343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ay evet ya :) hereke'de bir sene okudum ben . o kadar güzeldi ki , ilk dönemden 12 dersten 8 i kalmıştı, gerisini sen düşün artık :)

bende çalışıyorum istanbulda 3,5 yıl oldu benimde çalışmaya başlayalı, sevgilimin ortamı var ama işte benim içimde şüphe var ya iş bulamazsam diye :)

merve ile aynı kaderi paylaşıyoruz galiba :)

off bizde kaçardık dersten hep cafede kağıt oynardık :)

iş deneyimin varmış ingilizcende varsa bulursun sende olmazsa kpssye çalışırsın

zeynepçim bugün yoğunum biraz! işlerle uğraşıp arada okuyorum.
dün çok bağımı ağrıttı sivilce heralde. bugün daha iyiyim. ama gece boyunca sağa her dönüşümde uyandım. hayatımda böyle sivilce görmedim desem yeridir :))
izmirde yıllarca burası da çok soğuk diye geziyodum,kimse beni anlamıyodu. benimki de dedi bugün sana hak verdim,ayazı fena diye. bornovadaydı üniversitem baya donuyoduk. bi daha hasta olmasınlar da başka şey istemiyorumm!

off bizde kaçardık dersten hep cafede kağıt oynardık :)

iş deneyimin varmış ingilizcende varsa bulursun sende olmazsa kpssye çalışırsın

ing de var , ama ulus. hava kargo taşımacılığı yapıyorum ben, o biraz sıkıntı işte, taşımacılık şirketi hemen hemen yok gibi izmitte, başka bi alana kayıp sıfırdan başlayacağım yüksek ihtimal

hihi ben sormuştum ama farketmez ha zeynep ha ben :)

ya bornova dahada soğuk heralde anlamadım manisanın sipilin soğumu geliyor valla bizimki sözde iyileşti ama burnu durmamış hala ama subat geçince ısınır dimi aslı ısınır dimi :)

arkadaşlar;

askerine mektup veya kargo gönderen var mı? 14 şuabt için planınız var mı? merak ettim şimdi

aynen burcucum gel sen ben sana arkadaşlık ederim :)

arkadaşlar;

askerine mektup veya kargo gönderen var mı? 14 şuabt için planınız var mı? merak ettim şimdi

ya mektuplar okuyorlarmış ben o yüzden göndermiyorum evde biriktiriyorum yanına gittikçe okutuyorum geri getiriyorum askerim dediki mektupları bile çalıyorlarmış herşeyi çalıyorlarmış

Bende sorucaktım zaten canım iyi oldu dediğin gibi ha sen ha ben.. Buarada şimdi gelebildim işyerine canım kaçırdıklarımı okuya okuya anca yetiştim size :) Bizim burdaki ptt ye gittim kart kalmamış akdeniz cad. türk telekom var orda bulursun dedi oraya yürüdüm bende tabi sırılsıklam vaziyette orda da global kart kalmamış canım 8TL'lik kart vardı sadece diğerleri pazartesinden önce gelmez dedi bende ondan aldım 5 tane.. Adamın bilgisi çok yoktu kaç dk ne kadar konuşulur bilmiyorum belki gittiğimde orda çarşıda bulursak alırım bulamazsam idare eder aşkımı herhalde diye düşünüyorum Buarada ben fat&ma olayını çook sevdim değişiklik olsun diye yaptırabilirdim cidden :)

ya mektuplar okuyorlarmış ben o yüzden göndermiyorum evde biriktiriyorum yanına gittikçe okutuyorum geri getiriyorum askerim dediki mektupları bile çalıyorlarmış herşeyi çalıyorlarmış

o zaman bende yollamiyim, gidemem de artık gelince veririm, bir de asker günlüğü tutuyorum :) onu veririm

ilerde dönüp bakınca ne kadar özlediğimi hatırliyim diye ,

burun akma olayı bütün hepsinde varmış. benimkine dedim refleks mi yaptım yapma öyle diye telefonda sen burayı görsen senfoni oluşturduk dedi:))
sabuncubeli var orda yüksek biyer. oraya kar yağıyomuş arkadaşım facebooka yazmış. onun soğuğu da bornovaya iner direk. izmirin en soğuk yeri orası...
tabi buralara göre baya erken ısınıyo. mayısın 2. haftası çıktıklarında hava yaz gibi olur orda.

Fatmacım askerinle konuşmana çok sevindim yoğun oldukları bilsekte seslerini 2dk bile duymak zamanın geçmesini kolaylaştırıyor sanki :) İzmir çok soğuk cidden tatlım arkadaşım yaşıyo bornovada bugün tesadüf konuştuk 4 dereceymiş Lüleburgaz da öyle tatlım ya bugün -2 dereceymiş (( hasta olmasınlar da canım başka bişey istemiyorum..

kuzu buraya kadar gelmişsin banada uğrasaydın keşke fevzipaşadada ptt vardı oraya sordun mu fatihte keşke benim orda mola verseydin bi çay içerdik. nasılda üşümüşsündür yavru ya.
fat&ma bu olayı askere anlattım biraz ama anlamadı tabi telefonda :) Fat& M.A gibide yapılabilir vurgulu olur. yada direkt FatMakif gibi bişi

arkadaşlar;

askeriyenin içinde ptt varsa istediğinde gidip alır. bakmıyolarmış sanırım ona. ama yoksa çarşı izni olduğunda gidip alabiliyolarmış. yada komutanda izin alıp.
benim 2-3 haftalık mektuplarım onda duruyo. dışardan geitrdikleri valizler bi odada kitli oraya koymuş. ama 2tane okuyamadan bırakmış çok moralim bozuldu dedi ki ben hep olumlu şeyler yazmıştım. gelince okumak üzere ben biriktiriyorum onları.
10-12 şubatta çarşıya çıkarsa ben izmirde olucam görüşürüz. ama özel bi planım yok. biz çok çok önemsemeyiz öyle günleri.

hahaha derya hanım veli bey o-bu üniversite derken kayış koptu bende bugün kusura bakma :))))

ısrarla soruyorum termal içlik alıyım mı diye istemiyor 2 takım içliğim var dedi off bide nöbetçi oldu ya geldi bizi buldu o en soğuk yer. biz yemin töreninden dönüyoduk 25 aralıkta o zaman bile kar vardı sipil dağında

ya orası daha soğuk olur termal içliği varmı sorsana askerine yoksa alın bi takım. nöbet tutacaksa alın ama yoksa içerde işine yaramaz zaten sıcak içerisi

kız bize komşumu olucan annemlere söylerim güzel temiz bi ev duyarlarsa haber veririm sana çenesuyu çok güzeldir. komşuluk filan ölmemiş bir semttir.

sağol canım, kesin olmasa da öyle bi niyet var bakalım hayırlısı.. şuan oturduğum ev kayınbabamların ama çok ısınma sorunu var. o yüzden 2+1 bile olsa bi ev istiyorum. olursa ilerde daha büyük bi ev alırız nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…