341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bu arada bnm şafak kaç bilmiyorum tam 1 hafta izin kullandı zannedıyorum ocak 24 de gelecek... çift hanelere inince sayıcm şimdi sinirim bozuluyo:19::19::19:

Benim eşim de 1 hafta izin kullandı. 2 sinde teslim oldu. Ben de Ocak 24 diye hesapladım. Demekki doğru hesaplamışım.:3:

günaydın herkese.. bayram tatili bitiyor... bizimkilere görev dağılımı verilecek yarın itibariyle artık nöbetler başlayacak.. Allah hepsine kolaylık versin..

günaydın herkese.. bayram tatili bitiyor... bizimkilere görev dağılımı verilecek yarın itibariyle artık nöbetler başlayacak.. Allah hepsine kolaylık versin..

Evet canim. İnsallah yarin şanslari açik olsun. Bizimki muhaberrde. Bi cavuslari demis ki lkiminiz gitcek kiminiz bu bolukte kalcak... Hayirlisi neyse haklarinda o olsun.

benim eşim çok rahat şu sıralar diyor bol bol uyuyoruz diyor yarın 6.30 kalk varmış bakalım maraton başlıyor... haklarında hayırlısı..

benim eşim çok rahat şu sıralar diyor bol bol uyuyoruz diyor yarın 6.30 kalk varmış bakalım maraton başlıyor... haklarında hayırlısı..

canım bu arada resmin çok güzel çıkmış gerçekten resimde bukadar güzel gözüküyorsan gerçeğini bilemem:) bu arada çocuğunuzu eşinle sağlıklı bir şekilde büyütürsün inş.:) senin işin bizden daha zor biz nişanlıyız sen evlisin ve çocuğun var senin özlemin bizden iki kat fazladır ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım herkesin askeri sağsalim kavuşsun sevdiceklerine:)

canım bu arada resmin çok güzel çıkmış gerçekten resimde bukadar güzel gözüküyorsan gerçeğini bilemem:) bu arada çocuğunuzu eşinle sağlıklı bir şekilde büyütürsün inş.:) senin işin bizden daha zor biz nişanlıyız sen evlisin ve çocuğun var senin özlemin bizden iki kat fazladır ALLAH hepimizin yardımcısı olsun canım herkesin askeri sağsalim kavuşsun sevdiceklerine:)

sağol canım ... valla bebeğimle zaMAn geçiriyorum çok fazla oyalıyor beni ... gün nasıl bitiyor anlamıyorum... pazartesi iş başlayacak ozaman daha da hızlı geçer inş şöyle şafak 10 ları gördüğümüz günler yaklaşşsın tez elden hayırlısıyla :9:..

kızlar nbr nasılsınız kaç gününüz kaldı? bizim 12 günümüz var bugün itibariyle.Allahın izniyle sizde biran önce bugünleri görün inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşalım birdaha ayrılmamak üzere

kızlar nbr nasılsınız kaç gününüz kaldı? bizim 12 günümüz var bugün itibariyle.Allahın izniyle sizde biran önce bugünleri görün inşallah hepimiz sevdiklerimize kavuşalım birdaha ayrılmamak üzere

Aminnnn.Kaç gün kaldı bilmiyorum ben,plakalara gelince saymaya başlayacağım artık.

kızlar beğen butonları kaldırıldı mı ben mi göremiyorum?

Beğen butonu geçtiğimiz günlerde kaldırıldı canım,sebebi bilinmiyor.Bu arada şu an ikoncuklar da görünmüyor mesaj panelimizin altında :S

Son düzenleme:
selamlar kızlarr, nasıl geçiyor şafak sayma durumlarıı.yarın gerçek askerlik başlıyor tatil bitiyor bakalım ne olacak, görevleri belli olacak sevdiceklerimizin, inşallah güzel işler çıkar da zorluk çekmeden bitirirler askerlikleriini

Back
X