343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

o zaman bende yollamiyim, gidemem de artık gelince veririm, bir de asker günlüğü tutuyorum :) onu veririm

ilerde dönüp bakınca ne kadar özlediğimi hatırliyim diye ,

askerin arayınca sor en iyi bilgiyi o verir belki onların orada farklıdır. ama çok özele girmeden yazdığın mektuplar okunsa da sıkıntı çıkarmaz hem askerine moral olur sen gidemeyeceksin çünkü

evet ya bebiş olursa bide ısınmazsa zor olur

fatmacım benimki de muhafız bölüğünde ankaranın soğuğunda günde 6 saat nöbet tutacakmış.. off ki ne off (

bizimki termal nanoteknolojik içlik almış(isim beni öldürücek! :)) gene de üşüyorum diyo. yün alcaz bide belki bu gidişle. zamanla alışır mı onu da bilemedim.

biz geçen senede kutlamamıştık daha önemlisi 4 mart yıl dönümümüz

biletini aldın mı aslıcan sen erken alıyosun dimi

askerin arayınca sor en iyi bilgiyi o verir belki onların orada farklıdır. ama çok özele girmeden yazdığın mektuplar okunsa da sıkıntı çıkarmaz hem askerine moral olur sen gidemeyeceksin çünkü

evet, daha gitmedi usta birliğine benimki, yemin töreni oldu ama hala acemi birliğinde, gidince sorarım artık

sizin askerlerde hastalandı mı çok sık? hava değişimi iyi gelmedi sevgilime, iğne oluyormuş

bizimki termal nanoteknolojik içlik almış(isim beni öldürücek! :)) gene de üşüyorum diyo. yün alcaz bide belki bu gidişle. zamanla alışır mı onu da bilemedim.

bizimki diyoki 2 takım üstüste giyicekmiş nöbet tutarken en zoruda lavaboya gitmekmiş :):)

biz geçen senede kutlamamıştık daha önemlisi 4 mart yıl dönümümüz

biletini aldın mı aslıcan sen erken alıyosun dimi

ahah sormaa. izmirden dönüşte hemen yeni bilet alıyordum. şimdi ocak,şubat,mart biletlerim hazır :) ama yılbaşı zamanı %40 indirim yaptılar. 70TL ye gidiş dönüş aldım.
şimdi benimki özledim deyince ekstra bilet alcam sırf onu görmeye gitçem. :)))

ya çarşıları belli olmadı hala bi türlü alamıyorum bileti tek tartşma noktamız oldu ben soruyorum çarşılar belli oldumu o da sorma diyip duruyor

Yok tatlım ya babama ptt'ye gidip e-devlet şifresi almam lazım dedim biliyosun 2.blokta çok yakın taş çatlasa yarım saate dönmem gerekiyodu birde ordan akdenize yürüdüm alıp çıktım hemen bulduğumu zaten dönerken yolda aradı müşteri gelmiş bende sıra vardı geliyorum dedim haberleri olmayınca böyle oluyo işte balım :) yoksa aklımdan geçmedi değil vaktim olsa uğramak istiyodum Askerin gelince bakarsınız isme tatlım hangisi içinize sinerse :)

ayyy 2 dakka gözden kayboluyorum sayfalar uçup gidiyo ya yetişemiyorum
ne geveze kızlarsınız siz bak bu çeneyle evde kalırsınız ben size diyim

en kısa zamanda beklerim bende canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…