343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

şimdi baktım sayaca %16 bitmiş gitmişşşş :))

haftaya da tam olarak 1/5 i bitmiş olacak ve 4aydan geriye sayıyo olucazz :)

şimdi baktım sayaca %16 bitmiş gitmişşşş :))

haftaya da tam olarak 1/5 i bitmiş olacak ve 4aydan geriye sayıyo olucazz :)

Aslında bir ay sanki çabuk geçti gibi geliyo bana ilk on gün falan çok zorlandım ama şimdi bakınca bir ay geçtimi diyorum inşallah kalan zaman daha da hızlı geçer :97: Uuzn dönem bekleyenlere Allah sabır versin valla çok zormuş beş beklemek bile.

benim de sevgilim hatay serinyolda jandarma kısa dönem,hep arıyo ama çok özlüyorum hiç alışamıyorum yokluğuna.....

Canım hepimiz çok özlüyoruz ama yapacak bişey yok alışmak ve beklemek zorundayız bir ayı geçit bile kısa dönem dimi seninki de?

kızlaar,
askerlerimiz allaha emanet, hepsi sağsağlim dönerler inşallah.. günler su gibi geçsin sizin için. başlarda çok zor, asla geçmez bitmez bu günler diyosun ama hepsi geçiyo.
benim sevgilim 341.dönemde gitmişti 10 günümüz kaldı. darısı başınıza inşallah.

çok güzel allah hayırlısıyla size kavuştursun askerinizi bitmiş gözünüz aydın inşallah bizimde bitecek:))

günaydınnnnnnnn
bugün eşim usta birliğine geçicek
ilçeden merkeze gidecekmiş saat 10 gibi akşam 5 e kadar serbestlermiş
işten çıkınca internet cafeye gidecem msnden görüşücez
o kadar mutluyumki düşünmekten gece sürekli eşimi gördüm rüyamda
çok özledim ben ya çokkkkkk

Günaydın kızlaaar :)

Sevgiliminde bugün usta birliği belli olucak inşallah kırklareli merkezde kalır hem onun için çok rahat olur hemde benim görmem gitmem çok kolay olur böyle olursa.. dua edin arkadaşlar nolur merkezde kalsın off kaç gibi belli olur haber verirler acaba

günaydın canım iyiyim sen nasılsın inşallah askerin merkezde kalır dua ettim senin için inşallah herşey gönlüne göre güzel olur:))

Bende iyi olmaya çalışıyorum kalbim nasıl atıyo anlatamam haber bekliyorum hala canım.. Duaların için çok teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah

Bende iyi olmaya çalışıyorum kalbim nasıl atıyo anlatamam haber bekliyorum hala canım.. Duaların için çok teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah

amiin canım inşallah herşey çoook güzel olur sakin sakin bekle dua et canım benm
zaten görmemişler miydi yerini kuzenin mi ne görmüştü yanlış hatılamıyorumdur inşallah

amiin canım inşallah herşey çoook güzel olur sakin sakin bekle dua et canım benm
zaten görmemişler miydi yerini kuzenin mi ne görmüştü yanlış hatılamıyorumdur inşallah

doğru hatırlıyosun tatlım... Kuzenim kırklareli merkezde canım dağıtım için vize den buraya gelicekler komutanla konuşup burda kaldırtmaya çalışıcam demişti.. Eski sisteme göre kura çekimi yapılıyodu öyle olursa kurasını değiştiririz ama yeni sistemde ankara dan yerleri belli oluyo öyle olursa kimse bişey yapamaz dedi en son.. Bugün belli olucak kura mı değil mi diye Aşkım hergün 12ye kadar mutlaka arardı ama bugün dağıtım fln var diye aramadı hala kuzenim komutan şöförü olduğu için cep telefonu taşımak zorunda 2 kere msj attım buldun mu sevgilimi görüşebildiniz mi durum ne diye cevap vermedi müsait değiller herhalde bekliyorum öyle dua ederek

inşallah dilediğin istediğin gibi olur canım benim:) dua et sakin sakin bekle bakalım ne olacak

inşallah dilediğin istediğin gibi olur canım benim:) dua et sakin sakin bekle bakalım ne olacak

Ayy kuzen aradı ya vize den buraya 200 kişi geldi ama seninki yok aralarında komutandan listeye baktım adını göremedim buraya gelicekti direk dedi bende bilmiyorum beni de aramadı dedim ben ilçelere sordurtiyim bi ararım seni dedi ( Off nereye yolladılar benim askerimi yaa (

Uzun bir aradan sonra ben de tekrar aranızdayım...
Gitmek - gelmek derken çok yıprandım. Yılbaşı akşamı geri döndüm ama sevgilim hala abisindeydi onla yılbaşıyı kutlayamamak acı vericiydi. Pazar o teslim oldu derken ben yeniden boşluğa düştüm de düştüm. Bir yandan sınavlar derken anca döndüm buralara. Sizlere yetişyim diye dün bütün kaçırdıklarımı okudum. Herkes hastalanmış bende hastayım - havalar çok kötü. Hepinize büyük geçmiş olsun. Askerlerimiz de hasta. Hele o Narlıdere hasta etti de hala öksüryor telefonda garibim.
Yemin Töreni çok duygu vericiydi ama çok güzeldi. Anladığım kadarıyla da çoğumuz gitmiş görmüş sevdiklerini, başka zamanlarda da olsa. Darısı göremeyenlerin başına diyecek olsam da o da zor yokluğuna tam alışıyorsun, yanındasın diye tam seviniyorsun ve tekrar yokluğuna dönüyorsun neye uğradığını şaşırıp tekrar ilk günlere dönmüş oluyorsun. :/

kalmasınn kalmasınnnnnnnnn sabah olsa binsem uçağa kuş olup uçsammm bi an önce :)

deli gibi metin arolat dinliyorum :) tam bizlik izmir :)

ben de o şarkıyı dinliyordum giderken sürekli :)

kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede

çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık

düğün ve nikah küçükçekmecede demek, benim askerim orda askerlik yapıyor şu an. Dikkatimi çekti bir an.

Kimleri görüyorum Özge sen de katılmışsın buralara :) Bil bakalım ben kimim?

Platese başlıyormuşsunuz valla bende özendim size. Büyük topta var evde ama napsam ne etsem diye urğaşamıyorum pek onla.

zeynepciiimmm haber var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…