kızlarr çok mutluyum haftasonu askerimin yanındayım hemde 2 gün görüşeceğiz silah eğitimine başlamışlardı sevdiceğim üstün başarı göstermişte ona hediye 1 çarşı izni daha vermişler cteside pazarda çarşıya çıkacak bende haftasonumu onunla geçireceğim
ay süpermiş yaa ben de bu cumartesi gidicem Allah izin verirse.
yalnız ankara polatlı 5 saat sürüyo. sabah da 9 bucuk gibi çıkmış olacak biz yola kaçta çıkacağız hiç bilmiyorumbana göre hava hoş da ailemle gittiğim için 4 te kalkın diyemiyorum
canım keşke yalnız gitseydin ya insanın ailesi yanındayken hasret gideremiyor pek
biz gündüzleride bayağı ilerlettik sohbeti çok iyi arkadaşlıklar kurduk ama onların bide akşam tayfası var muhabbetler süper çok güzel vakit geçiyo yazışırken eve internet bile alabilirim yani
Size iyi haberler veriyim bugün kızlar dünkü bunalım halimden sonra :) Söylemiştim ya benimkini yazıcı yapmışlar dün akşamüstü konuştuk komutan ayrı bir oda vermiş anahtarı sevgilimdeymiş dolapta varmış önemli eşyalarını oraya koyup kapıyı kilitleyebilirmiş birde masasında telefon varmış sabah 9 akşam 6 arası bu telefondan rahat rahat arayabilirsin bazen komutan duruyor başımda o zaman konuşamayabilirim sen ses tonumdan anlar kapatırsın ama komutan 5.30da gittiği için 6ya kadar kesin tek olurum dedi
günaydınn günaydınn:)))
günaydın :) herkeze
günaydın fıstık :):)bende geldim :)
günaydınn canımcımmm ayy bugün midem çok fena bulanıyo yaa(
oyy kıyamam ne oldu acaba taşa basıp üşüttün mü mideni geçmiş olsun
sagol canım hiç bilmiyorum ki ya geçer inşallah
günaydınnnnnnnnn
gülçin üşüttmüşsündür canım sıcak bişiler iç
fatmacım nasılsın canım
125 günümüz kaldı Allah'a çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?