341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

341. kısa dönem yarenlerii hu huuu nerelere kayboldunuz ki :52:
Azıcık kaldı, atarsa 23 kalıcak, bitiyooooo bitiyoooooo:52::52::52:

Ben bugün çok yoruldum kızlar erkenden attırcam şafağı valla sonra dinlenicem hemen.
Şafak 24:nazar: Erzincan'a selam yola devaam:72::72:

...İsyan ediyor göz kapaklarım, taşıyamıyor kirpiklerimdeki yaşı
Yine hüzünlüyüm, yine yalnızım, yine kederli gri bulutlar
Bugün hava soğuk,
Bugün hava puslu
Lapa, lapa kar yağıyor düşlerime...

.....................................................................
konyada şimdi çok güzel kar yağıyor açılışı şiirle yapıım dedim :30::30: gözlerime inanamadım kimseler yokkkk hayırdır kızlar nerelerdesiniz... bende yatıyım bari kayınvaldemler vardı yoruldum

Son düzenleme:
Herkese günaydın.
Bende dün gelemedim ilk kez şafak attırmaya.
keyfim yoktu.
Şafak 23... Elazığ'a selam yolaa devamm...:nazar::72:

Yarenler, nerdesiniz kaç gündür ya, azıcık kaldı şafak, hazırlıklara başladım bile ben ama kimseler yok..
Ankaradan İzmire biletimide, İzmirden Alanyaya biletimide ayırttım, Alanyada kalıcagımız yeride ayarladım, rezervasyonumuzu yaptırdım, saçlarımı boyatıcam bi hafta kala canlı canlı olsun diye, bu arada askerim çok hasta bugün acile gitti iğne vermişler 5 tane, üşütmüş, astsubay okulunda oldugu için beyinsizler haftasonları kaloriferleri yakmıyomuş, ögrenciler ders yapmıyo diye, ne saçma ya astsubay öğrencileri insan bizim askerlerimiz değil sanki. asıl bizimkileri zorla alıyolar onlara daha iyi davranmalılar, sabahtan beri genelkurmaya hava kuvvetlerine mail atıp durdum çok sinirlendim ateşi 38 bucuga cıkmıs bide erkek bu yani ne kadar sakıncalı yüksek ateş, bi bitse de şu 23 gün bişey olmadan kuzuma :18:

Yarenler, nerdesiniz kaç gündür ya, azıcık kaldı şafak, hazırlıklara başladım bile ben ama kimseler yok..
Ankaradan İzmire biletimide, İzmirden Alanyaya biletimide ayırttım, Alanyada kalıcagımız yeride ayarladım, rezervasyonumuzu yaptırdım, saçlarımı boyatıcam bi hafta kala canlı canlı olsun diye, bu arada askerim çok hasta bugün acile gitti iğne vermişler 5 tane, üşütmüş, astsubay okulunda oldugu için beyinsizler haftasonları kaloriferleri yakmıyomuş, ögrenciler ders yapmıyo diye, ne saçma ya astsubay öğrencileri insan bizim askerlerimiz değil sanki. asıl bizimkileri zorla alıyolar onlara daha iyi davranmalılar, sabahtan beri genelkurmaya hava kuvvetlerine mail atıp durdum çok sinirlendim ateşi 38 bucuga cıkmıs bide erkek bu yani ne kadar sakıncalı yüksek ateş, bi bitse de şu 23 gün bişey olmadan kuzuma :18:

Canim gecmis olsub cok. Bizimkilerde de sicak su akmiyor.
Hazirliklara baslaman guzel olmuss. Cepten baglaniyorum bu arada.

amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif

kickout1.gif

:72::nazar:DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ:nazar::72:

:123:calanthe = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:dilek_ferhat = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:tugcecan = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:emnylmz = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:duyguunver = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:moonlight_night = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:askerimmmND = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:caglaismail = :nazar:22 EDİRNE'ye selam yola devam:123:

:123:wuucu = :nazar:23 ELAZIĞ'a selam yola devam:123:

:123:pembelii = :nazar:23 ELAZIĞ'a selam yola devam:123:

:123:mrvgndz = :nazar:23 ELAZIĞ'a selam yola devam:123:

:98: 26.12.2011 :98:

amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif

Canim gecmis olsub cok. Bizimkilerde de sicak su akmiyor.
Hazirliklara baslaman guzel olmuss. Cepten baglaniyorum bu arada.

En önemli şeyde bu havada sıcak su, soğukta yıkansalar hasta olurlar, yıkanmasalar pislikten hasta olurlar. lanet olsun ya valla bezdirdi askeriye.. :47:

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım. 22 gün daha kazasız belasız geçip; hayırlısıyla dönecekler inşallah:34:

Back
X