Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gitsem bide krampon götürcem 2 defa maç yaptılar daha gideli yeni oldu ama.oh dedim ne güzel maç falan yapıyosun öyle değil güzelim dedi komutanın ayağından öyle top çalamazsın,ters bi hareket yapsan işin biter valla soğudum futboldan dedi.bende içimden oh iyi dedim![]()
slm kızlarr yarın zıyarete gıdıcem askerıyeye erkek arkadasımın yanına ılk kez:) yemın torenıne gıtmıstık aılesıyle en son bu2. gorusum olcak ama tabı o zaman aıleyleydık sımdı basbasa olabılcez tabı askerıyede nası olursa:)ama olsun.. neler goturulur askere sızce ? pasta borek dıcekler olabılır onlar dısında orjınal bısıler aklına gelen varsa yardımcı olabılırmı
Canım götüreceklerini oradaki duruma göre belirlemelisin.mesela telefon kartını orda bulma sıkıntısı yaşıyosa götür tabi ama sorunu yoksa götürme,çünkü orda bulunabilen herşey çok daha ucuz oluyo piyasaya göre.mesela bi şişe su 15 kuruşSonuçta konuştuğunuz zamanlardan biliyosundur orda durumun nasıl olduğunu.Kitap götür diyen olmuş ama kitapları okuyup kontrol etmeden almıyolarmış içeri,içine ya da üzerine de görüldü damgası oluyor mektuplardaki gibi.bunun dışında bazı askerler fotoğraf bile götürmüyolar yanında,orda dalgacı salaklar olabiliyo.illa özel bişey olsun diyosan da sana ait ufak bişey götür.bileklik,toka,küpenin teki vs.
az once konustum orası hakkında herseyı anlattı..yemek goturucem bıde telefon kartı..ona gıderken 2mız ıcınde ozel olan bı bıleklık vermıstım boyunluk cuzdanında saklıyomus ..aynen fotografı kendısıde dedı orda bırsuru asker var sonucta haklı..bana şaşalı gıyınme olabıldıgında sade dıkkat cekmıcek sekılde gıy dedı:) wala sımdıden gıyceklerımı herseyımı ayarladım cook heycanlıyımm
bu arada yarın çarşı izni mi yoksa görüş günü mü? Eğer görüş günüyse içeride fotoğrafçı oluyor,tüm masaları dolaşıp isteyenlerin fotoğrafını çekiyor.Senin foto.makineni girişte alabilirler.Çünkü X-ray'den geçerken minicik sim kart da dahil tüm elektronikleri görüyorlar ve hepsini tek tek sayıyorlar çıkarman için
''Her gece onu düşünmekten saatim ilerlemez oldu..kim sorarsa saat kaç diye,cevabım hep ayın; O'na doğru..''
Cemal Süreyya![]()
ben geldimmm kimler burdaaa
ben burdayım kimse yokmu kızlarr yaa??
Sanırım kimse yok Mervecim adaşım
nasılsın tatlım uzun zamandır konusamıyoruz neler yapıyorsun
nasıl olayım iyiyim diyeyim iyi olayımresmen vakit öldürücü hareketlerde bulunuyorum.hani finallerden önce anlamsız işler yaparsın ya dolabını düzeltesin gelir birden banyoyu full baştan ovarsın fln o durumdayım işte..:)
sen nasılsın adaşım?![]()
aynen bende senin gibiyim birde evde vakit gecmiyo.. bi an önce okul acılsada gitsem diyorum..sen okuyor muydun cnım?
ah ah ookumazmıyım hemde ne okumak okulun demirbaşı oldum normalinde bu sene mezun olacaktım ama daha 1.5 senem vargenetik biyomühendislik okuyorum sen ne okuyorsun
tüh uzatmasaydın cnım ama bölümünde zor,hangi ünidesin? bende rehberlik ve psikolojik danısmanlık okuyorum ktü de. 4e gectim
yeditepedeyim.ama hayata dair umutlarım hala varokuluma rağmen
olsun cnım ya öyle ya da böyle biter önemli olan can saglıgı.. senn askerin ocean ile aynı yerde miydi ben mi yanlıs hatrlıyorum:26: