341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar ben geldmmmmmm kaç gündür giremedm yaa off tatile gittim 2 günlüğüne misafirlerimizi götrdk ama zorla gittik hatrına zatn hiç güzel geçmedi onsuz yarında doğum günüm:43::43::43::43::43::43: şu yaşıma kadar geçireceğim en berbat doğum günüm olcak sanırım onsuz ne yapacaksam :(((((((( kaç yıldr beraberdk yanımdaydı :(((( offffffffff aradı konuştuk 2.5 saat falan ama hep ağladım ben belli etmedim ama sonlara doğru farketti o da :((( offf yaaaaaaaaaa başm çok ağrıyr ize iyi geceler öpüldünüzz:43::43::43::43::43:

Canım öncelikle doğum günün kutlu olsuunn :70: Ben de kasımda aşkımdan ayrı bir doğum günü kutlayacağım için seni çok iyi anlıyorum ama napalım yapcak bi şey yok. Artık bundan sonraki tüm özel günlerimizde heeep birlikte olcaz bunu düşünmeye ve moralini bozmamaya çalış lütfen. Güçlü olmalıyız biz ki askerlerimize de güç, moral verelim :34:

kızlar günaydın... dün hiç geçmeyen bir gündü benim için... çok uzun bir pazardı.. gece de uyuyamayınca kabus gibi bir günü yaşadım.. içim çok sıkılıyordu... 2-3 sa uyumuşumdur ancak...dün eşim gittiğinden beri en özlem dolu ve en sıkıcı günümü yaşadım....:59:

Canım inşallah bugün daha iyisindir.
Arada bir bana da oluyo öyle içim çok sıkılıyo ama gideceğin güne odaklan az kaldı bak eşini görmene o şekilde moral vermeye çalış kendine. Ben de bi aksilik çıkmazsa bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum ve bu şekilde güçlü olmaya çalışıyorum zaten 120leri de bitirdik 100den sonrası daha kolay geçicek inşallah.. Hepimiz çook güçlüyüz kızlar bizi bu askerlik yıldıramaaaazzz :62:

pembelii nerelerdesin yaa

gittin mi hiç askerinin yanına bakalım neler yaptınn:46::46:

Canım biraz yoğundum bu aralar çok uğrayamadım buraya. İyiym tatlım sen nasılsın?
Ben inşallah bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum :66:
Aşkım da dün ilk kez çarşı iznine çıktı yalovayı gezmiş baya güzel,şirin bi yer dedi bakalım ben de görcem inşallah bu haftasonu :61:
Sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin canım?

Canım biraz yoğundum bu aralar çok uğrayamadım buraya. İyiym tatlım sen nasılsın?
Ben inşallah bu haftasonu gitmeyi düşünüyorum :66:
Aşkım da dün ilk kez çarşı iznine çıktı yalovayı gezmiş baya güzel,şirin bi yer dedi bakalım ben de görcem inşallah bu haftasonu :61:
Sen neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin canım?

ayy canım nasıl olayım, sıkıcı hafta sonları,zaman geçmek bilmiyo gibi
şu iki haneli sayılara hayırlısı ile bi gelebilsek...
:38::38::38:bende kısmetse iki hafta sonra gidecem ankaraya...

kızlar sabır sabır sabır... başka yolu yok.. biz dün bitirdik kavgayı ağlattı yine telefonda sonra köpekler gibi yalvardı... ben onu anlıyorum. hiç üsteleme, üstüne gitme gün gelir hesap döner, askerden gelince hesabını sorarsın

Benim sevgilim bu gece Ağrıya gidiyor az önce konuştuk, ne kadar kötü olduk, apar topar haberi geldi:43:,zor tuttum kendimi ağlamamak için..:43::43:
Onlar için çok zor, ben evimdeyim odamda nete girmiş sana yazıyorum, onlar bambaşka yerdeler.. her şey güzel olacak azıcık sabır:16:

Canım sağol. msjını yeni okudum. sende üzülme . hayırlısı ağrıymış demekki. inşallah sağ salim yapar döner. evet sabrediyoruz yapıcak bişey yk çünkü. kafamızı dağtmamız lazım arada.

kızlar ben geldmmmmmm kaç gündür giremedm yaa off tatile gittim 2 günlüğüne misafirlerimizi götrdk ama zorla gittik hatrına zatn hiç güzel geçmedi onsuz yarında doğum günüm:43::43::43::43::43::43: şu yaşıma kadar geçireceğim en berbat doğum günüm olcak sanırım onsuz ne yapacaksam :(((((((( kaç yıldr beraberdk yanımdaydı :(((( offffffffff aradı konuştuk 2.5 saat falan ama hep ağladım ben belli etmedim ama sonlara doğru farketti o da :((( offf yaaaaaaaaaa başm çok ağrıyr ize iyi geceler öpüldünüzz:43::43::43::43::43:
doğum günün kutlu olsun canım. bende aralıkta kutluycma doğum günümü askerim olmadan. seni anlıyorum ama bundan sonra tüm doğumgünlerimizi onlarla kutlucaz inşallah canımm.
kızlar günaydın... dün hiç geçmeyen bir gündü benim için... çok uzun bir pazardı.. gece de uyuyamayınca kabus gibi bir günü yaşadım.. içim çok sıkılıyordu... 2-3 sa uyumuşumdur ancak...dün eşim gittiğinden beri en özlem dolu ve en sıkıcı günümü yaşadım....:59:
gracefulcum umarım bugün daha iyisindir. dönem dönem sıkıntılı olabiliyoruz. bi günümüz bi günümüzü tutmuyor. asker psikolojisi var ama bir de bizim için asker bekleme psikolojisi var. o yüzden de ruh durumumuz bi öyle bi böyle.

ayy canım nasıl olayım, sıkıcı hafta sonları,zaman geçmek bilmiyo gibi
şu iki haneli sayılara hayırlısı ile bi gelebilsek...
:38::38::38:bende kısmetse iki hafta sonra gidecem ankaraya...

Evet zaman çok yavaş geçiyo ama şu 20ler daha çabuk geçti gibi geldi bana :)
Bi görseydik askerlerimizi bi an önce :69:

kuzulaar artık boşladık forumu sanırım :44:
bende c.tesi gittim geldim çarşıya çıktık beraber
bilecik bozüyük ufacık biyer
1 saatte yürüyerek tamamını gezdik
sevdiceğimin alacağı bişeyler vardı onları aldık
sonra bütün günü bi çay bahçesinde oturarak geçirdik :61:
ne oturacak ne de yemek yiyecek doğru düzgün biyer vardı
börek ve kek yapmıştım onları falan yedik
bide sevdiceğime kartal yuvasından sort almıştım nasıl sevindi anlatamam
alıp burda gece falan giymeyi çok isterim ama çalınır falan sen götür gelince giyerim dedi
aslında alırken de biliyodum orda giyemiceğni ama çok hoşuma gitmişti aldım görsün diye de yanımda götürdüm
öyle işte inşallah hepinize kısmet olur gidip görmek

Tubacım doğum günün kutlu olsun canım :34: Üzülme bundan sonra sevdiğinle uzun yıllar çoooookkkk doğum günü kutlucaksınız :34: Bu arada tuba özleden mesaj yazamıorum daha izin vermio site. Bursada evkur var. Orda aradığın herşeyi bulabilirsin :34:

Bende bu hafta sonu gidiyorum:66::66: Çooookkkk özledim çoooookkkk :43: Şafak 119 :59:

120 leri bitirdik. şafak 119... :72: ama ben ancak kısmetse kasımda gidebilicem askerimin yanına. ne yapalım artık sabır sabır yaa sabır...

Merhaba kızlar, bende askerimi bekliyorum, zaman azaldıkça özlem artıyo, dayanmak çok zorlaşıyor,Allah hepimizin yardımcısı olsun.:2:

Kızlar selamlar bebegmi emzirmeye uyandim bi bakayim dedim okullar açıldı benim de yogun is hayatım basladı neyse ki ogrencılerım beni motive etti ve moral verdi zaman nasil gecti anlamadım bugun., BUARADA SAFAKLAR ERIYOR BITTI 120 LER ..100 den sonrasi daha kolay... Tubaibrahim dogum gunun kutlu olsun canim

Kızlar RABBİM sağlıcakla kavuştursun cümlemizi. Benim de nişanlım asker fakat uzun dönem. Gördüm asker bekleyenlerin sohbetini ben de yazayım dedim. Hayırlı geceler.

Kızlar RABBİM sağlıcakla kavuştursun cümlemizi. Benim de nişanlım asker fakat uzun dönem. Gördüm asker bekleyenlerin sohbetini ben de yazayım dedim. Hayırlı geceler.

İnşallah canım, Allahım hepimize o günleri görmek nasip etsin. Hoşgeldin sende gece nöbetimize :3:

kızlarr ben de cumartesi gittim carsı izninde yanındaydım, yalova kucuk ama cok guzel bir yer, onun alacaklarını aldık, yemek yedik, tavla oynadık, kahve ictik, boyle gamsız bir gun gecirdik anlayacagınız.. hepiniz bir an once gidersinz umarım yanlarına.. cok guzel bir his, askerlik zamanında yanında olabilmek bnm icin bile cok ozelken eminim o da mutlu olmustur..

tubaibrhim dogum gunun kutlu olsun canım..

kızlarr ben de cumartesi gittim carsı izninde yanındaydım, yalova kucuk ama cok guzel bir yer, onun alacaklarını aldık, yemek yedik, tavla oynadık, kahve ictik, boyle gamsız bir gun gecirdik anlayacagınız.. hepiniz bir an once gidersinz umarım yanlarına.. cok guzel bir his, askerlik zamanında yanında olabilmek bnm icin bile cok ozelken eminim o da mutlu olmustur..

tubaibrhim dogum gunun kutlu olsun canım..

Back
X