343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben üsküdardayım arkadaşlar, askerler de hep farklı yerlerdeymiş yahu :)

burcu hoşgeldin ben gülçin:))
fatmacım doğrı hatırlıyosun ama eksik birazcık:)) ankara acemiydi usta birliği malatya şuan malatya da:))

ben üsküdardayım arkadaşlar, askerler de hep farklı yerlerdeymiş yahu :)

karşının kızları çoğalıyor tuğba ile aslıda karşıda

zeyno ile ben avrupa yakasında kaldık :)

çalışıyomusun napıyosun düğün hazırlıkları nasıl gidiyor benimde 30haziranda düğünüm var

burcu hoşgeldin ben gülçin:))
fatmacım doğrı hatırlıyosun ama eksik birazcık:)) ankara acemiydi usta birliği malatya şuan malatya da:))

oyy pardon ya canımcım doğru malatyaya gitti benim asker izmirde kaldı ya sanki herkesinki ilk gittiği yerde kalcakmış gibi düşünüyorum :)

oyy pardon ya canımcım doğru malatyaya gitti benim asker izmirde kaldı ya sanki herkesinki ilk gittiği yerde kalcakmış gibi düşünüyorum :)

:)) iyiki kalmadı orda nefret ettim ankara dan çocugun diş fırçasını macununu çoraplarını çaldılar acayip hastalandı
canım askım kıyamam yaa:)) şimdi iyi çook şükür hepsi iyi olur inşallah

artık buranın tek demirbaşı sen değilsin kuzuu:)))

doğru gülçin sende ilk zamanlardan beri varsın canım :)

malatyada bol kayısı yer :)

canım patronlarım yurtdışına gitti
bende onlar yokken yapılacak işlerimi yapıyorum arşivlenecek evrakları falan kaldırıyorum
kendime azcık mola verdim
kocam aradı sabah 8-10 nöbeti tutmuş burası çok soğuk aşkım ellerini özledim dedi ölürüm onaaa yaaa
Yine ararım dedi ankesörlüler dışarda olduğu için fazla konuşmak istemedim çok soğukmuş çünkü
allah yardımcıları olsun

burcu sende hoşgeldin canım

hoşgeldin canımcımm fatma tuğba ben zeynep demirbaş olduk burnın:))) ama en büyük pay fatma ya ait:))
kocam aradı ne güzel bir cümle benm fatihim de benm kocam olsunnn:))))))))

ii yapmışsın biz daha konuşmadık bugün izmirde çok soğukmuş

hoşgeldin canımcımm fatma tuğba ben zeynep demirbaş olduk burnın:))) ama en büyük pay fatma ya ait:))

olacak Allahın izniyle tatlım dualrımzla olacak inşallah sen hiç merak etme

aminn aminnn allah askerimizin kocişimiz olduğu günleri göstersin inş. eskiden beyim derlerdi kadınlar benim beyimde asker şimdi :) hihihi

akifimde benim kocam olsun :) kız tugba senin kocişin ismi ne :)

ii yapmışsın biz daha konuşmadık bugün izmirde çok soğukmuş

selam burcuu:) ben kadıköy'de oturuyorum.o bölümleri atlamışsın sanırım
benimkisican da bucada benim memleketimde askerlik yapıyoo :)
ben bugün hiç konuşamadım. ama soğuktur tahminimce. narlıdereye gidicek düzgün bi araç verseler de üşütmese gene.

aminn aminnn allah askerimizin kocişimiz olduğu günleri göstersin inş. eskiden beyim derlerdi kadınlar benim beyimde asker şimdi :) hihihi

akifimde benim kocam olsun :) kız tugba senin kocişin ismi ne :)

recep canım
hani benim recebim sarı lira vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…