bende alışverişe çıkmak istiyorum. bikaç bişey alsam havam yerine gelir belki.
bi silkelenmem lazım. bi kuafördür bi alışveriştir bizi kendimize getirebilir canım.![]()
Ins canim bu da gecer ins..ben artik uyuyorum sizede iyi uykular hepinizi optum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende alışverişe çıkmak istiyorum. bikaç bişey alsam havam yerine gelir belki.
bi silkelenmem lazım. bi kuafördür bi alışveriştir bizi kendimize getirebilir canım.![]()
Ins canim bu da gecer ins..ben artik uyuyorum sizede iyi uykular hepinizi optum
Gecen hafta kardesim sey dedi abla benimle mi yarisiyodun falan anlamadim?okula gidecektim sen bi kuafore git dedi:)felaket durumdayim.yanimda dolasma supruntu gibi diyo.gerci pek bi yere cikmiyorum askerim hemen kiskaniyo eve git basina bisay gelirse ne olacak bombalar patliyo falan diyo.evimde biyigimla 3.5 ay huzurlu olmaya caliscam:)
Oo o biseymi gecen sabah uyandim aynaya bi baktim ki kalk kiz sogan hazirla diye bagiran annenin aynisiyim.hemen dusa girdim falan duzeldim guya bence.sonra disari cikacaktik kardesimlebende boyle bi penye vardi bazen uyurken giyiyorum onun ustune ceketi aldim ciktim.e alisverisi ben yaptim tabi.dolabim bombos geliyo bi ara alisverise cikarsam belki duzelirim.bazen iboyla konusurken icimden ah ah evlilik hayali kurdugun kiskandigin kiz bumu o eski halimden eser yok simdi diyorum.
gece gece güldürdün canım beni.........valla ben de aynı durumdayım evde resmen pijamalarla saç baş berbat dolaşıyorum... sabah olup da işe giyinmek içimden gelmiyor.. makyaj yapamıyorum .. saçımı bile açamıyorum 1.5 aydır.. içimden ne süslenmek geliyor ne yenilenmek...
her şey onlarla güzel,onlarla anlamlı öyle değil mi kızlar?![]()
bende tüm gün pijamalarla geziyorum evin içinde. dervişhane bir hayatım var artık.![]()
süslenecek kimsemiz kalmadıkı... Evrim geçirmiş gibiyiz
![]()
Acaba Sivas'ta nereye düştü sözlün? Benimki Koyulhisar'a düştü ve hiç iyi şeyler duymamış hakkında. Umarım söylentiden ibarettir. Şu 100'ü bi atlatsak daha çabuk geçer gibi geliyor günler..
ah evet herşey öyle anlamlı
gece gece güldürdün canım beni.........valla ben de aynı durumdayım evde resmen pijamalarla saç baş berbat dolaşıyorum... sabah olup da işe giyinmek içimden gelmiyor.. makyaj yapamıyorum .. saçımı bile açamıyorum 1.5 aydır.. içimden ne süslenmek geliyor ne yenilenmek...
her şey onlarla güzel,onlarla anlamlı öyle değil mi kızlar?![]()
Bugün azcık süs yaptım. ojemi sürdüm biraz makyaj yaptım. komşuya yemeğe gittik. ama nazarr değdiii.
yemekten sonra askerim çaldırdı. eve gittim apar topar. o sırada sen yeni cep telefonumu elimden düşür camı çatladıııı. nazara geldimm yaa. pöfff. bi de başıma telefon çıktı şimdi.![]()
sağol eminecim yaa. oturdum ağladım hüngür hüngür. benimki de bilsem aramazdım diyor. beni suçlamadın hiç çok sakin davrandın diyo. dedim ne diye seni suçlıyım. o bi olay olunca karşısındakini suçlar hemen. senden öğrenceklerim var benim diyor.aaaa acele iş tabi :)) geçmiş olsun canım ya çalışıosa boşver telefonsuz kalmaktan iyidir seninki ne dedi ya bu duruma:)
sağol eminecim yaa. oturdum ağladım hüngür hüngür. benimki de bilsem aramazdım diyor. beni suçlamadın hiç çok sakin davrandın diyo. dedim ne diye seni suçlıyım. o bi olay olunca karşısındakini suçlar hemen. senden öğrenceklerim var benim diyor.
evet eminecim çalışıyor şükür. cam örümcek ağı gibi oldu. dicek bişey yok. cana gelceğine mala gelsin. bi süre kullancam öyle artık.
öyle tatlım boşver ya zaten msjlaştığımızda yok :)) camın da pek önemli işlevi olmucak nasılsa sıkma canını bende bugun bilgisayardaki tüm fotolarımı sildim yanlışlıkla bittim ben diodumda allahtan uzunnnn uğraşlar sonucu geri getirdim![]()
ayy o da kötüdür. ama iyiki geri getirebilmişsin canım. yoksa üzülürdün sende.
anasını satıyım bi sokağa çıkıyım dedim o da bana yaramadı. :84:
eee biz böle salınca sonra biraz toparlanıp çıkınca denge altüst oluo tabi. e bünye alışıo nede olsa![]()
valla öyle oldu. benimkide beni avutmaya çalıştı.
ee askerin neler yapıyormuş? ben konuştum bişeyler o üzüntüyle ama tam hatırlamıyorum. :96: