341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar nasılsınız
bende yarın sabah bilecik bozüyük e gidiyorum askerimin yanına
inşallah hepinize nasib olur gidip görmek

kızlar nasılsınız
bende yarın sabah bilecik bozüyük e gidiyorum askerimin yanına
inşallah hepinize nasib olur gidip görmek

kızlar böyle askerlerinizin yanına gidiyorsunuz ya nerde kalıyorsunuz ya da askerlerinizi nasıl görüyorsunuz sadece askeriyede mi yoksa carsı iznine mi cıktıklarında ? biri bana yardımcı olabilir miii? bende gitmek istiyorumda nasıl görcem bilmiorum

Canim carsi izninde gdblrsin aksama kadar yaninda olursun... Evci iznine es,anne,baba evli abla,abi ancak alirsa disarda 1 2 gece kalablyor. Ogretmenevleri ve misafrhaneler ucuz oluyor.

Canim carsi izninde gdblrsin aksama kadar yaninda olursun... Evci iznine es,anne,baba evli abla,abi ancak alirsa disarda 1 2 gece kalablyor. Ogretmenevleri ve misafrhaneler ucuz oluyor.

Biz sevgili oldugumuz icin evci cıkaramam o zmn :43: ya işte sadece carsı izninde görüp sonra baska bi yerde tek kalmamada sevgilim izin vermiyo ... ama ben onu cok özledim... :43:

Biz sevgili oldugumuz icin evci cıkaramam o zmn :43: ya işte sadece carsı izninde görüp sonra baska bi yerde tek kalmamada sevgilim izin vermiyo ... ama ben onu cok özledim... :43:

kalmana gerek yokki merve nerde asker sevgilin?benim sevgilim de izin vermemişti bende akşam bindim sabah ordayım akşam içinde normal saatten biraz geç teslim oldu izin alıp.bende akşam yine yola çıkıp geldim biraz yoruldum ama yinede değdi yani kalsanda zaten bir gün sonra görme ihtimalin olmaz eğer 2 gün üstüste çıkmıyorsa.bu arada yarın geliyor benim sevgilimde bitirdik askerliği darısı sizin başınıza:)

kalmana gerek yokki merve nerde asker sevgilin?benim sevgilim de izin vermemişti bende akşam bindim sabah ordayım akşam içinde normal saatten biraz geç teslim oldu izin alıp.bende akşam yine yola çıkıp geldim biraz yoruldum ama yinede değdi yani kalsanda zaten bir gün sonra görme ihtimalin olmaz eğer 2 gün üstüste çıkmıyorsa.bu arada yarın geliyor benim sevgilimde bitirdik askerliği darısı sizin başınıza:)

ayy cnm masallah ne güzel darısı bize.. cnm ben trabzonda öğrenciyim ve askerimde kırklarelinde cok cok cok uzak günübirlik nasıl gidip geliyim ki..sen nerden nereye gitmiştin

Şafaklar atti. 122...
Bugun zor geldi bana. Nobetleri de baslamis bugun. O bana guclu ol diyo. Agladim gene telefobda.sanki ben askerdeyim. Ruh durumum dengesiz. Sanki gecmezmis gibi geliyor bu zaman.

Kizlarrr suan deniz otobusundeyim yalovaya dogru. Ilk carsisinda birlikte olcaz:) darisi sizlereeeeee

yaa kızlar nerelerdesiniz artık ilk günler nasıl hep beraberdik destek oluyorduk birbirmize ama artık siteye herkes tektük giriyo ve kimse birşeyler yazmıyo hadiyin kızlar alıştınızmı artıkkk birbirimize destek olalım...:46::46::46:

günaydın kızlarr.... giremiyorum pek siteye malum okullar açıldı bize p.tesi de bebelerimiz gelecekk... benm askerm günde 2 kez mutlaka arıyor doğıuda telefon konusu daha rahat galiba, 2 ayı geçen herkeste cep telefonu varmış zaten... bnm aşkımda da var ama açmıyo yakalanırsam askerlk uzar 3 hafta dıyo... idare edıyoruz iştee sabitlerden, sıra falan olmuyo zaten...
ne güzel gidebiliyorsunuz siz askerlerinizin yanına, ben gidemıyorum da:43: çarşı izni yok güvenlk sebebiyle, kışla çok büyükmüş banka bile var içerde dıyor o yüzdn dışarı çıkmak yok... dışardan yemek söyleyebiliyorlarr en çok ona sevınıyorum aç kalmıyor:15::15: şu şafaklar atsn atsn atsnnnnn... şafak 10 demek istiyorum :52::52::52:

benim sevgilim de ankara mamakta. 11. günü bugun. 341, donem mı onu tam bılmıorum ama. uzun donem yapacak. 7 ekımde yemın torenınde yanında olabılırım ınsallah

benim sevgilim de ankara mamakta. 11. günü bugun. 341, donem mı onu tam bılmıorum ama. uzun donem yapacak. 7 ekımde yemın torenınde yanında olabılırım ınsallah

341. Donemler kkisa donem oluyor canim. Bizim askewrimiz gideli 35 gun oldu. Sanada Allah sabir versin canim. Allah kavustursun. Yemin torenine git canim. Cok guzel oluyor.

günaydınnn caaaanlar nasılsınız giremiorum bu ara nette sorun var int. cafeden yazıorum ömrümle konuştuk netten 1 ay 6 gün sonra bende gördüm yüzünü dokunamasam kokusunu duyamasam da nasıl ozlemişim ya kızlar valla şimdi dahada dayanılmaz oldu napsak topluca yasin filan mı okusak askerlik kısalsın diye :1: sizi seviyorum kızlar aşkla sevgiyle kalın kendinize iyi bakın
:69: :69: ... æ... :69: :69:

Son düzenleme:
günaydınnn caaaanlar nasılsınız giremiorum bu ara nette sorun var int. cafeden yazıorum ömrümle konuştuk netten 1 ay 6 gün sonra bende gördüm yüzünü dokunamasam kokusunu duyamasam da nasıl ozlemişim ya kızlar valla şimdi dahada dayanılmaz oldu napsak topluca yasin filan mı okusak askerlik kısalsın diye :1: sizi seviyorum kızlar aşkla sevgiyle kalın kendinize iyi bakın
:69: :69: ... æ... :69: :69:

Bizde seni seviyoruz canim. Darisi basimiza. Ben carsi izninde daha hic gormedim. Kismet belki gorurum bir gun.

Back
X