kızlar ben diyorum ne oluyo bunlara elin kadınlarıda gülmeye başladılar :)
tubiş ya böyle olunca günüm hiç iyi geçmiyorşimdi aramazda beni uyuyor diye
aynen fatma benimde günüm çok kötü geçiyo inan buraya yazmayı bile canım istemiyo o kadar yani oturup ağlamak istiyorum zırlaya zırlaya
offf Allahım inşallah arar ya inşallah seninkide benimkide inşallah arar
öyle değil yanındaki adamı dürtüp ona göstermiş bişeyler demiş beraber gülmüşler. dalga geçmiş yaniii
bi de komutanları bi güzel sormuş herşeyi. hap alıyo musun,faça atıyo musun,uyuşturucu kullandın mı,ne okudun,nerde çalıştın. evin nerde,sevgilin var mı,nişanlı mısın. herşeyi sormuşlar. ben de nişanlıyım falan demedim dedi sonra yüzüğün nerde der diye. askerden sonra demiş.
ne olmuş kızlar biliyomusunuz geçenlerde köpeklerle uyuşturucu aramışlar bizim kışlada
doğrudur canım. çünkü var diyo. adını da yazdım ayrıntılı şeyler yazamıyorum. her türlü pislik var diyo kısacası.
aman şu günler bitsin hiçbişeye bulaşmadan başka bişey istemem.
evet burda 1 tane daha Irmak olduğunu bliyordum :) çok yazmıyorum ama her gün takip ediyorum okumak bile çok rahatlatıyor.
siz beni tanımasanızda ben hepinizi tanıyorum :)
buarada memnum oldum ırmak :)
zeynebim biz kalmışız
offff ya aramadı dahada aramaz saat 1 de devriyeye çıkıcaz dedi akşam 5 de gelecek ondan sonrada 8-10 nöbeti var aramaz artık
çok kötüyüm ben ya keşke karışmasaydım banane ya offffff
zaten çok uykusuzdu bide ben üstüne gittim brawo bana ya
Evet fatmacım nasıl oldun biraz daha iyimisin?
offff ya aramadı dahada aramaz saat 1 de devriyeye çıkıcaz dedi akşam 5 de gelecek ondan sonrada 8-10 nöbeti var aramaz artık
çok kötüyüm ben ya keşke karışmasaydım banane ya offffff
zaten çok uykusuzdu bide ben üstüne gittim brawo bana ya
ya kendine ağırlık yapma üzme kendini bak benimkide uykuda aramaz akşama kadar gündüzde arama diye bağırdım bende
ofiste olmasam evde olsam çoktan kafayı yemiştim burda işe verdim kendimi zaman geçiyo allahtan evrak var bugün
sen napıyosun nasılsın
Bugün cuma yarın hazırlık günü ama ben hem heyecanlıyım hem değilim gibi bir garip... Birde aklım sizde iyi haberlerinizi alınca derin bi ohh çekicem..
offff ya iyiki evde değilim iyiki iyice bunalıma girerdim off düşünmeyim diyorum ama bi kere taktım kafama başım çatlıyo ya
oyy kuzu ya senin heyecanını unuttuk kendi sorunlarımızdan oysaki dün akşam aklımdaydın sabah ilk iş sana soracaktım heyecan nasıl diye pasta börek yaptın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?