biz 5 kişi istanbuldayız zizag,askz,delirious-mu, zemzem ve waiting he bide ırmak var oda istanbulda. sen istanbulun neresindesin
askerler
zizag:izmir bornova
askz: kırklareli-lüleburgaz
zemzem: balıkesir
waintg : izmir buca
delirious-mu : ankaraydı dimi tatlım yanlış mı hatırladım eğer yanlışsa çok utanırım
biz 5 kişi istanbuldayız zizag,askz,delirious-mu, zemzem ve waiting he bide ırmak var oda istanbulda. sen istanbulun neresindesin
askerler
zizag:izmir bornova
askz: kırklareli-lüleburgaz
zemzem: balıkesir
waintg : izmir buca
delirious-mu : ankaraydı dimi tatlım yanlış mı hatırladım eğer yanlışsa çok utanırım
ben üsküdardayım arkadaşlar, askerler de hep farklı yerlerdeymiş yahu :)
ben seni hatırlıyorum sanırım daha önce konuşmuştuk bu konuyu
burcu hoşgeldin ben gülçin:))
fatmacım doğrı hatırlıyosun ama eksik birazcık:)) ankara acemiydi usta birliği malatya şuan malatya da:))
ben üsküdardayım arkadaşlar, askerler de hep farklı yerlerdeymiş yahu :)
burcu hoşgeldin ben gülçin:))
fatmacım doğrı hatırlıyosun ama eksik birazcık:)) ankara acemiydi usta birliği malatya şuan malatya da:))
evet, adını görür görmez hatırladım bende seni :)
oyy pardon ya canımcım doğru malatyaya gitti benim asker izmirde kaldı ya sanki herkesinki ilk gittiği yerde kalcakmış gibi düşünüyorum :)
:)) iyiki kalmadı orda nefret ettim ankara dan çocugun diş fırçasını macununu çoraplarını çaldılar acayip hastalandı
canım askım kıyamam yaa:)) şimdi iyi çook şükür hepsi iyi olur inşallah
artık buranın tek demirbaşı sen değilsin kuzuu:)))
bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım patronlarım yurtdışına gitti
bende onlar yokken yapılacak işlerimi yapıyorum arşivlenecek evrakları falan kaldırıyorum
kendime azcık mola verdim
kocam aradı sabah 8-10 nöbeti tutmuş burası çok soğuk aşkım ellerini özledim dedi ölürüm onaaa yaaa
Yine ararım dedi ankesörlüler dışarda olduğu için fazla konuşmak istemedim çok soğukmuş çünkü
allah yardımcıları olsun
burcu sende hoşgeldin canım
canım patronlarım yurtdışına gitti
bende onlar yokken yapılacak işlerimi yapıyorum arşivlenecek evrakları falan kaldırıyorum
kendime azcık mola verdim
kocam aradı sabah 8-10 nöbeti tutmuş burası çok soğuk aşkım ellerini özledim dedi ölürüm onaaa yaaa
Yine ararım dedi ankesörlüler dışarda olduğu için fazla konuşmak istemedim çok soğukmuş çünkü
allah yardımcıları olsun
burcu sende hoşgeldin canım
hoşgeldin canımcımm fatma tuğba ben zeynep demirbaş olduk burnın:))) ama en büyük pay fatma ya ait:))
kocam aradı ne güzel bir cümle benm fatihim de benm kocam olsunnn:))))))))
hoşgeldin canımcımm fatma tuğba ben zeynep demirbaş olduk burnın:))) ama en büyük pay fatma ya ait:))
kocam aradı ne güzel bir cümle benm fatihim de benm kocam olsunnn:))))))))
olacak Allahın izniyle tatlım dualrımzla olacak inşallah sen hiç merak etme
ii yapmışsın biz daha konuşmadık bugün izmirde çok soğukmuş
aminn aminnn allah askerimizin kocişimiz olduğu günleri göstersin inş. eskiden beyim derlerdi kadınlar benim beyimde asker şimdi :) hihihi
akifimde benim kocam olsun :) kız tugba senin kocişin ismi ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?