocak 24 de gelecek... çift hanelere inince sayıcm şimdi sinirim bozuluyo![]()
sevgili asker yarenleri yazılanları okuyunca içim karardı yaa:)))) gerçekten moral bulayım diye geldim ama tam tersi moralim bozuldu sizi böyle görünce bize yeni bir heycan lazımki mutlu olalın umutlu olalım sevdiceklerimizi böylemi beklicez inanı bunları okuttuğumuzda oturup ağlarlar ne hale gelmişiz diye toparlanın hanımlar herşeye rağmen hayat devam ediyor:))))) sevdiceklerimiz en güzel yerde kalbimizdeler ee daha ne olsun bizde onların kalbindeyiz ee mesele bitmiştir:)))))))))))))
aynen öyle nagishcim hiç göremeyende var oyüzden şükretmek lazım burda birbirimize moral verelim zaen bir çok şeyle uğraşıyoruz dimi ama çalışınca zaman daha çabuk geçer emin ol:)))))))))))))öyle tatlım, hayat devam edıyor... çok şükür seslerini duyuyoruzz... özlemek de güzelben görev yaptıgım yere geldm dün, evimdeki bütün eşyalarda, her köşede izi var sanki... birlikte yerleştrmiştk, evlenince de bir süre burda kalcz kısmetse... buraya gelince depresyona girdm resmen , yalnız kalınca daha çok anladm hissettm yoklugunu... ama gelicek ve biticek hepsi, güzel günleri düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum...
aynen öyle nagishcim hiç göremeyende var oyüzden şükretmek lazım burda birbirimize moral verelim zaen bir çok şeyle uğraşıyoruz dimi ama çalışınca zaman daha çabuk geçer emin ol:)))))))))))))
evet ya allahtn okul açılıyorrr, arkadaşlarla çene yaparız geçer zaman :)) alışveriş yapıyorum bide deli gibi, bnmki ben gelene kdr icralık olma aşkm dıyo:))):76:
Selammm kızlaaarrrYine aşkımla konuştum nette
Şafağımız 136
134 diyen arkadaşlar neye göre diyo anlamadımki ben :26: Benim aşkımda izn kullanmadı ve 17 ocakta çıkçaklarına göre 136 gün kalıo :26::26: Neyse yaw ben 136 da kalayımda daha erken gelirse daha güzel olur
Bakın 158 den başlamıştık 22 gün geçiverdi bile. Böyle böyle geçicek inşallah
Bi bakıcazzz şafak 1 olmuş
O gün hiç geçmek bilmeyecek tahminen
Ama düşünmesi bile güzel. Umarım şu askerlik kısalırda hepimiz daha çabuk kavuşuruz askerlerimize
![]()
tuba ne yapıyorsun canım iyimisin?