341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen yaa herkese ben fikir verirdim ama şu aralar beyin fonksiyonlarım durdu resmen :44:
annesiyle babası almaya gidecekler haftaiçi olduğundan ben gidemiyorum :50:
ben ona gidemeyeceğim ama o bana gelecek :16:

ozaman kesinlikle süpriz yapmalısın
eve mi gelcek yoksa bi yerde mi buluşacaksınız?

sürekli gittiğimiz bi cafe var oraya gideriz sanırım benimki nargileye düşkündür çünkü hemen oraya gider :9:

Ozaman orda bişiler yapma fırsatın olur mu izi verirler mi?
Of ya öle de olmaz ki ne bileyim ben olsam yalnız kalacağımız biryerde hazırlamak isterdim:(

Şöle başbaşa :16: bak öle fırsatın olsaydı ne fikirler verirdim sana :9:

Ozaman orda bişiler yapma fırsatın olur mu izi verirler mi?
Of ya öle de olmaz ki ne bileyim ben olsam yalnız kalacağımız biryerde hazırlamak isterdim:(

Şöle başbaşa :16: bak öle fırsatın olsaydı ne fikirler verirdim sana :9:

ayy acaba başbaşa ayarlayabilir miyim ki :44:
bak şimdi aklıma düşürdün :9:

olsun canım. daha vakit var. alırsın önümüzdeki günlerde.
neler almayı düşünüyorsun askerine?

Ahşap bi sepet alıp,içine bir sürü abur-cubur,ufak hediyeler falan doldurdum.Hazır satılan yılbaşı sepetlerinin daha detaylısı gibi.Onu süsleyip götüreceğim.Bunun dışında da,giysi,ayakkabı ve saat alıcam.Aslında bi arkadaşım,önümüzde sevgililer günü var,hediye sepeti dışındakileri o zamana alırsın dedi ama ben yine de alıcam bişeyler.Sevgililer gününe de başka bişeyler alırım...

Bu arada hepinize günaydın kızlar:3:

bence başbaşa ayarla boşver nargileyi :9:
Onu herzaman içersiniz ilk buluşma anı önemli bence hep akılda kalacak bişiler yapmalısın die düşünüyorum :)

evet bunu iyi düşünmeliyim :34::9:

Ahşap bi sepet alıp,içine bir sürü abur-cubur,ufak hediyeler falan doldurdum.Hazır satılan yılbaşı sepetlerinin daha detaylısı gibi.Onu süsleyip götüreceğim.Bunun dışında da,giysi,ayakkabı ve saat alıcam.Aslında bi arkadaşım,önümüzde sevgililer günü var,hediye sepeti dışındakileri o zamana alırsın dedi ama ben yine de alıcam bişeyler.Sevgililer gününe de başka bişeyler alırım...

Bu arada hepinize günaydın kızlar:3:

ooo kuzum bence arkadaşın doğru söylüyor sonra alışır böyle bisürü sürprize hep ister bak :9:

Back
X