ben geldim kızlaarr.. evet fatmacım benimm :) tuğbanın dediği gibi sabahki yazılanları okuyodum geldim şimdi.. nabersiniz? ben dün aranamdığım için canım sıkkın biraz
hoşbulduk fatmacım.. bende öyle tahmin ediyorum tabi ama kendime laf geçirmek zor oluyo..nasıl gidiyo hazırlıklar.. dün sayfalrı okurken aklıma geldi, sen kına için hangi salonu tuttun izmitte? çok heryeri bilmesem de belki biliyorumdur :) inşallah gelmek isterim kınana..
merhaba,
izmitte mi yaşıyorsunuz? ben orada okudum , birde %90 izmite gelin gidicem :S
hoşbulduk fatmacım.. bende öyle tahmin ediyorum tabi ama kendime laf geçirmek zor oluyo..nasıl gidiyo hazırlıklar.. dün sayfalrı okurken aklıma geldi, sen kına için hangi salonu tuttun izmitte? çok heryeri bilmesem de belki biliyorumdur :) inşallah gelmek isterim kınana..
merhaba,
izmitte mi yaşıyorsunuz? ben orada okudum , birde %90 izmite gelin gidicem :S
ii valla işte netten bakıyoruz gelinlik koltuk filan falan
yenikentte efor düğün salonu var orayı kiraladım derince yenikentte
beklerim tabi seni de tüm kızları da hele sen kesin gelmelisin izmitteyiz sonuçta
burcu bende izmitte okudum ailem hala orda kamu yönetimi mezunuyum sen ne okudun sevgilin izmitte mi yaşıyor peki neresinde
hmmm o tarafları hiç bilmiyorum da gelmeye niyet alınca buluruz inşallahh .. walla özledim izmiti ya hakkında bişeyler duymak istiyorum :)
fatma canım sen çenesuyunda mı oturuyodun?
ben de uluslarası ilişkiler okudum umuttepe'de :) evet sevgilim izmitte yaşıyor tavşantepede oturuyor onun ailesi, iş bulma olasılığı fazla olduğu için sevgilimin orda oturucam büyük ihtimal
burcu kaç mezunusun ben 2006 mezunuyum baya yaşlıyım :)
merve ve sen benim tersimsiniz ben istanbula gelin geliyrum siz izmite :) izmitte yaşamayı çok isterdim
walla gelirdim ama daha hemen gitmiycem canım, 2-3 hafta sonra falan gidicem. oraya gidince nerede kalacağım konusu sürekli sıkıntı yaratıyo, o yüzden ne kadar az gidersem o kadar iyi diyorum.. bende o taraflardan ev bakıyorum, çenesuyundan. daha kesin bişey yok ama aklında bulunsun. şöyle güzel, uygun bişeyler çalınırsa kulağına haber ver olur mu?
bende pek genç sayılmam :) 2007 mezunuyum
izmit güzel şehir ama işte ailemden farklı şehirde oturyor olucam, hatta bizimkiler bozulyor bu duruma biraz ama , sonuçta evlenince bi sokak altta da otursan hiçbişey eskisi gibi olmaz.
evin ayrı oluyor sonuçta
ben 4ken sen 3müşsün çok arkadaşım vardı uliden ikinci öğretimdin ben
ben 4ken sen 3müşsün çok arkadaşım vardı uliden ikinci öğretimdin ben
yapcak bişi yok tatlım bende 3 sene önce geldim istanbula iş için kısmetinin nerde olacağı belli olmuyor. sonra tanıştım sevgilimle gitme fikrim silindi. belki askerin buralardan iş bulur bu tarafa gelirsiniz yani istanbula
ben örgün öğretimdim, karşılaşmışızdır belkide, hayatımın en güzel dönemiydi :) tam öğrenci şehri , ucuz da :) şimdi hayatımı geçireceğim şehir de olacak heralde bakalım.
çalışıyor musun izmitte? nerdesin? kolay iş bulur muyum orada dersin? zaten kimseyi tanımıyor olucam(üni'deyken bütün arkadaşlarım istanbulluydu) bide iş bulamazsam sıkılırım yahu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?