Zebra perdelerde beğendiklerinin notunu aldık bile en azından şimdi kafanda model ve renkler oturmuştur zebra perde yapımı ve takılması en fazla 1 hafta sürüyo.. askerinle gelirsin bigün çayımı içmeye beğendiklerini onada gösteririz :) gelmezmiyim tatlımm ama bu sefer ayakkabına benim adımın yanına onun adınıda yazalım hep benimki tek yazılıyodu belki ondan evlenemedik bir türlü :))))))
aynen canım gelsinde çayını içmeye geliriz :) o benim zevkime güvenir ama yinede gösteririz
evet ya yanyana yazarım ben isimlerinizi ayrıca seninkinin adını benim damadın ayakkabısına da yazarız yeni bi akım başlatırız :):)
oyy valla ya bende dört gözle bekliyorum :) insan bu işin içine girince daha çok hevesli oluyor evlenmeye :)
yaa valla bekliyorum kınaya da nikaha da özellikle kınaya izmitte ama olsun ya toplanıp gelirsiniz kimse gelemezse sen senin askeri alır gelirsin :)
ben buralara uğramaylı ne güzel dostluklar başlamış aranızda, beni de alın beni de alın :)
Tam garanti olsun diyosun yanii olurr walla süper olur :) Seçtiklerin çok güzeldi canım zaten pencerede çok daha güzel duruyo bide :)) Askerim aradı azönce canım ankesörlüden bugün fırsat bulmuş hemen arıyım dedi bir çocuk doktora gitmiş merkeze para verdim bana kart alsın diye akşamüstüne doğru ararım kesin dedi ... Dün akşamda bulaşık yıkayamamış bu akşam yıkıcakmış komutanın çocuğuna ingilizce çalıştırmış 2-3 saat baya iyiymiş araları birde pazar günü komutan nöbetçiymiş ohh hemen dışarı yollar bizi dedi :)
Fatmacm bugün nete girebildi mi askerin? Konuşabildiniz mi?
ben buralara uğramaylı ne güzel dostluklar başlamış aranızda, beni de alın beni de alın :)
Aile gibi burası sıcacık :) Hoşgeldinnn :)
hoşbulduk :) ilk günlerde konuşmuştuk sizlerle sonra bakamadım bir daha...
çok destek olmuştunuz bana o günlerde, ama burda bi arkadaşaın yazılarını okudum, askerinin ailesi ile problemi olan arkadaş
ona tavsiyem hiç üzülmesin eğer birbirlerini gerçekten seviyorlarsa ikisi de birbirini
bırakmaz zaten, yaşadım biliyorum :)
bu arada 1 ay bitti bile kızlar :) alıştık duruma
tam olsun tabi sıra sizde sen gülçin en son aslı :) sende al burdan kart global kart diye bişi var onu sor bugün pttye
yok canım ya bugün atış yapacaklar sabahtan silahla daha aramadı bile dedi zaten ben seni çok kötü alıştırdım sürekli arayarak ama şimdi beklediğin zamanlarda arayamayabilirim beni merak etme dedi. bekliyorum şimdi arasın diye :)
gel tatlım önce tanışalım ben kısaca f yani uzunca fatma :):)
sende muhtemelen burcusun :)
evet aynen öyle:) ismim burcu çok memnun oldum
buluşma planlarınız da varmış , 341. dönem yazılarına baktım burası insanı yanlız bırakmıyor en zor dönemlerde
evet ama hava muhalefeti n edeniyle iptal ettik. ama ben dün zeynebi ziyaret ettim iş yerinde
Pttye sorucam tatlım bugün inş vardır alıcam 10tane fln.. evet canım ya belli bir saate alıştık o saatte aramayınca meraklanıyoruz hemen atışlar 3-4 gibi bitiyo tatlm arar ondan sonra ayy napcaz biz böle hani sayılı gün çabuk geçerdiii :)
Evet açılışı yaptık herkesin müsait olduğu bi zamanda hepbirlikte görüşücez inş :) Herkes yoğun sanırım bugün canım ya kızlar nereye gitti :)
zeynepçim merhaba, ben askerimle 2003 yazından beri beraberim , uzun zaman oldu ama ilk 6 sene sadece benim ailemin haberi vardı durumdan ,
daha sonra okuttum askerimi :) büyüttüm vee üniversiteye girdi sonra artık vakti geldi gelsinler tanışalım dedik . fakat ailesi beni ve ailemi farklı buldukları için isteğimiz kabul edilmedi ve biz ayrıldık. hayatımın en sancılı dönemiydi.
araya atışmalar girdi bizim aracılığımızla, bizde kavga edip aracılık yapınca olay daha da büyüdü ama sadece 2 hafta dayanabildik ayrı kalmaya . o kavgalardan sonra sanki hiçbirşey olmamış gibi devam ettik. ve akıllandık tabii:) ailelere karşı hep birbirimiz övdük. onsuz mutlu olamam dedik yeri geldi evi terk ettik , kabul edene kadar gelmem dedik ve bu yaz ramazan ayında tanışmaya geldiler bize :) ve inanırmısınız birbirlerini sevdiler. boşuna birbirimize kötü hisler beslemişiz dediler.
tabi çok zor oldu kabul ettirmek, birbirine kenetlenmek gerek, tek taraf savaşmayacak iki taraflı olması gerek
allah sizi birbirinizden ayırmasın düğün ne zaman nişan filan yaptınız mı
tamam o zaman rastlarsam konuşmalara bende katılırım size , bu arada ben istanbuldayım siz hangi şehirlerdesiniz ? he birde askerleriniz nerede? benimki cuma hataydan çıkıyor oradan hakkariye gidecek
aminnn , allah hiçbirimizi sevdiğimizden ayırmasın , bu sene sonu evlenicez kısmet olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?