341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlarrrr neye gore 134 soleyim:) simdi 17ocakta cıkacaklar ama yol izni hakedecek yerde olanlara 2 gun izin verilcek, 15ocakta cıkacaklar yani :)) umarım hepimiz bu 2 gun izni alabiliriz..buarada ilk hedef 100,100e kadar saymayalım bence de safak:((

telefon sokabilen oldu mu kızlar ?

benim eşim götürmek istemedi usta birliğine bir gidip bakayım ortama dedi ... her yerde ankesörlü var dedi.. yakanınca ceza varmış vs... sonra ortama bakar istetirim dedi...konya hava savunmada benim eşim...

benim eşim götürmek istemedi usta birliğine bir gidip bakayım ortama dedi ... her yerde ankesörlü var dedi.. yakanınca ceza varmış vs... sonra ortama bakar istetirim dedi...konya hava savunmada benim eşim...

Ceza almadan gelsinlerde ankesorluyede raziyiz

kızlarrrr neye gore 134 soleyim:) simdi 17ocakta cıkacaklar ama yol izni hakedecek yerde olanlara 2 gun izin verilcek, 15ocakta cıkacaklar yani :)) umarım hepimiz bu 2 gun izni alabiliriz..buarada ilk hedef 100,100e kadar saymayalım bence de safak:((

telefon sokabilen oldu mu kızlar ?
bnmki soktu telefon yani almamılar sadece açıp ulu orta konuşma demişler bizde msjlaşıyoz müsait oldukça:)

canım ben konyada okudum, eşin çook güzel biyerde için rahat olsuunn.... aaah konya ahh özledimm:69:

valla rahatça konuşuyrouz bu da bir nimet gidip görmeyi düşünüyorum bir ara yerinde... aylarca haber alamayanlar var..Allah onlara kolaylık versin..

valla rahatça konuşuyrouz bu da bir nimet gidip görmeyi düşünüyorum bir ara yerinde... aylarca haber alamayanlar var..Allah onlara kolaylık versin..

Halkisin canim. Aylarca konusamiyabilirdik. Sukur halimize. İnsallah pazartesi gunu gorevleri belli olduktan sonra da rahat ederler.:17:

evet şu görev işi de bir netleşseydi... nöbetleri başlayacakmış öyle dedi benim eşim gündüz 2 sa gece 2 sa... Allah hepsine kolaylık güç kuvvet versin..:72:

kızlaaaaaaarrrr biz bugün en uzun konuşmamızı yaptım 1 saat 10 dk. nası geçti anlamadım ama yaa yarım saat oldu sanıyodum :))) usta birliği iyiymiş :)) rahat acemi de nerdeee en uzun 10 dk. konuşmuştuk :))

annemlern evinden kendi evime gelince yalnızlığım daha da acıtıyo canımı kızlar yaa:( çok özledm çook, evet acemideki gibi kısa konuşmuyoruz daha sık arıyor ama yetmıyor ki:43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Teşekkür ederim, yeni katıldım sayılır ana sayfaya başlık düşünce iyi bari yalnız değilim dedim. Bende sanırım artık hep burda olacagım. 11 ay var daha önümüzde. el değmemiş 11 ay.

Teşekkür ederim, yeni katıldım sayılır ana sayfaya başlık düşünce iyi bari yalnız değilim dedim. Bende sanırım artık hep burda olacagım. 11 ay var daha önümüzde. el değmemiş 11 ay.

Allah sabir versin canim. 12 aylikmi senin? 11 ay beklicek bikac arkadaas var burda ama genelimizin kisa donem. 4,5 ayimiz var. Safak 133...

Son düzenleme:
Back
X