Ay evet canım ya o gün gelsin bende koyucam :97: Benimki de iki kez arıyo ama biz hala uzun konuşamıyoruz olduğu yerde ayın 19 una kadar denetim varmış çarşıya da çıkamayacaklar ve dolasıyla bende evci çıkarmaya gidemiyorumo denetimden sonra beli daha rahat arar diye umuyorum.
şimdi baktım sayaca %16 bitmiş gitmişşşş :))
haftaya da tam olarak 1/5 i bitmiş olacak ve 4aydan geriye sayıyo olucazz :)
benim de sevgilim hatay serinyolda jandarma kısa dönem,hep arıyo ama çok özlüyorum hiç alışamıyorum yokluğuna.....
30 gün sonra 3 haneden 2 haneye geçiyoruzzzz :)
yuppiiiiii :))))))))))
gecmis olsuntoparlanirsan bekleriz tatlim...
kızlaar,
askerlerimiz allaha emanet, hepsi sağsağlim dönerler inşallah.. günler su gibi geçsin sizin için. başlarda çok zor, asla geçmez bitmez bu günler diyosun ama hepsi geçiyo.
benim sevgilim 341.dönemde gitmişti 10 günümüz kaldı. darısı başınıza inşallah.
günaydınnn:))) sabah nöbetimi devraldım:)))
Günaydın gülçincm nasılsın bugün ?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın inşallah askerin merkezde kalır dua ettim senin için inşallah herşey gönlüne göre güzel olur:))
Bende iyi olmaya çalışıyorum kalbim nasıl atıyo anlatamam haber bekliyorum hala canım.. Duaların için çok teşekkür ederim allah kabul etsin inşallah
amiin canım inşallah herşey çoook güzel olur sakin sakin bekle dua et canım benm
zaten görmemişler miydi yerini kuzenin mi ne görmüştü yanlış hatılamıyorumdur inşallah
doğru hatırlıyosun tatlım... Kuzenim kırklareli merkezde canım dağıtım için vize den buraya gelicekler komutanla konuşup burda kaldırtmaya çalışıcam demişti.. Eski sisteme göre kura çekimi yapılıyodu öyle olursa kurasını değiştiririz ama yeni sistemde ankara dan yerleri belli oluyo öyle olursa kimse bişey yapamaz dedi en son.. Bugün belli olucak kura mı değil mi diyeAşkım hergün 12ye kadar mutlaka arardı ama bugün dağıtım fln var diye aramadı hala kuzenim komutan şöförü olduğu için cep telefonu taşımak zorunda 2 kere msj attım buldun mu sevgilimi görüşebildiniz mi durum ne diye cevap vermedi müsait değiller herhalde bekliyorum öyle dua ederek
inşallah dilediğin istediğin gibi olur canım benim:) dua et sakin sakin bekle bakalım ne olacak
kalmasınn kalmasınnnnnnnnn sabah olsa binsem uçağa kuş olup uçsammm bi an önce :)
deli gibi metin arolat dinliyorum :) tam bizlik izmir :)
kocaelinde kına olacak ama düğün gibi nikahta küçükçekmecede
çok isterim gelmenizi inş askerlerinizi alır gelirsiniz kınaya ama düğün gibi olacak salon filan kiraladık
kızlar merhaba beni de alır mısınız aranıza :))) ben de asker yolu bekliyorum... acemiliğini izmir narlıderede yaptı 5 gün izin kullandı perşembe günü teslim olacak usta birliğine ISPARTA ASAL BÖLGE BŞK K.LIĞI :) acaba aranızda askerini buraya gönderen var mı :)):7http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/turkbayragi.gif2:
Ayy kuzen aradı ya vize den buraya 200 kişi geldi ama seninki yok aralarında komutandan listeye baktım adını göremedim buraya gelicekti direk dedi bende bilmiyorum beni de aramadı dedim ben ilçelere sordurtiyim bi ararım seni dedi( Off nereye yolladılar benim askerimi yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?