343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın fıstıklar yeni bir haftayı başlattık inş bu hafta sular seller gibi geçer

benim askerim nöbet eri olmuş günde 6 saat nöbet sonra serbest

Son düzenleme:
günaydınn kızlar fatma bu habere sevinmeli mi üzülmeli mi bilemedim canım 6 saat sonunda serbest olması güzel
nöbet sabah mı akşam mı olacak sanırım o önemli yine de hayırlı olsun canım

Zeynepcim bütün hafta sonu aklımdaydın lüleburgaz yazmışsın yorumlarda ama merkez değil kötü bir yermiş sanırım
sana bugüne kadar söyleyemedim lüleburgaz'da kaydırma birlik var çoook korktum askerin o birliğe düşer diye
benm kuzenim kurada lüleburgaz çıktı tabi çoook sevindik sonra öğrendik ki kardırma birlikmiş ve şırnak a gitti neyse hayırlısıyla bitirdi geldi
senin askerinin lüleburgaz da olduğunu duyduğumdan beri söyleyemdim sana yeri ne kadar kötü olursa olsun şükür canım üzme kendini askerine de böyle destek ol
allahıma şükür kaydırma birliğe düşmedi:))

valla askerim sevinmişti en azından sorumluluğum yok hiçbirşeyde diyor kantinci çamaşırhaneci olmak filan zormuş çeşitli saatlerde olur heralde nöbet

zeynebin durumu ne gülçincim anlamadım bi anlatsana bana
sen napıyosun nasıl gidiyo askerin nasıl

ben iyiyim çok şükür askerim yazıcı oldu o da iyiymiş:))
zeynebin askerinin usta birliği lüleburgaz olacaktı ama tam yeri belli değildi merkez olsun istiyolardı rahat olsun diye
ama olmamış sanırım kötü bir yere düşmüş lüleburgaz da bende taa ilk başından ber söyleyemiyodum zeynep e
lüleburgaz da kaydırma birlik var neyse ki oraya düşmemiş anladığım kadarıyla canım durum bu

buluşma olmamış neyse inş. Havalar düzelsin hep birlikte bululuşuruz
zeynepcim üzülme ne olur
inşallah askerin burda çok rahat eder dualrımız onunla
bizde cumartesi eşimle internetten konuştuk çok güzeldi
kilo almış bayağı
usta birliğine geçti cumartesi daha kalabalık bir yermiş
ama yarın kura çekicez merkezdeki karakollara gönderecekler bizi dedi
acemi birliğini yaptığı yerde telefonlar içerdeydi
burda dışarda ve hava çok soğuk dedi kıyamadım fazla konuşmadık
inşallah gideceği yer iyi olur kızlar inş.

iyi olmanıza sevindim canım geçmişi bende okuyamadımda ondan sana sordum teşekkür ederim anlattığın için

zeynebim inş kaydırma birlik diildir.

ohh ne güzel bizimkileri dışarı bırakmadılar bu haftasonu

inş güzel yerlere gider canımcım

günaydın kızlar :)
ben biraz toparlandım. dün akşam aşırı baş dönmesi oldu,ilaçların yan etkileri diye düşündüm. neyse o da iyi bugün.
bugün tan 4. haftaları gidişlerinin. o yüzden güzel bi gün :)) 12

geçm,iş olsun tatlım :):)

oyy kuzular pazartesi yoğunluğunuz mu var kimseden ses çıkmıyor

haftasonu feci diyet yaptım kızlar :)

teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.
benimkinin de aklı bende kalmış şimdi konuştuk onla. benimkinin 12 saat görevi(büyük ihtimal yazıcı olacak) aşkam da 2 saat nöbeti var. sizinkilerin olduğu yerlere göre çok ağır şartları. ama çarşı izinleri çok fazla. arada haftaiçi bile birkaç saatlik izin olabiliyormuş. bi başlarsa şafak falan düşünemicek gibi geliyo :)

çarşı için deli oluyo benimki bizim ordada çarşı sıkıntılı içerde rahatlar ama çarşıya çıkma sıkıntıları var

bizimkinin de lojmanlara gitme ihtimali varmış askerim istemiyor oraya gitmeyi

bende istemiyorum gitmesini :) sivil hayatı görmesin izmirin kızları güzel derler :)

öhöm öhömmm :)) derler derken?! :))))
lojmandaki asker çocukları daha küçük olur merak etme. arada görüyodum,dershaneye falan gidiyorlardı daha.

öhöm öhömmm :)) derler derken?! :))))
lojmandaki asker çocukları daha küçük olur merak etme. arada görüyodum,dershaneye falan gidiyorlardı daha.

fıstık senin fotonu gördüm maşallah fıstık gibisin. derler diil gerçekten güzeller işte gerçekler benim canımı sıkıyor :):)

şaka bi yana askerim istemiyor arkadaşlarından ayrılacağı için

çarşı için deli oluyo benimki bizim ordada çarşı sıkıntılı içerde rahatlar ama çarşıya çıkma sıkıntıları var

işte çalışma saatlerine göre değişiyomuş. onun taburundakiler günde 14 saat görev yaptığı için böyle. diğer tabur az bi nöbet süreleri varmış onlar hiç çarşıya çıkamıyormuş.
en azından yemekler çok kötü diye dışardan yemek getirtebilyorlar. bu bile yeter bana aklım onda kalmıyo aç mı uyudu diye.

saolcanım benimm :))) şaka takılıyordum ben sana.
evet bi de o var tabi. en rahat neresi olursa oraya gitsin bence. vakit geçsin, düşünmesin hep kaç günüm kaldı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…