341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

:) felaket nazlılar abartmada diyemiyosun sen bilmezsin tripleri yüzünden :)ben yapsam daha iyiydi susardım kendimi kasıp valla :) bence öyle olmasın gelinleri yok yere verem etmeyelim :)

ahhahaha:DD annem bazen der ki oglumu bu kadar sevioyurum, oglumun oglu daha bi farklı olurr heralde der:) byuk konusmuyorum ama ben evlenince kayınvaldemle sanırım bi de oglumu paylasamıycammm:))

haaa bu arada bu salak sen burayaı bilmezsin tribi beni benden alıyor zatii:) ben bilmem haa :) sen gel hele ben sana neleri bildircem modundayım:) soyluyorum da ona zatennn

ahhahaha:DD annem bazen der ki oglumu bu kadar sevioyurum, oglumun oglu daha bi farklı olurr heralde der:) byuk konusmuyorum ama ben evlenince kayınvaldemle sanırım bi de oglumu paylasamıycammm:))

haaa bu arada bu salak sen burayaı bilmezsin tribi beni benden alıyor zatii:) ben bilmem haa :) sen gel hele ben sana neleri bildircem modundayım:) soyluyorum da ona zatennn

aynenn öyle benim abimde gitti birgün gık dediğini duymadım kuzenim dağlarda geçirdi haftalarca haber alamadık bigün şikayet etmedi şimdikiler enteresan :) bende paylaşmam biri zor 2 sine hiç dayanamam valla :)

canım benim iyiyim nasıl olsun işte,sevgilim çok gergin bütün sinirini bana yansıtıyo sanki ben çıkardım askerliği :) akşam biraz üzdü ama bişey belli etmedim bugün gönlümü almasını bekliyorum

amann yapıyorlar öyle merak etme. benimkide acemilikte yapmıştı bikaç kez. sonra özür dilemiştir siniri geçince. seninki de gönlünü alır cannım.
ama en fenası şu; kuzeniminde erkek arkadaşı askere gitti kısa dönem. kıza yapmadığını bırakmıyormuş. hiç aramıyormuş bi kere. hep kuzenim arıyormuş. hayatı burnundan getiriyormuş. beterin beteri var yanii.

amann yapıyorlar öyle merak etme. benimkide acemilikte yapmıştı bikaç kez. sonra özür dilemiştir siniri geçince. seninki de gönlünü alır cannım.
ama en fenası şu; kuzeniminde erkek arkadaşı askere gitti kısa dönem. kıza yapmadığını bırakmıyormuş. hiç aramıyormuş bi kere. hep kuzenim arıyormuş. hayatı burnundan getiriyormuş. beterin beteri var yanii.

ayy kıyamam yaa oda dogru dur ben kızmim vazgeçtim :)ama ne insanlar var gerçekten

haklısın utandım bak şimdi :) bencede canım ya ne yapalım artık beklicez nasılsa 98 kaldı dimi :) plakalarımı bekliyoruz şimdi

evet canım plakaları bekliyoruz. o kısım zevki olcak gibi geliyor. işte dicez ki mesela 81 düzceye selam yola devamm, 35 izmire selam yola devam v.s zevkli olcak. sonra şafak doğan güneş dicez ve bitçek inşallahh.

evet canım plakaları bekliyoruz. o kısım zevki olcak gibi geliyor. işte dicez ki mesela 81 düzceye selam yola devamm, 35 izmire selam yola devam v.s zevkli olcak. sonra şafak doğan güneş dicez ve bitçek inşallahh.

ayy tugce hoşsun ya güldürdün beni ya doğan güneş gel artıkk :) 60 gün geçti ama öyle böyle

aynenn öyle son günlerin karın agrısınıda geçiririz beraber :) ben zaten korkak bi insanım bide bi ark.bişey paylaşmış çok kötü oldum aklımıza gelemsin böyle şeyler kötüyü çağırmayalımm nasılmış buarada askerin keyfi nasıl

aynenn öyle son günlerin karın agrısınıda geçiririz beraber :) ben zaten korkak bi insanım bide bi ark.bişey paylaşmış çok kötü oldum aklımıza gelemsin böyle şeyler kötüyü çağırmayalımm nasılmış buarada askerin keyfi nasıl

evet emine arkadaşımız paylaştı. o da çok üzüldüğü için paylaşmak istemiş. bende çok detaylı okumadım. keşke okumasaydın. hatta ben haberleri izlemiyorum artık.
Askerim iyi şükür canım. teselli etmekle meşgul beni. soruyorum sürekli geçermi geçicek mii? ee geçiyo işte diyoo. az kaldı gelcem diyoo. ben ondan daha güçsüzüm sanırım. seninki nasıl?

şafak saymıyorum ben plakalara düşünceye kadar diyo benimkide,ben aştım biraz daha oyalanıcak şeyler buluyorum kendime onun arkadaşlarıda arıyolar arada falan mecbur geçicek diyo benmkide yapıcak bişey yok diyo hep ama gitmesi bile bana yetti çünkü ilk başlarda soğuktu bu fikre o yüzden pek sesimi çıkarmıyorum

kızlarr nasılsınız .. bakın günler kısaldı ... zaman hızlandı.. ee alıştık iyice tabii... benim şafak 101.... az kaldı az..... kurbanı savdık mı iyice azalacak...:72:

kızlarr nasılsınız .. bakın günler kısaldı ... zaman hızlandı.. ee alıştık iyice tabii... benim şafak 101.... az kaldı az..... kurbanı savdık mı iyice azalacak...:72:

sağol canım iyiyiz sen nasılsın? evet günler kısaldı. hızlı geçiyor gibi sanki evet. dahada hızlancak inşallah.

selam kızlar çok uzun zamandır uğrayamadım foruma
umarım keyifleriniz yerindedir bi derdiniz sıkıntınız yoktur
ben neredeyse her hafta sonu askerimi görmeye gidiyorum
hafta sonları çok önemli bi işim olmadıkça
sanırım çok sanslıyım 1,5 saat uzakta benden
inşallah hepiniz iyi haberler alıyosunuzdur
benim şafak atarsa 100
siz inmişsinizdir iki hanelilere
hepinize iyi akşamlar diliyorum

Şafak 100'lerden düşünce sevgilimin morali düzeldi iyice, döndüğünde tatil planları falan yapmaya başladı hatta, Albayın habercisiydi daha sonra albay ben seni rahat fırçalayamıyorum okumuş yaşı maşı almış adamsın seni kantinci yapalım demiş, şimdilik kantinci ama hiç sevmiyorum görevini.. Havacı olduğu için koşmak yasakmış duyunca çok şaşırmıştım :):72:

Şafak 100'lerden düşünce sevgilimin morali düzeldi iyice, döndüğünde tatil planları falan yapmaya başladı hatta, Albayın habercisiydi daha sonra albay ben seni rahat fırçalayamıyorum okumuş yaşı maşı almış adamsın seni kantinci yapalım demiş, şimdilik kantinci ama hiç sevmiyorum görevini.. Havacı olduğu için koşmak yasakmış duyunca çok şaşırmıştım :):72:

çok güzelmiş canım. :) moralinin düzeldiğine sevindim.
niye koşamıyorki havacı diye? ne garipp.

çok güzelmiş canım. :) moralinin düzeldiğine sevindim.
niye koşamıyorki havacı diye? ne garipp.

Hiç bilmiyorum ki geçen bi arkadaşları koşarak bi yere gidiyomuş komutan tüm bölüğe şınav çekme cezası vermiş koştun diye =)) Ben anlayamıyorum artık bu askeriyeyi

Back
X