343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

zeynepciiimmm haber var mıı

Yok canım yaa kırklarelideki bütün askerlik şubelerini aradım bikaç tanesine ulaşamadım ama kırklareli pınarhisarda bir çocuk açtı telefonu yanımda 6 tane acemilikten gelenler var adını söyle onlara soriyim dedi söyledim ordan bir çocuk aa telefonu bana ver ben tanıyorum dedi aldı telefonu ona sordum bizim koğuştaydı 9.koğuş dimi dedi evet dedim lüleburgaza düştü dedi lüleburgazı aradım listeye baktılar buraya gelmemiş dediler.. Aramadı da nerden nasıl öğrenicem bilmiyorum 15 ocakta yanına gidicem diye bugün biraz alışveriş yapıcaktım inan hiç hevesim kalmadı telefon elimde oturuyorum öyle.. allahım nolur bir haber alıyim ya ölücem meraktan ((

hala dinliyorum :) o narlıdere hasta etti valla hepimizi , harikaydı yemin töreni de tek sıkıntı en önde ayakta dikilenlerdi bağırmaktan sesim kısıldı o gün :)
geçmiş olsun canım sana da :)

hala dinliyorum :) o narlıdere hasta etti valla hepimizi , harikaydı yemin töreni de tek sıkıntı en önde ayakta dikilenlerdi bağırmaktan sesim kısıldı o gün :)
geçmiş olsun canım sana da :)

Teşekkür ederim. Evet öndekiler biraz sorun oldu. Biz de en sonda oturuyorduk.

Sabır sabır azıcık arayacaktır mutlaka. Gerçi çok iyi anlıyorum seni merak etmemek elde değil.

Teşekkür ederim. Evet öndekiler biraz sorun oldu. Biz de en sonda oturuyorduk.

Sabır sabır azıcık arayacaktır mutlaka. Gerçi çok iyi anlıyorum seni merak etmemek elde değil.

biz en öndeydik ama işe yaramadı sürekli bağıran çağıran bi tip oldum Az önce konuştuk inanılmaz fırtına var diyo bi telefon kulubesi yıkılmış askerin üzerinde ayağı ezilmiş :/

sabır canım bekleyelim biraz arayacaktır elbette kendini çok strese sokma hayırlısı olur inşallah
ben geç girdüm cevabını belki de şu anda bile haber almış olabilirsin umarım hayırlsı olur dua edelim lüleburgaz olursa hayırlı olsun

biz en öndeydik ama işe yaramadı sürekli bağıran çağıran bi tip oldum Az önce konuştuk inanılmaz fırtına var diyo bi telefon kulubesi yıkılmış askerin üzerinde ayağı ezilmiş :/

Sürekli bağıran, çağıran bir tip görmüş olabilirim :)) Allah korusun hepsini ya

Canım simdi aradı lüleburgaz ilçe jandarmaya düsmüs telefonda ağlamaklıydı cok fena bir yer burda askerlik bitmez acemilik daha güzeldi cidden herkesin gunde 1 telefon hakkı varmıs öyle diyolar burda fln dedi hemen kapattı zaten ( hayırlısı olmustur insallah tatlm su günler gecsede gitsem yanına gormeden icim rahat etmicek

uzulme tatlim. benimki de ilk gun oyleydi. burda nasil vakit gecicek cok kotu falan diye ama 2. 3. gun alisiyolar, kabulleniyolar ortami.
uzun donemler sagolsun(!) ilk gelenlerin gozunu korkutsunlar diye ilk gun morallerini bozuyorlar. ama sonucta kendilerinde 3-4 yas kucuk cocuklar duzeliyo. kafana takma sakin. en az 1 hafta sonra silah kullanip oyle basliyorlar goreve. o zamana kadar rahat konusursunuz cunku is veremiyorlar bu durumda.

Bu arada ben geç döndüm aranıza ama yeni yılınızı kutlamadan geçemiyeceğim. Umarım yeni yıl hepimize güzel şeyler getirir. 2012 - çift sayı; bizlere uğur, mutluluk, sağlık ve askerlerimizi getirsin :)

Kuzenimle konustum canım merkeze götürmemis komutan direk vizede kura cekimi yapılmıs ordan dağıtmıslar hemen o yüzden bisey yapamadık moralini bozmak istemem ama kırklarelide düsecegi en kötü yere düsmüs komutanlar bile luleburgaza dusmeyinde nereye giderseniz gidin demis bir tek luleburgazda devrecilik varmıs yani ust devre askerleri emir veriyomus komutan fln yokmus baslarında kısa dönemlere uyuz oluyolarmıs zaten.. Senin dedigin gibi olur insallah tatlım 2-3 gun gecsin bakalım nasıl olucak allah kısmet ederse 1hafta sonra yanındayım zaten

Bir gün daha geçti kızlar :) her gün bitişinde mutlu oluyorum artık bi gün daha geçti diye sanki akşamlar daha hızlı geçiyomuş gibi geliyo koca gün bitince :)

Sürekli bağıran, çağıran bir tip görmüş olabilirim :)) Allah korusun hepsini ya

o ben olabilrim işte aminn canımm :)

virus var demis doktor. dikkat et tatlimm. bol bol c vitamini halleder bence :)

iyiyim şimdilik yarın gelebilicek gibiyim ama hava felaket kızlar , uzaktan geliceksiniz sıkıntı olmasın sizin için ?

iyi akşamlar kızlar. Şafaklar geçiyor öyle yada böyle.
kiminin çok güzel geçiyor kiminin zor geçiyor ama geçiyor bir şekilde.

%17 kısım bitiyor bugün Allah yardımcınız olsun.
Sabırla huzurlu mutlu geçer inş. hepinizin şafağı...

bizlerin %95 oldu inş. % 5 lik kısmıda bitiyor 10 gün sonra.

Bir gün daha geçti kızlar :) her gün bitişinde mutlu oluyorum artık bi gün daha geçti diye sanki akşamlar daha hızlı geçiyomuş gibi geliyo koca gün bitince :)

evetttt :)

özellikle bu hafta çabuk geçti sanki :)

ben bir aksilik olmazsa haftaya cumartesi yanına gideceğimm :)

ben bugün ilk defa ağladım. evet ilk defa. daha önceden tebessümle gözlerim dolardı ama bugün ağladım. o benim aynı zamanda en iyi arkadaşım, dostum her şeyim. o kadar özledimki onunla dertleşmeyi, konuşmayı, sohbet etmeyi...

neyse döndüğünde her şey çok daha güzel olacak.

gunaydinn bugun dukkani acan olmamis ben yazayim istedim :))
kizlar soguk hava usutmeyelim dediler bugunluk bulusmayi erteledik, ilerde daha kalabalik bi bulusma yapariz isallah :)
bugun sabah sevgilim uyandirdi beni. o kadar neseli konustuk, birbirimize takildik. moralim cok guzel en azindan onu guldurdugum icin :))

Ben de gelipte buluşmanızı anlatacaksınız diye bekliyorum :))
Bugün sevgilimin ilk çarşı izniydi. 10 dakika da olsa kamerada görüştük. Maalesef askerlik bugün de peşini bırakmadı. Yok künye yok gömlek yazdırma derdi derken gün geçip bitti. Sizlerin de en kısa zamanda görüşebilmeniz dileğiyle.

Ay canım ne güzel seninki en azından çarşıya çıkabilmiş bizimkinin olduğu yerde denetleme var 19 una kadar çarşı falan yok ondan sonra ki hafta gidip evci çıkarıcam çıkabilirse tabii ki :97:

cok sevindim canim :) benimki isallah haftaya ilk carsisina cikcak.
ben iyi ki cikmamisim,hastalanmaya basladim.
saatlerdir evde ne kadar ilac varsa hepsini yuttum isallah hemen atlatirim.

cok sevindim canim :) benimki isallah haftaya ilk carsisina cikcak.
ben iyi ki cikmamisim,hastalanmaya basladim.
saatlerdir evde ne kadar ilac varsa hepsini yuttum isallah hemen atlatirim.

Gecmis olsun tatlm iyiki bulusmamısız o zaman dikkat et kendine dinlen vitamin al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…