zeynepciiimmm haber var mıı
Uzun bir aradan sonra ben de tekrar aranızdayım...
Gitmek - gelmek derken çok yıprandım. Yılbaşı akşamı geri döndüm ama sevgilim hala abisindeydi onla yılbaşıyı kutlayamamak acı vericiydi. Pazar o teslim oldu derken ben yeniden boşluğa düştüm de düştüm. Bir yandan sınavlar derken anca döndüm buralara. Sizlere yetişyim diye dün bütün kaçırdıklarımı okudum. Herkes hastalanmış bende hastayım - havalar çok kötü. Hepinize büyük geçmiş olsun. Askerlerimiz de hasta. Hele o Narlıdere hasta etti de hala öksüryor telefonda garibim.
Yemin Töreni çok duygu vericiydi ama çok güzeldi. Anladığım kadarıyla da çoğumuz gitmiş görmüş sevdiklerini, başka zamanlarda da olsa. Darısı göremeyenlerin başına diyecek olsam da o da zor yokluğuna tam alışıyorsun, yanındasın diye tam seviniyorsun ve tekrar yokluğuna dönüyorsun neye uğradığını şaşırıp tekrar ilk günlere dönmüş oluyorsun. :/
ben de o şarkıyı dinliyordum giderken sürekli :)
düğün ve nikah küçükçekmecede demek, benim askerim orda askerlik yapıyor şu an. Dikkatimi çekti bir an.
Kimleri görüyorum Özge sen de katılmışsın buralara :) Bil bakalım ben kimim?
Platese başlıyormuşsunuz valla bende özendim size. Büyük topta var evde ama napsam ne etsem diye urğaşamıyorum pek onla.
hala dinliyorum :) o narlıdere hasta etti valla hepimizi , harikaydı yemin töreni de tek sıkıntı en önde ayakta dikilenlerdi bağırmaktan sesim kısıldı o gün :)
geçmiş olsun canım sana da :)
Yok canım yaa kırklarelideki bütün askerlik şubelerini aradım bikaç tanesine ulaşamadım ama kırklareli pınarhisarda bir çocuk açtı telefonu yanımda 6 tane acemilikten gelenler var adını söyle onlara soriyim dedi söyledim ordan bir çocuk aa telefonu bana ver ben tanıyorum dedi aldı telefonu ona sordum bizim koğuştaydı 9.koğuş dimi dedi evet dedim lüleburgaza düştü dedi lüleburgazı aradım listeye baktılar buraya gelmemiş dediler.. Aramadı da nerden nasıl öğrenicem bilmiyorum 15 ocakta yanına gidicem diye bugün biraz alışveriş yapıcaktım inan hiç hevesim kalmadı telefon elimde oturuyorum öyle.. allahım nolur bir haber alıyim ya ölücem meraktan((
Teşekkür ederim. Evet öndekiler biraz sorun oldu. Biz de en sonda oturuyorduk.
Sabır sabır azıcık arayacaktır mutlaka. Gerçi çok iyi anlıyorum seni merak etmemek elde değil.
Yok canım yaa kırklarelideki bütün askerlik şubelerini aradım bikaç tanesine ulaşamadım ama kırklareli pınarhisarda bir çocuk açtı telefonu yanımda 6 tane acemilikten gelenler var adını söyle onlara soriyim dedi söyledim ordan bir çocuk aa telefonu bana ver ben tanıyorum dedi aldı telefonu ona sordum bizim koğuştaydı 9.koğuş dimi dedi evet dedim lüleburgaza düştü dedi lüleburgazı aradım listeye baktılar buraya gelmemiş dediler.. Aramadı da nerden nasıl öğrenicem bilmiyorum 15 ocakta yanına gidicem diye bugün biraz alışveriş yapıcaktım inan hiç hevesim kalmadı telefon elimde oturuyorum öyle.. allahım nolur bir haber alıyim ya ölücem meraktan((
biz en öndeydik ama işe yaramadı sürekli bağıran çağıran bi tip oldumAz önce konuştuk inanılmaz fırtına var diyo bi telefon kulubesi yıkılmış askerin üzerinde ayağı ezilmiş :/
sabır canım bekleyelim biraz arayacaktır elbette kendini çok strese sokma hayırlısı olur inşallah
ben geç girdüm cevabını belki de şu anda bile haber almış olabilirsin umarım hayırlsı olur dua edelim lüleburgaz olursa hayırlı olsun
sağol canım :) ne kadar vitamin ilacı , portakal vs varsa tüketiyorumama nafile . Domuz gribi mi oldum nedir anlamadım :S
Canım simdi aradı lüleburgaz ilçe jandarmaya düsmüs telefonda ağlamaklıydı cok fena bir yer burda askerlik bitmez acemilik daha güzeldi cidden herkesin gunde 1 telefon hakkı varmıs öyle diyolar burda fln dedi hemen kapattı zaten( hayırlısı olmustur insallah tatlm su günler gecsede gitsem yanına gormeden icim rahat etmicek
uzulme tatlim. benimki de ilk gun oyleydi. burda nasil vakit gecicek cok kotu falan diye ama 2. 3. gun alisiyolar, kabulleniyolar ortami.
uzun donemler sagolsun(!) ilk gelenlerin gozunu korkutsunlar diye ilk gun morallerini bozuyorlar. ama sonucta kendilerinde 3-4 yas kucuk cocuklar duzeliyo. kafana takma sakin. en az 1 hafta sonra silah kullanip oyle basliyorlar goreve. o zamana kadar rahat konusursunuz cunku is veremiyorlar bu durumda.
Sürekli bağıran, çağıran bir tip görmüş olabilirim:)) Allah korusun hepsini ya
virus var demis doktor. dikkat et tatlimm. bol bol c vitamini halleder bence :)
Bir gün daha geçti kızlar :) her gün bitişinde mutlu oluyorum artık bi gün daha geçti diye sanki akşamlar daha hızlı geçiyomuş gibi geliyo koca gün bitince :)
gunaydinn bugun dukkani acan olmamis ben yazayim istedim :))
kizlar soguk hava usutmeyelim dediler bugunluk bulusmayi erteledik, ilerde daha kalabalik bi bulusma yapariz isallah :)
bugun sabah sevgilim uyandirdi beni. o kadar neseli konustuk, birbirimize takildik. moralim cok guzel en azindan onu guldurdugum icin :))
Ben de gelipte buluşmanızı anlatacaksınız diye bekliyorum :))
Bugün sevgilimin ilk çarşı izniydi. 10 dakika da olsa kamerada görüştük. Maalesef askerlik bugün de peşini bırakmadı. Yok künye yok gömlek yazdırma derdi derken gün geçip bitti. Sizlerin de en kısa zamanda görüşebilmeniz dileğiyle.
Ben de gelipte buluşmanızı anlatacaksınız diye bekliyorum :))
Bugün sevgilimin ilk çarşı izniydi. 10 dakika da olsa kamerada görüştük. Maalesef askerlik bugün de peşini bırakmadı. Yok künye yok gömlek yazdırma derdi derken gün geçip bitti. Sizlerin de en kısa zamanda görüşebilmeniz dileğiyle.
cok sevindim canim :) benimki isallah haftaya ilk carsisina cikcak.
ben iyi ki cikmamisim,hastalanmaya basladim.
saatlerdir evde ne kadar ilac varsa hepsini yuttum isallah hemen atlatirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?