341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aslında dün kızmıştım çok az arıyosun çok özlüyorum diye
belki ondandır
hayırlı olsun canım inşallah gönlüne göre olur işin de...

Sagol canim. Dun bir anda karar verdim basvurdum. Bugun aradilar ogretmenlik icin. Sirf zaman gecsin diye dun basvurdum. Evde oturdukca kotulesiyorum cunku.

evet kızlar ben de yakın hedefler belirledim .. örneğin ekimin ilk haftasonu konyaya gideceğim ilk ulaşacağım hedef bu onu sayıyroum şimdi.. sonra kurban bayramı hedefi belirlicem ordan sayıcam sonra yılbaşıı vs... sonra zaten vuslat anı ....

canımm bende konyalıyım bişeye ihtiyacın olursa beni arayabilirsin :34:

Benimki bugün gün içinde hiç aramadı demek ki baya yoğundu akşamı bekliyorum gene :97:

aranızsınız kızlaaarr üzülmeyinnnn:16: bnmki bi öğle yemeğinden sonra bir de yatmadan önce arıyor... 10 gibi işte... öğleyn tam konuşamadk toplantı vardı, arasa da konuşsak....özledm:43:

21.30gibi arıyor bakalım bugün arayabilecek mi... heralde dağıtım oldu kızlar...

aranızsınız kızlaaarr üzülmeyinnnn:16: bnmki bi öğle yemeğinden sonra bir de yatmadan önce arıyor... 10 gibi işte... öğleyn tam konuşamadk toplantı vardı, arasa da konuşsak....özledm:43:

Aynen izlar 9-10 gibi aralar benim nisanlimda aramadi sesini duysamda kendime gelsem hos duyduktan sonra gene kotu oluyo insan :17:

bnm askerim aradı kızlar dağıtım olmamış hala... beklıyoruz öyleee, yerleşemedk de yerlerimiz değişecek diye çok gıcık bir durum dıyor... millet iyice asabileşmeye başladı dıyorr:18: hayrlısıyla yerleşselerdi bi...

Beni de aradi 7 civari. Oglen uyuyakalmis. Sonrada isleri olmus. Yatarken tekrar ararim dedi. Sesim kotuydu. Moral vermeye calisti. Ben onun kadar güçlü değilim sanırım.

Benide aradı askerim bugün :66: Komutanları kılmış :( Telefon kulubeleri kantinin orda ve dün telefon kulubelerinin ordayken herkesi içeri göndermiş. Askerim o yüzden arayamamış. Görev dağıtımı daha olmamış haftaya olur heralde dedi. Hadi bakalım askerlerimizin hakkında hayırlısı..

evetttttttttt arandım kızlar.... eşimi silahlık yapmışlar .. silahların bulunduğu yerden sorumlu olacakmış nöbet yokmuş sabah sporu yokmuş... rahat olacağım diyor eşim .. komutan kitap al çarşıdan bol bol boş vaktin olacak demiş... şafak çift atar demiş komutan .. sesi iyi geliyrdu .. onbaşı olmuşlar şimdi .. 1.5 ay sonra çavuş olacaklarmış... arayacak 10 dk sonra yine...

Calissammi calismasammi acaba? Askerimin yanina gidebilirmiyim ki? Ne yapicagimi bilmiyorum.

kızlar cok canım sıkkın..agladım agladım gene agladım:(( ooof off cok yalnız ve kimsesiz hissediyorum kendimi:(

evetttttttttt arandım kızlar.... eşimi silahlık yapmışlar .. silahların bulunduğu yerden sorumlu olacakmış nöbet yokmuş sabah sporu yokmuş... rahat olacağım diyor eşim .. komutan kitap al çarşıdan bol bol boş vaktin olacak demiş... şafak çift atar demiş komutan .. sesi iyi geliyrdu .. onbaşı olmuşlar şimdi .. 1.5 ay sonra çavuş olacaklarmış... arayacak 10 dk sonra yine...

Gözumuz aydin canim. İyi yere dusmesine sevindim.

Back
X