günaydınnnnnnnnn
gülçin üşüttmüşsündür canım sıcak bişiler iç
fatmacım nasılsın canım
125 günümüz kaldı Allah'a çok şükür
hoşgeldin kuzucan
iyiym ne olsun iş güç devam ediyorum zeynep duymasın ama sanki bu hafta hiç geçmiyor sanki hala çarşambadayız
sen nasılsın neler yapıyosun. her gece uyumayı çok seviorum çünkü bir gün daha geçmiş oluyor
günaydınn 125 gün kaldı ama gerçekten sanki bu hafta geçmiyo çok tuhaf hissediyorum
kalkıyorum sabah bugün perşembe mi diyorum sonra aklıma geliyo hala çarşamba bitmiy sanki bu hafta
günaydınn 125 gün kaldı ama gerçekten sanki bu hafta geçmiyo çok tuhaf hissediyorum
kalkıyorum sabah bugün perşembe mi diyorum sonra aklıma geliyo hala çarşamba bitmiy sanki bu hafta
soğuklardan mıdır nedir geceler acayip uzun bi gün gibi geçiyor valla . toplamda bir gün 2 günmüş gibi oluyor o zaman. bide rutine bağladık gülçin yemin töreni olcakmıydı olmucakmıydı usta birliğine geçtimi geçmedimi görevi ne olacaktı olmucaktı hepsi geçti rutin günler geldi
şişşşttt umutsuzluğa kapılmak yok günler geçiyo bakın iki gün sonra hafta sonuuu
yaaa sanki banada bu hafta çabuk geçti gibi geldi
artık sanki yavaş yavaş alışıyorum ben
böle diyorum ama bazen bunalıma bağlıyorum kendimi
haklısın aslında ondan da oluyo aramaları bile düzene girdi saat kaçta arar bilip ona göre davranmaya başladım:))
hahahaha bende yolda giderken bi anda ağlamaya başlıyorum sadece ben böyleyim sanıyordum demekki sende öylesin
aman öyle böyle geçecek inşallah bu günlerde
günaydın herkesee :))
bugün benimki atış yapmak için narlıdereye gidecek. akşama da ilk nöbetini tutacak. yarın gündüz de görevine başlıyacak. revirci yada yazıcı :)
Günaydın kızlaaar :)
Fatmacım duydum bilee gerçekten geçmiyo bu hafta sabah uyandım ohh perşembe dedim sonra hatırladım nasıl yaa daha çarşamba sabahındamıyız dedim.. geçen hafta daha çabuk geçti sanki :) Tatlım msj atsaydın aşkolsun ne rahatsızlığı gece 2 ye kadar uyuyamadım zaten birde komik rüya gördüm. Asker yolu bekleyenler otobüse binmişiz sinema olan bi meydana görürüyolar bizi oraya polis otobüsleriyle askerleride getiriyolar hepbirlikte film izlemeniz için vaktiniz var sonra görüş bitiyo dediler sinemaya giriyoruz bitince askerleri alıyolar yanımızdan götürüyolar hepimiz sarılmış ağlıyoruz ne çabuk bitti film daha konuşamadık bile off diye bi gözümü açtım ohh rüyaymış dedim :) buarada dün konuştum canım 5.32 de aradım hemen telefonu başka biri açtı askerin adını söyledim görüşebilirmiyim diye aa zeynep yenge sen misin dedi şaşırdım sen beni nerden tanıyosun dedim biz burda konuşuyoruz hep 7.seneye girmişsiniz maşallah evlenirsiniz artık dedi bende bakalım kısmet dedim çocuk da aa niye öyle diyosun ben askerine söyledim aynısını ben bi döniyim o da olucak olucak inş dedi dedi seviyo yenge bu çocuk seni sende onu seviyosun belli allah ayırmasın dedi.. neden bilmem ama mutlu oldum :) askerimi bağladı bütün gün komutan yanındaymış hi dışarı çıkamamış tam zamanında aradın komutan yemeğe gitti bu gece nöbetçi dedi konuştuk biraz iyiymiş nöbet yokmuş akşama kadar komutanla odadayım genelde sadece bu akşam bulaşık sırası bende birde 15 ocak gelsin artık çok özledim seni dedi ayy dedim bendeee :)) öyle kapattık bir daha konuşamadık canımcım.
oyyy ne güzel rüyaymış en azından beraber film izlemişiz ben aşkımla en sıkıcı filmi izlemeyi bile özledim :)
oh beklediğine değmiş telefonu açan askerin öyle demesi benimde hoşuma gitti :) maşallah inş gelincede böyle güzel olur herşeykomutanla olması ii olmuş o sıkıntılı yerde en azından diğer askerlerle muhattap olmuyor. tek kötü yanı komutanın yanındayken seni arayamaması
günaydın herkesee :))
bugün benimki atış yapmak için narlıdereye gidecek. akşama da ilk nöbetini tutacak. yarın gündüz de görevine başlıyacak. revirci yada yazıcı :)
Evet tatlım sıcak yerde karargah olduğu için nöbet yokmuş sabah sporu dışında dışarıda çıkmıyo ama konuşmamız problem sadece akşamları konuşabilcez sanırımOlsun tatlım ya rahat bir şekilde yapıyo üst devrelerden uzak ya az konuşuruz bizde napalım allah kısmet ederse sık sık gitmeyi düşünüyorum.. Sana bişey söyliyim mi birtanem normalde ben hep olmıcak ya yine ayırıcaklar başarırlar yani diye düşünüyodum ama dün çocuk öyle dedi ya başkalarınada böyle bahsediyomuş ya sanki bu sefer öyle olmıcak daha bi güvenli gelicek gibi geliyo içime bu sefer öyle doğuyo allah boşa çıkarmasın inşallah.. Birde dün annemle tv izliyoruz tuğba ekinci çıktı başladı şarkı söylemeye "aklıma geldin gülüyorum çok özledin biliyorum bende seni seviyorum biraz sabret" diye bende söylemeye başladım annem kanalı değiştirdi hayırdır kızım dedim yook bişey öyle içimden geldi söyledim dedim annem de sen barıştın mı naptın böyle çok içten söyledin dedi off anne aa telefonum çalıyo dedi kaçtım :))))
yavrummm annen balık annenin içine doğar hisseder o :) ya zeynep seni rahatlatmak için söylemiyorum ama benimde içime öyle doğuyor sanki bu sefer olacakmış gibi gelince elini hiç bırakmıcakmış gibi geliyor ama şart ailesinden uzaklaşması.
sık sık gidersin hem gidişlerinde az az konuyu konuşursun. çok yakın ya 2 saat keşke bizimde 2 saat olsa.
Biliyorum tatlım rahatlatmak için söylemediğini ben kendimi frenlemeye çalışıyorum çok kaptırmamak lazım diye.. Ama hani dün konuştuk ya kaptırsam da kaptırmasam da ayrılırsak ben iki türlü de üzülücem acının biraz eksiği biraz fazlası yok canın yandı mı yanıyo işte.. Buarada fatmacım seninle konuştukça dün askerin selam verişi geliyo aklıma hayırlısıyla bitsin bu günlerde kınanda düğününde göbek atasım var çok fena :))
oyy valla ya bende dört gözle bekliyorum :) insan bu işin içine girince daha çok hevesli oluyor evlenmeye :)
yaa valla bekliyorum kınaya da nikaha da özellikle kınaya izmitte ama olsun ya toplanıp gelirsiniz kimse gelemezse sen senin askeri alır gelirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?