341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

valla canım bugun konustuk kaçak göçek aramış 5 dak. merkez komutanlığa geçmişti ama eski bölük komutanı istemiş benimkini yeri değişcekmiş tekrar eski yerine geçecek biraz rahatladı diodum ama yine eski yerine geçecekk napacaksa manyak komutan nedie istedi bilmiorum :26:

orda ihtiyaç mı var acaba? vardır bundada bi hayır canım.
ben de hayal meyal hatırlıyorum. akşam yemeği yedim ama açım demişti. kantinde kapalıymış. kilo vermiş. şuanda nöbette. 12-3 nöbetinde...

orda ihtiyaç mı var acaba? vardır bundada bi hayır canım.
ben de hayal meyal hatırlıyorum. akşam yemeği yedim ama açım demişti. kantinde kapalıymış. kilo vermiş. şuanda nöbette. 12-3 nöbetinde...

valla bilmiorum ki ne die çağırdı bundan sonraki aramasında anlıcaz artık benimkide öle dio tartılmadım ama çok zayıfladığımı hissediorum dio kii çok da zayıflamıştır öle bi bünyesi var hemen verio annesi bakar artık gelince oğluşuna :63::63:

valla bilmiorum ki ne die çağırdı bundan sonraki aramasında anlıcaz artık benimkide öle dio tartılmadım ama çok zayıfladığımı hissediorum dio kii çok da zayıflamıştır öle bi bünyesi var hemen verio annesi bakar artık gelince oğluşuna :63::63:

benimkide diyorki ben gelince bana yemekler yaparsın, yemek yapmayı öğren diyor. dedim ki sen sanki bende kalcan annenle kalcaksın dedim.doğru diyo. deli yaa...:56:
beni yemek yapmaya teşvik etmek için türlü numaralar peşinde. :35:

benimkide diyorki ben gelince bana yemekler yaparsın, yemek yapmayı öğren diyor. dedim ki sen sanki bende kalcan annenle kalcaksın dedim.doğru diyo. deli yaa...:56:
beni yemek yapmaya teşvik etmek için türlü numaralar peşinde. :35:

ay yok benimkide pastalar börekler istio bende yaparım sen gel yetrki diorum araya da imalı bi şekilde annende yapar nasılsa yı sıkıştırıveriyorum :1: sankidediğin gibi bizde kalacaklar yaptıklarımızdan çokca yicekler de alt tarafı 1-2 dilim anca yada biraz daha çok. benim kaynana da çok düşkündür oğluna her aradığında sorar benim uyuz ne yionuz die canı çekmesin die kahvaltı der bizimkide :60::60::60::60:

Safak 110.. Hic aramadi bugun :( Kafayi yemek uzereyim, hergun gunaydin ve iyi geceler demek icin en az iki kez arardi.. Dunde kirmisti beni azicik soguk konustum bugun aramadi iste :s

ay yok benimkide pastalar börekler istio bende yaparım sen gel yetrki diorum araya da imalı bi şekilde annende yapar nasılsa yı sıkıştırıveriyorum :1: sankidediğin gibi bizde kalacaklar yaptıklarımızdan çokca yicekler de alt tarafı 1-2 dilim anca yada biraz daha çok. benim kaynana da çok düşkündür oğluna her aradığında sorar benim uyuz ne yionuz die canı çekmesin die kahvaltı der bizimkide :60::60::60::60:

anneler oğullarına çok düşkün oluyorlar zaten :)
seninkide iştahlı herhalde aklı yemekte, soruyor size... :D
benimki çok iştahlı değil ama evlenene kadar yemek öğrenmemi istediği için öyle şeyler söylüyo.
eminecim uykum geldi. yüzümdeki makyajı çıkarıp yatıyımm. ıyyy... :15: makyaj silmek ayrı bi külfet zaten.
gece sohbetlerimiz iyi oluyor. yarında devam inşallah ben bi yerlerimi kırmassam. telefondan sonra kafamı da kırmıyım da. öptüm. :54::58:

anneler oğullarına çok düşkün oluyorlar zaten :)
seninkide iştahlı herhalde aklı yemekte, soruyor size... :D
benimki çok iştahlı değil ama evlenene kadar yemek öğrenmemi istediği için öyle şeyler söylüyo.
eminecim uykum geldi. yüzümdeki makyajı çıkarıp yatıyımm. ıyyy... :15: makyaj silmek ayrı bi külfet zaten.
gece sohbetlerimiz iyi oluyor. yarında devam inşallah ben bi yerlerimi kırmassam. telefondan sonra kafamı da kırmıyım da. öptüm. :54::58:

tamm canım benim benimde gözler kapanmaya başladı yarı fatmagülden sonra devam ederiz :)) hadi iyi uykular askerli rüyalar ben dün görmedim malesef :(( öpüyorum allah rahatlık versin

Safak 110.. Hic aramadi bugun :( Kafayi yemek uzereyim, hergun gunaydin ve iyi geceler demek icin en az iki kez arardi.. Dunde kirmisti beni azicik soguk konustum bugun aramadi iste :s

canım sen de üzülme. bugün çook yoğun olabilirler. ondan arıyamamıştır. yoksa arardı. azıcık soğuk konuştun diye aramıcak değl zaten. sana orda ihtiyacı var. arar yarın canım. iyi geceler...

Hediyemi vericem acaba askeriyeye pasta göndersem mi die düşündüm ama o anda nöbettemi olur şuan hazır da mesela herişe bakıo o yüzden karasız kaldım

Hediyemi vericem acaba askeriyeye pasta göndersem mi die düşündüm ama o anda nöbettemi olur şuan hazır da mesela herişe bakıo o yüzden karasız kaldım

Pastayi haftasonu beraber kesersiniz canim. Orda birsuru askr var hepsine pasta yetmez canlari ceker. Ama sen bilirsin canim.

merabalar cnlarıııım yaaa bende pek giremiyorum çalıştığım için :((( akşam ewe gelip uyuyorum sadece zatn hiç halim yok askerlik kısalmıcakmış moralm bozuk kasımdada denetimleri warmış bayrama gelemeyeblr :((( ama bişiyler yapcaz araya birilerini sokcaz kesn gelmesi gerek :((((( bende aralıkta gtcem yanına öle karar werdk ordan ewimiz için alışweriş yapcaz :)))))))

Back
X