341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

inşallah canımm aminnn... bende 2yılımı onunla gecırdım okulumun , kalan 2 yılımda yanlızım :( 2yılımı o kadar dolu dolu gecırdım kı sımdıden ben bıle özlüyorum o gunlerımızı :((

Evet çoook özleniyo malesef :(( Umarım bundan sonra çok çok daha günler yaşarız hepimiz sevdiklerimizle :69:

insallah canımm..
ya artık burda zaman gecmiyo kızlar bende kpss calısmaya basladım yoksa iyice bunalıma girecegim..
sizlerde bi uğras bulun zaman daha iyi geciyo

Ayyyy bana ne dersen de ama kpss deme sakııııınnn :52: 3 yılımı verdim ama elime ne geçti hiiiiçç :59:

Evet yaaaa gel 2012 bak bu kadar kişi senin gelmen için gün sayıyoooo. Seneye bu zamanlar artık evli olmak istiyoruummm :62:

aynen canım inşallah, şu aylarda su gibi geçsede bitsin artıkkkk hazırlıklar başlasın tatlı telaşlarımız olsun gidip gelinlikleri deneyelim ayakkbı deneyelim saçımız nasıl olacakona kara verelim mobil ya bakalım gel artık ey doğan güneş gel artıkkkkkkkk

aynen canım inşallah, şu aylarda su gibi geçsede bitsin artıkkkk hazırlıklar başlasın tatlı telaşlarımız olsun gidip gelinlikleri deneyelim ayakkbı deneyelim saçımız nasıl olacakona kara verelim mobil ya bakalım gel artık ey doğan güneş gel artıkkkkkkkk

Evet canım katılıyorum sana. Artık kendi evimizi kuralım aşkımızla :69:

benim ki de sabahın köründe aradı
bide şimdi aradı hemen kapattı çok vaktim yok anamı da arıycam dedi

ya kızlar askeri ile görüşen varmı benimki hala aramı bu gidişle akşamı bekleyecem

benimki sabah aradı çok az görüştük 1 dk diyebilirim çok yoğunlar eğitim yapıyorlar:(((( eskiden daha uzun konuşuyorduk şimdi öyle değil çok yoruluyorlarmış gözüm telefonda sinir oluyorum ya ne zaman arıcak diye

Benmki de aramadıı. Zaten ben sabahları beklemiyorum akşam arayabiliyo bi tek :(

olacak olacak bende askere gitmeden konuşuyorduk sana düğün hediyesi ne alayım dedim play stationn diye bağırdı,bir heyecan bir heyacan görseniz:9::9::9::9:

ya hakkaten mervecim benimkisininde istediği hediye benden bu ya çocuk gibiler varya göreceksin arkadaşlarını çağırıp oynıcaklarmış:))))))))))

Back
X