341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

canım madem buldun davetiyeni ayakkabını filan bizimlede burda paylassana hem fikir veririz hem bizede fikir olur :)))

Canım davetiye olarak şunu çok beğendim çok istiyorum eğer fikrim değişmezse tabi :1:

$70759-1.webp $70759-2.webp $70759-3.webp

Ayakkabımı ve çiçeğimi de uçuk pembe istiyorum daha onlarda model olarak net bi şey yok kafamda ama internette bulduğum ve beğendiklerim şunlar

$bethanyandmikewedding5b.webp $bouquets2full.webp $ayakkabı.webp

Son düzenleme:
Evet canım ama bi tek benim düşünmemle olmuyo :(
Bana kalsa daha erken istiyorum da bakalım bi aşkım gelsin deee

aynen öyle canım askerlerimize bağlı kasımda yanına gidersem inş. ozaman kesinleştiricez ben şimdiden diyete başladım bayramdan sonra hemen :) ya gelinliğin güzel yakışması için bu şart bende farklı ve güzel bir düğün olsun istiyorum benimde davetiyeyi ayarladım inş. :)))hayal kurmak çok güzel ya inş. gerçek olur kızlar

aynen öyle canım askerlerimize bağlı kasımda yanına gidersem inş. ozaman kesinleştiricez ben şimdiden diyete başladım bayramdan sonra hemen :) ya gelinliğin güzel yakışması için bu şart bende farklı ve güzel bir düğün olsun istiyorum benimde davetiyeyi ayarladım inş. :)))hayal kurmak çok güzel ya inş. gerçek olur kızlar

Ahh sorma o diyet derdi bende de vaar :(
Ben zaten kendimi bildim bileli balık etliyim de artık balık eti mi oluyo benimki onu da bilemiyorum amaaa :17: :9::9:
Kilo vermem lazım aciil. Spor yapıyorum her gün gelinlik getiriyorum gözümün önüne koşuyorum :1:
İnşallah hayallerimiz bi an önce gerçek olur kızlar seneye bu zamanlarda aşklarımızla kendi evimizde olalımm :69::69:

Ben zaten kendimi bildim bileli balık etliyim de artık balık eti mi oluyo benimki onu da bilemiyorum amaaa :17: :9::9:
Kilo vermem lazım aciil. Spor yapıyorum her gün gelinlik getiriyorum gözümün önüne koşuyorum :1:
İnşallah hayallerimiz bi an önce gerçek olur kızlar seneye bu zamanlarda aşklarımızla kendi evimizde olalımm :69::69:

aynen aslında ben kendimden memnunum ama göbekli bir gelin olmak istemiyorum :) bu arada seçtiklerin çok güzel ayakkabında çiçeğinde davetiyende isabetli olmuş canım

aynen aslında ben kendimden memnunum ama göbekli bir gelin olmak istemiyorum :) bu arada seçtiklerin çok güzel ayakkabında çiçeğinde davetiyende isabetli olmuş canım

Sağol canım. Tam olarak birebir olmasa da bu tarz bi şeyler istiyorum bakalım aşkım da gelsin de bi :123:

Sağol canım. Tam olarak birebir olmasa da bu tarz bi şeyler istiyorum bakalım aşkım da gelsin de bi :123:

inş. canım benim ya evet bir gelsinlerde benim davetiyemde kitap olucak çok güzel bir evlilik kitabı ve o kitabın yazarını çağırıcam düğüne nikah şahidimiz olucak bide düğün konuşmamızı yapıcak inş.:) kitabın ismi nikah şekeri hem şeker yerine hem davetiye ilk kapağında bizim ismimiz yazıcak kitapta öyle işte canım...

kızlar muhabbetiniz çok güzel siz böyle konuştukça benimde evlenesim geliyo ama çok var daha bize:97:
sizde inşallah bir an evvel kavuşursunuz askerlerinize:61::61:

canım ciceğine bayıldım bayıldım ayakkabıda cok güzel..ayyy ne güzel telaslar içindesiniz yaaa darısı biz bekarlaraaa..
tatlım buarada eger fazlalıgın varsa verde sisko gelin olmaaaa :)))

canım ciceğine bayıldım bayıldım ayakkabıda cok güzel..ayyy ne güzel telaslar içindesiniz yaaa darısı biz bekarlaraaa..

katılıyorum sana mervecim tek amacım şişko bir gelin olmamak o yüzden diyete devam:) ee o gelinliğin içinde sevdiklerimiz bir kere daha aşık olmalı bize:)

canım ya bizde geçtik ozamanlardan 2.sınıfta tanıştık okulu bitir kpss kazan şimdide askerlik oldumu sana 5 sene sende bu günleri görürsün inş. sabır lazım canım ya ama inan hayali bike çok güzel:)

evet canım benim ablamda 1 hafta sonra evleniyo mesela evi hazır şu an hazırlarken çok güzeldi tatlı telaş hep bende hevesleniyorum
amin inşallah canım 3 senedir sabrediyorum bi 3 sene daha dayanırım :))

inş. canım benim ya evet bir gelsinlerde benim davetiyemde kitap olucak çok güzel bir evlilik kitabı ve o kitabın yazarını çağırıcam düğüne nikah şahidimiz olucak bide düğün konuşmamızı yapıcak inş.:) kitabın ismi nikah şekeri hem şeker yerine hem davetiye ilk kapağında bizim ismimiz yazıcak kitapta öyle işte canım...

Çok güzel canım yaaa inşallah her şey istediğin gibi olur ve içine siner :70:

Sağol canım beğenmene sevindim :) İnşallah canım darısı başına :)
Valla diyetteyim zaten kilo vercem inşallah o zamana kadar. Şu ana kadar da verdim baya bi. Ama biraz daha var :(
Tatlılardan biraz daha uzak kalabilirsem eğer daha güzel kilo vercem sanırım :17:

Canım davetiye olarak şunu çok beğendim çok istiyorum eğer fikrim değişmezse tabi :1:

Eki Görüntüle 253946 Eki Görüntüle 253947 Eki Görüntüle 253948

Ayakkabımı ve çiçeğimi de uçuk pembe istiyorum daha onlarda model olarak net bi şey yok kafamda ama internette bulduğum ve beğendiklerim şunlar

Eki Görüntüle 253949 Eki Görüntüle 253950 Eki Görüntüle 253951

pembeli allah enn güzel gününde giymeyi nasip etsin çookk beğendim:nazar:

Back
X