Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam ankara kızılayda patlama olmuş![]()
kızlarr ben de cumartesi gittim carsı izninde yanındaydım, yalova kucuk ama cok guzel bir yer, onun alacaklarını aldık, yemek yedik, tavla oynadık, kahve ictik, boyle gamsız bir gun gecirdik anlayacagınız.. hepiniz bir an once gidersinz umarım yanlarına.. cok guzel bir his, askerlik zamanında yanında olabilmek bnm icin bile cok ozelken eminim o da mutlu olmustur..
tubaibrhim dogum gunun kutlu olsun canım..
Kızlar selamlar bebegmi emzirmeye uyandim bi bakayim dedim okullar açıldı benim de yogun is hayatım basladı neyse ki ogrencılerım beni motive etti ve moral verdi zaman nasil gecti anlamadım bugun., BUARADA SAFAKLAR ERIYOR BITTI 120 LER ..100 den sonrasi daha kolay... Tubaibrahim dogum gunun kutlu olsun canim
canım yaa çok üzüldüm allah sabır versn sevdiceğine de sana da... bir an önce bitirip gelirler hayrlısıyla kazasız belasızzbende haftasonu carsıs ıznıne gıttım o gun kaldım ertesı sabahta askerıeyde gordum sora dondum..onu gormek bana cok ıyı geldı..ama benım cok guzel gectı dıyemıcem..cunku askım cok zor bı askerlık gecırıyo ondan psıkolojsıı cok ıyı dııldı..acemı bırlık ızmırdı usta bırlıge sımdı denızlıde batı dıye sevınırken hıc sevınmemek gerektırıgını anladık ..yorumlayı temızlıgı herseyı gectım herkesın bı ısı var askerıye ıcınde ama onalrın bolugu yanı sahra bolugu cok kotuymus cezaevı bolugu yanı psıkopatlarla doluymus kogusundakı 57 kısı uzun donem sadece 3 kısı kısa donem yanı askımda kısa donem..kogusundan sureklı sorunlar cıkıyo..gecen gun 80 gunu kalmıs bır asker fırar etmıs..bılen wardır muhakkak askerlerı anlatıanlara askerde bolugunden bırı ceza alırsa suc ıslerse tum boluk ceza alır ne yazıkkı...benım askımın bolugude sorunlu cezaevınden cıkan ınsanlarla dolu oldugundan sureklı onlarla aynı muameleye maruz kalıyo..sureklı yat suru bıde dıkenlı topraklarmıs..mıntıka temızlıgı tualet temızlıgı gece nobet bıde komutanların kufuru assagılaması..bu sekılde ne kdr dayanırım bılemıyorum dıyo bu durum devam eder de dayanamaz bu komutanla kavga edıcem askerlıgım uzıcak dıye korkuyorum dıyo..daha gecen gun kogusundna bırı ıntıhar etmıs..carsıları kapatıldı nesekı cumartesı 12 ye kadar cektıklerı cezadan sora carsı ıznıne bırakmıslar benımkıde pazara yazdırdıgı ıcın carsı ıznını onu gıdıp gorebıldım..gordugume sevınemedım bıle onun sanssızlıgına uzulmekten
(
canım yaa çok üzüldüm allah sabır versn sevdiceğine de sana da... bir an önce bitirip gelirler hayrlısıyla kazasız belasızz![]()
kızlar nasılsınız? nasıl geçiyor günler? alıştınız mı? ben de bir gidip görseydim kocacığımı =(
zaman artıyor ama kısalıyorda aynı zamanda demi tatlım olumlu tarafından bakalım biz az kaldıher şeycok güzel olacak onlar gelince
hiç üzme tatlı canını 1 dakika olsada konuştun iyi olduğunu biliyosun daha sonraki günler inşallah daha çok çok konuşursunuz canımmm
![]()