o zaman bende yollamiyim, gidemem de artık gelince veririm, bir de asker günlüğü tutuyorum :) onu veririm
ilerde dönüp bakınca ne kadar özlediğimi hatırliyim diye ,
canım benim 2 buçuk sene oldu evleneli.. siz ne zaman düşünüyosunuz?
sağol canım, kesin olmasa da öyle bi niyet var bakalım hayırlısı.. şuan oturduğum ev kayınbabamların ama çok ısınma sorunu var. o yüzden 2+1 bile olsa bi ev istiyorum. olursa ilerde daha büyük bi ev alırız nasip..
ısrarla soruyorum termal içlik alıyım mı diye istemiyor 2 takım içliğim var dedi off bide nöbetçi oldu yageldi bizi buldu o en soğuk yer. biz yemin töreninden dönüyoduk 25 aralıkta o zaman bile kar vardı sipil dağında
ya orası daha soğuk olur termal içliği varmı sorsana askerine yoksa alın bi takım. nöbet tutacaksa alın ama yoksa içerde işine yaramaz zaten sıcak içerisi
ısrarla soruyorum termal içlik alıyım mı diye istemiyor 2 takım içliğim var dedi off bide nöbetçi oldu yageldi bizi buldu o en soğuk yer. biz yemin töreninden dönüyoduk 25 aralıkta o zaman bile kar vardı sipil dağında
evet ya bebiş olursa bide ısınmazsa zor olur
askeriyenin içinde ptt varsa istediğinde gidip alır. bakmıyolarmış sanırım ona. ama yoksa çarşı izni olduğunda gidip alabiliyolarmış. yada komutanda izin alıp.
benim 2-3 haftalık mektuplarım onda duruyo. dışardan geitrdikleri valizler bi odada kitli oraya koymuş. ama 2tane okuyamadan bırakmış çok moralim bozuldu dedi ki ben hep olumlu şeyler yazmıştım. gelince okumak üzere ben biriktiriyorum onları.
10-12 şubatta çarşıya çıkarsa ben izmirde olucam görüşürüz. ama özel bi planım yok. biz çok çok önemsemeyiz öyle günleri.
askerin arayınca sor en iyi bilgiyi o verir belki onların orada farklıdır. ama çok özele girmeden yazdığın mektuplar okunsa da sıkıntı çıkarmaz hem askerine moral olur sen gidemeyeceksin çünkü
fatmacım benimki de muhafız bölüğünde ankaranın soğuğunda günde 6 saat nöbet tutacakmış.. off ki ne off(
arkadaşlar;
askerine mektup veya kargo gönderen var mı? 14 şuabt için planınız var mı? merak ettim şimdi
bizimki termal nanoteknolojik içlik almış(isim beni öldürücek! :)) gene de üşüyorum diyo. yün alcaz bide belki bu gidişle. zamanla alışır mı onu da bilemedim.
biz geçen senede kutlamamıştık daha önemlisi 4 mart yıl dönümümüz
biletini aldın mı aslıcan sen erken alıyosun dimi
aynen canım bende onu düşünüyorum. doğalgaz faturası geldi 40-45 günlük 575 tl bi de bu ısınmayan eve ödediğimiz para..
bizimki diyoki 2 takım üstüste giyicekmiş nöbet tutarken en zoruda lavaboya gitmekmiş :):)
ahah sormaa. izmirden dönüşte hemen yeni bilet alıyordum. şimdi ocak,şubat,mart biletlerim hazır :) ama yılbaşı zamanı %40 indirim yaptılar. 70TL ye gidiş dönüş aldım.
şimdi benimki özledim deyince ekstra bilet alcam sırf onu görmeye gitçem. :)))
haklı tabi. benimki içliğin altını giymiyordu üşümüyorum diyodu. bu yüzden olabilir :))
kuzu buraya kadar gelmişsin banada uğrasaydın keşke fevzipaşadada ptt vardı oraya sordun mu fatihte keşke benim orda mola verseydin bi çay içerdik. nasılda üşümüşsündür yavru ya.
fat&ma bu olayı askere anlattım biraz ama anlamadı tabi telefonda :) Fat& M.A gibide yapılabilir vurgulu olur. yada direkt FatMakif gibi bişi
Yok tatlım ya babama ptt'ye gidip e-devlet şifresi almam lazım dedim biliyosun 2.blokta çok yakın taş çatlasa yarım saate dönmem gerekiyodu birde ordan akdenize yürüdüm alıp çıktım hemen bulduğumu zaten dönerken yolda aradı müşteri gelmiş bende sıra vardı geliyorum dedim haberleri olmayınca böyle oluyo işte balım :) yoksa aklımdan geçmedi değil vaktim olsa uğramak istiyodumAskerin gelince bakarsınız isme tatlım hangisi içinize sinerse :)
ayyy 2 dakka gözden kayboluyorum sayfalar uçup gidiyo ya yetişemiyorum
ne geveze kızlarsınız siz bak bu çeneyle evde kalırsınız ben size diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?