tam cuma saati canım hadi dua edelim hepimiz allahım sorunlarımızı çözmemize yardım etsin sevdiklerimize kavuştursun
Olur mu tatlım hiç öyle şey benim heyecanımı tam yaşayabilmem için önce güzel yarenlerden güzel haberler almam lazım siz bi rahatlayın önce inşallah...
Yapraklar süpermiş tatlım allah razı olsun dün dolmaları sardım hatta sararken yaprak o kadar güzel koktu ki 1 tanesini yedim öyle :) poğaçalarıda hazırladım dolaba koydum yarın akşam taze pişsinler diye kek ve böreği yarın yapıcam birde arkadaşım yarın antepten ev baklavası getiricek onuda kutuya koydum mu herşey hazır olucak :) Telefon kartlarımı almıştım zaten, birde benim askerim maximus diye bir çikolata var ya bayılır ona çarşıya çıktığında bile aramış bulamamış yarın eve giderken 4-5 tanede o çikolatadan alıcam.. Böyle işte durumlar canım :)
Aminn canımm aminn ezan okunurken o kadar dua ettim ki size inşallah kabul olur bian önce duyun askerlerinizin sesini.. Bende hiç konuşamadım bugün ama olsun ben en kötü pazar görücem diye düşünüyorum benden önce sizin askerleriniz arasında canlarımın yüzü gülsün artık..
kızlar ya Allah sizden razı olsun dualarınız kabul oldu aradı kocam
aklım sende kaldı dedi ne olur üzülme dedi
zaten hemen sinirlenmeyip beni dinleseydin sonunda ne dediğimide duyardın dedi
karısı almış telefonu işte sana gelemedim falan kusura bakma oda önemli değil bundan sonrada bizde sana gelemeyiz olur biter demiş bozulmuş tabii
ohhhh iyi yapmış ben seni üzecek bişi yapmam dedi
içim ferahladı bundan sonra tüm duam fatma için inşallah arar akif inşallah
bende çok mutlu oldum aferim kocama lafı gediğine koymuş
bu arada ben geçen hafta o kadar lafı saydımya eltime
dün akşam beni arıyor
tuğbacım sana gelicez yarın müsaitmisin bende buyrun gelin dedim
daha içimde söylenecek çok şey var ama kendi evimde öyle bi saygısızlık yapmam sonuçta misafir
fatma bu yazı tam bizi anlatmış ya ağlaya ağlaya okudum
''Hayatın en sadık en içe kapanık ve en karanlık bekleme dönemi. Beklemek beklemek sadece beklemek. Başka hiçbir şey değil. Anlatılarak bitirilemeyecek paylaşmayla azalmayacak bir özlem...''
Allahım bize sabırların en büyüğünü versin çok zor bu hasret bu özlem
kızlaaarr bana da dua edin ne olur. Benim askerim de şuan Tunceli/Hozat yolunda konvoylarla yeni birliğine teslim olmaya gidiyor.
kızlaaarr bana da dua edin ne olur. Benim askerim de şuan Tunceli/Hozat yolunda konvoylarla yeni birliğine teslim olmaya gidiyor.
oh oh oh ne güzel afiyet bal şeker olsun askerine :):)
ne güzel heyecanlar ya allah isteme kahvelerini yapmayıda nasıip etsin
kızlar ya Allah sizden razı olsun dualarınız kabul oldu aradı kocam
aklım sende kaldı dedi ne olur üzülme dedi
zaten hemen sinirlenmeyip beni dinleseydin sonunda ne dediğimide duyardın dedi
karısı almış telefonu işte sana gelemedim falan kusura bakma oda önemli değil bundan sonrada bizde sana gelemeyiz olur biter demiş bozulmuş tabii
ohhhh iyi yapmış ben seni üzecek bişi yapmam dedi
içim ferahladı bundan sonra tüm duam fatma için inşallah arar akif inşallah
aminnn kızlarr hepimiz kavuşalım askerlerimize. İçim pırpır bilseniz ne kadar garip bir his
allah burnu kanamadan dönmeyi nasip etsin cümlesini öncelikle seninkini canım
selam kızlar, ben geldimm.. bugün herkes moralsiz, bende öyle..(( aramadı kocam dün. sanki bugün de aramayacak gibi bi his var içimde, korkuyorum. zaten nizamiyede görevli olacakmış pazartesiden itibaren, telefon da sokamaz, aramaya fırsat da bulamaz.. bizim askerlik nasıl bitecek bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?