343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

merve bizi duymuyor heralde

mervecan hoşgeldin ne zamandır konuşmamıştık nabersin nasılsın nasıl gidiyo şafak sayma meselesi askerin nasıl durumu iyi mi :)

geçmişi okuyordur o şimdi
mervecan dertli kocası dün aramamış bugünde arayamamış daha çok üzülüyo
bizde facede totem yaptım burdada yapalım hadi

cumhur merveyi araaaaaaaaa

geçmişi okuyordur o şimdi
mervecan dertli kocası dün aramamış bugünde arayamamış daha çok üzülüyo
bizde facede totem yaptım burdada yapalım hadi

cumhur merveyi araaaaaaaaa

aratırız biz simdi dualarla totemlerle kimleri aratmadık ki burda :)

mervecim inş arar biran önce kocacın. tugba mervenin eşi ankarada kaldı mı başka yere gitti mi

hoşbulduk :) çoğunuz evliymiş, benimki de askerliği tecil ettiriyim, evlenelim sonra giderim demişti, ben de daha zor olur demiştim , teşvik etmiştim gitmesi için

doğru mu yaptım bilmiyorum

ben geldim kızlaarr.. evet fatmacım benimm :) tuğbanın dediği gibi sabahki yazılanları okuyodum geldim şimdi.. nabersiniz? ben dün aranamdığım için canım sıkkın biraz

hoşbulduk :) çoğunuz evliymiş, benimki de askerliği tecil ettiriyim, evlenelim sonra giderim demişti, ben de daha zor olur demiştim , teşvik etmiştim gitmesi için

merhaba burcu.. emin ol en doğrusunu yaptın canım, birlikte uyuduktan aynı evi paylaştıktan sonra ayrılmak çokk daha zor

en doğrusu canım ben nişanlıyım iyiki evlenmemişiz daha zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…