343. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

tubiş ya böyle olunca günüm hiç iyi geçmiyor şimdi aramazda beni uyuyor diye

Arıcak kızlar merak etmeyin dua ediyorum bol bol size.. Fatmam seninki bir uyansın ilk fırsatta arar eminim :)) Tuğbacım noldu dün bana söylediklerine hem cuma bugün atış günüymüş tüm askeriyelerde herkesi götürmüyolarmış her cuma bir bölüm gidiyomuş ama belki oraya gitmiştir fırsat kolluyodur eminim ilk müsait olduğu zaman arıcak.. Hem hiç durabilirler mi sizi aramadan kime naz yapıcaklar sonra :)))

bi de komutanları bi güzel sormuş herşeyi. hap alıyo musun,faça atıyo musun,uyuşturucu kullandın mı,ne okudun,nerde çalıştın. evin nerde,sevgilin var mı,nişanlı mısın. herşeyi sormuşlar. ben de nişanlıyım falan demedim dedi sonra yüzüğün nerde der diye. askerden sonra demiş.

ne olmuş kızlar biliyomusunuz geçenlerde köpeklerle uyuşturucu aramışlar bizim kışlada

ne olmuş kızlar biliyomusunuz geçenlerde köpeklerle uyuşturucu aramışlar bizim kışlada

doğrudur canım. çünkü var diyo. adını da yazdım ayrıntılı şeyler yazamıyorum. her türlü pislik var diyo kısacası.
aman şu günler bitsin hiçbişeye bulaşmadan başka bişey istemem.

Aynen canım benimkide ne ararsan var burda çok pislik bir ortam telefonda konuşamıyorum görüşünce neler anlatıcam sana dedi.. Aman uzak dursunlar dediğin gibi bulaşmasınlar da naparlarsa yapsınlar...

offff ya aramadı dahada aramaz saat 1 de devriyeye çıkıcaz dedi akşam 5 de gelecek ondan sonrada 8-10 nöbeti var aramaz artık
çok kötüyüm ben ya keşke karışmasaydım banane ya offffff
zaten çok uykusuzdu bide ben üstüne gittim brawo bana ya

ya kendine ağırlık yapma üzme kendini bak benimkide uykuda aramaz akşama kadar gündüzde arama diye bağırdım bende

Canım yapma böyle söylemen gerekiyomuş söylemişsin ilk fırsatta mutlaka arar yapabilir mi senin sesini duymadan? Konuşunca sakin sakin anlatırsınız birbirinize yaşadıklarınızı çözülür mutlaka.. Belki devriyeye çıkınca ankesörlü telefon görürse arar yada döndükten sonra nöbete gitmeden arar ama mutlaka arar üzme kendini nolur..

ya kendine ağırlık yapma üzme kendini bak benimkide uykuda aramaz akşama kadar gündüzde arama diye bağırdım bende

offff ya iyiki evde değilim iyiki iyice bunalıma girerdim off düşünmeyim diyorum ama bi kere taktım kafama başım çatlıyo ya

ofiste olmasam evde olsam çoktan kafayı yemiştim burda işe verdim kendimi zaman geçiyo allahtan evrak var bugün

sen napıyosun nasılsın

Bugün cuma yarın hazırlık günü ama ben hem heyecanlıyım hem değilim gibi bir garip... Birde aklım sizde iyi haberlerinizi alınca derin bi ohh çekicem..

Bugün cuma yarın hazırlık günü ama ben hem heyecanlıyım hem değilim gibi bir garip... Birde aklım sizde iyi haberlerinizi alınca derin bi ohh çekicem..

oyy kuzu ya senin heyecanını unuttuk kendi sorunlarımızdan oysaki dün akşam aklımdaydın sabah ilk iş sana soracaktım heyecan nasıl diye pasta börek yaptın mı canım

offff ya iyiki evde değilim iyiki iyice bunalıma girerdim off düşünmeyim diyorum ama bi kere taktım kafama başım çatlıyo ya

tam cuma saati canım hadi dua edelim hepimiz allahım sorunlarımızı çözmemize yardım etsin sevdiklerimize kavuştursun

oyy kuzu ya senin heyecanını unuttuk kendi sorunlarımızdan oysaki dün akşam aklımdaydın sabah ilk iş sana soracaktım heyecan nasıl diye pasta börek yaptın mı canım

Olur mu tatlım hiç öyle şey benim heyecanımı tam yaşayabilmem için önce güzel yarenlerden güzel haberler almam lazım siz bi rahatlayın önce inşallah...
Yapraklar süpermiş tatlım allah razı olsun dün dolmaları sardım hatta sararken yaprak o kadar güzel koktu ki 1 tanesini yedim öyle :) poğaçalarıda hazırladım dolaba koydum yarın akşam taze pişsinler diye kek ve böreği yarın yapıcam birde arkadaşım yarın antepten ev baklavası getiricek onuda kutuya koydum mu herşey hazır olucak :) Telefon kartlarımı almıştım zaten, birde benim askerim maximus diye bir çikolata var ya bayılır ona çarşıya çıktığında bile aramış bulamamış yarın eve giderken 4-5 tanede o çikolatadan alıcam.. Böyle işte durumlar canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…