343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlarr çok mutluyum haftasonu askerimin yanındayım hemde 2 gün görüşeceğiz silah eğitimine başlamışlardı sevdiceğim üstün başarı göstermişte ona hediye 1 çarşı izni daha vermişler cteside pazarda çarşıya çıkacak bende haftasonumu onunla geçireceğim

ay süpermiş yaa ben de bu cumartesi gidicem Allah izin verirse.

yalnız ankara polatlı 5 saat sürüyo. sabah da 9 bucuk gibi çıkmış olacak biz yola kaçta çıkacağız hiç bilmiyorum bana göre hava hoş da ailemle gittiğim için 4 te kalkın diyemiyorum

canım keşke yalnız gitseydin ya insanın ailesi yanındayken hasret gideremiyor pek

bu akşam 2 kere aradı :)

bazen 3 hatta 4 bile oluyo aramaları çok seviniyorum :) kısa kısa da olsa.

bir de koğuşunun yanındaki telefon bozuktu o yapıldı çok şükür.

biz gündüzleride bayağı ilerlettik sohbeti çok iyi arkadaşlıklar kurduk ama onların bide akşam tayfası var muhabbetler süper çok güzel vakit geçiyo yazışırken eve internet bile alabilirim yani

O hangi grup ya çok merak ettim, hangi sayfa?

Oh hadi bakalım çok sevindim senin adına, rahatlamışsındır az da olsa artık eee 15 ocağa da az kaldı :)

merhaba kızlar bende geldim kırklareliye asker gönderdim bende sevdiceğimi benimki için baya zor olacak biraz pinpiriklidir benimki . ama her yerde ortam yapar oradada yapmış keyfi iimiş

selam kızlaaarr.. günaydın hatta, bugün de ben açayım forumu erken erken :) uzun zamandır yazayım yazayım diyodum ama konudan da geri kalmamak için okumak istiyodum geçmişi. azmettim ve nihayet 311 sayfayı bitirdim bu gece. bi ara gerilerde bi yerde 25 sayfa falan atladım ama olsun, genel hatlarıyla bi çok şey biliyo gibiyim :) hatta beni tanımayanların bile hikayesine öyle ortak oldum ki, sanki bende 1 aydır burda yazıyomuş, tanışıyomuş gibi hissediyorum kendimi :) beni tanıyanlar face den tanır zaten, inşallah burda da varım bundan sonra gece gündüz yarenliğe devamm :)) öpüyorum hepinizi, uyanınca burdayım inş :)

zeynebimm gelince ses ver konuştun mu dün askerinle merak ettim dün gece mesaj atacaktım rahatsız etmemek için atmadım

günaydınnnnnnnnn

gülçin üşüttmüşsündür canım sıcak bişiler iç
fatmacım nasılsın canım
125 günümüz kaldı Allah'a çok şükür

günaydınnnnnnnnn

gülçin üşüttmüşsündür canım sıcak bişiler iç
fatmacım nasılsın canım
125 günümüz kaldı Allah'a çok şükür

hoşgeldin kuzucan

iyiym ne olsun iş güç devam ediyorum zeynep duymasın ama sanki bu hafta hiç geçmiyor sanki hala çarşambadayız

sen nasılsın neler yapıyosun. her gece uyumayı çok seviorum çünkü bir gün daha geçmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…